miszelina pisze:To może 18.00? Pasuje?
Miszelinko, a nie zechcialoby Ci sie od razu sprzatnac i padac jesc? tzn. przejac moj dyzur?

albo nie! jednak moge i przy okazji przymierze koszulki. O ile jeszcze tam sa...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:To może 18.00? Pasuje?
kosma_shiva pisze:miszelina pisze:To może 18.00? Pasuje?
Miszelinko, a nie zechcialoby Ci sie od razu sprzatnac i padac jesc? tzn. przejac moj dyzur?
albo nie! jednak moge i przy okazji przymierze koszulki. O ile jeszcze tam sa...
Rano znaczy się? Mogę do 7:30.Tweety pisze:Karaluchu - do której jesteś w domu?
Tweety pisze:[...]
A na koniec coś co mnie rozwaliło już zaraz na początku dzisiejszego dnia, wrażliwsi niech nie patrzą
to jest Rudek, kot znaleziony w okolicach Myślenic, wygląda jakby coś gadał
[foto]
ale on nie mówi, jego ktoś tak urządził, że żuchwa sobie a "futeralik" na żuchwę sobie![]()
![]()
[foto]
Doktor Maja zapytała mnie czy jesteśmy w stanie pomóc osobom, które go przygarnęły i opłaciły już część leczenia opłacić operacje plastyczną, która przywróci kotu normalny wygląd i pochowa przede wszystkim te nagą żuchwę
kitkowa pisze:Czy można prosić o nieużywanie zdjęć tego kotuszka w cytatach ?
I czy powstanie w AFN-ie jakiś sub-fundusz na jego leczenie?
kitkowa pisze:Czy można prosić o nieużywanie zdjęć tego kotuszka w cytatach ?
I czy powstanie w AFN-ie jakiś sub-fundusz na jego leczenie?
Tweety pisze:Edit_f, Twój Filip idzie do Namidy po długim weekendzie na DT
_namida_ pisze:Tweety pisze:Edit_f, Twój Filip idzie do Namidy po długim weekendzie na DT
Zgadza się![]()
Mam pytanie odnośnie Rudaska: czy tą żuchwę wystarczy przyszyć? Czy to bardziej skomplikowana operacja?
Czy każdy weterynarz może to zrobić, czy szukacie kogoś ze specjalizacją?
Jakie mniej więcej koszty mogą wchodzić w grę?
Rozumiem, że sprawa jest mega-pilna?
Może mogłabym jakoś pomóc...
edit_f pisze:_namida_: super, że bierzesz Filipa, strasznie się skarży w tej klatce..
wczoraj bura kotka dostała przedostatni zastrzyk.. dziś (mam nadzieję) ostatni: miszelina i Tunisia? bura jest naprawdę bardzo spokojna.. pod koniec tygodnia wezmę ją na kontrolę.. dwie buraski z podchorążych pasowałoby jeszcze odrobaczyć, no i wkrótce wypuścić
miszelina pisze:edit_f pisze:_namida_: super, że bierzesz Filipa, strasznie się skarży w tej klatce..
wczoraj bura kotka dostała przedostatni zastrzyk.. dziś (mam nadzieję) ostatni: miszelina i Tunisia? bura jest naprawdę bardzo spokojna.. pod koniec tygodnia wezmę ją na kontrolę.. dwie buraski z podchorążych pasowałoby jeszcze odrobaczyć, no i wkrótce wypuścić
Tak, będziemy dzisiaj o 18.00
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 293 gości