Musze do babci zadzwonić koniecznie, moja babcia do tej pory każe mi koniecznie czerwone nitki wieszać, żeby przed złymi urokami chroniły, moze zna jakąś dobra, starą, kaszubską klątwe
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Bożenko, ja jestem fanką Detektywa, czytam to już kilknaście lat namiętnie zaczeło sie od tego, ze mama kiedys podczytywała i zawsze mi mówiła, ze mam na siebie uważać, bo takie rzeczy się dzieją na świecie, no i sama zaczęłam podczytywać i tak mi zostało
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
No ja tylko Detektywa, uwielbiam ten papier, który brudzi strasznie palce, szate graficzną niezmienną odkąd pamiętam, dla mnie ma to swój urok Ola, generalnie lektura specyficzna
Ja też sie zbieram, Fernandzio chyba coś czuje, bo co wchodzę, to chłopak jakiś czystszy taki coraz bardziej I siusiu znów ładnie w kuwecie wylądowało tylko hormonki jeszcze nie wyparowały do końca, bo czuć różnicę w zapachu
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)