To co Ci mam wysłać, wyślę juterkiem. Kocicka w wysokiej ciąży się trafiła i miałam kurs do Koterii
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Ba! Co tu o staysfakcji gadać...
jak czytam pewien wątek, to jakoś NAPRAWDĘ nie mogę się oprzeć wrażeniu, że nie idzie o znalezienie rowiązania, ale o udowodnienie, że niektóre sprawnie funkcjonujące rozwiązania są złe. Wkurza mnie to!
Agn pisze:woodpeck pisze:Contemporary Noise Sextet
No chyba oszalałaś....
woodpeck pisze:Agn pisze:woodpeck pisze:Contemporary Noise Sextet
No chyba oszalałaś....
myślę, że możesz mieć racjęi z tego powodu właśnie sobię płytkę włączyłam, tylko że tym razem contemporary noise w wersji quintet
iwona66 pisze:Tak sobie myślę teoretycznie - wolny domek ,media 70 m2 i co z tego te koty potrzebują praktycznie opieki całodobowej ,blisko miasta i lekarza fachowca nie takiego ,kici , kici
golla pisze:.... I czemu piszecie, że ta białaczka jest gorsza od FIV...
golla pisze:Dziewczyny, czy też chłopaki, że się wtrącę, jeśli okazało się, że jeden bardzo stary, chory bezdomny kot z mojego stada nie ma tych dwóch chorób wirusowych o których piszecie, to czy cała reszta prawdopodobnie też nie będzie miała, a jeśli tak to jakie są objawy, jak mogę to stwierdzić. Czasami biorę na leczenie kk do domu jakiegoś bezdomniaczka i nigdy żadnych testów mu nie robię, a jak zaczęłam czytywać o kotach u Agn to strach mnie obleciał, bo w domu zdrowe koty mam. I czemu piszecie, że ta białaczka jest gorsza od FIV, ile kot w zasadzie z tymi choróbskami może przeżyć przy systematycznym leczeniu, ile mniej więcej lat, biorąc pod uwagę Wasze doświadczenie w leczeniu. Jeśli Bogusz ma taką dobrą opiekę u Agn a mimo wszystko taki chory to aż człowiekowi płakać się chce jak pomyśli sobie o tych bezpańskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 681 gości