Paulina Bukiet pisze:POPIERAM AKCJĘ.
Oddałam głos.
POZDRAWIAM.
bardzo dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annskr pisze:Dziewczyny, pomoc z Krakvetu jest jednorazowa, z tego co wiem, to pomoc w postaci karmy o wartości chyba 3-4tys zł, nie gotówka. No i uzyskanie jej to trochę jak wygana w totolotka - nie można na niej budować dzialalności, trzeba szukać innych źródeł w miarę stałego "zasilania".
Powyższe absolutnie nie znaczy, że o tę pomoc nie należy się ubiegać - taka porcja karmy to naprawdę dużo, mnie przy tuzinie kotów w mieszkaniu i trzech dodatkowych na utrzymaniu chyba ponad 1000zł na żarełko i żwirek wychodzi, wolę dokładnie nie lczyć, żeby mnie coś nie trafilo)
kociamysza pisze:annskr pisze:Dziewczyny, pomoc z Krakvetu jest jednorazowa, z tego co wiem, to pomoc w postaci karmy o wartości chyba 3-4tys zł, nie gotówka. No i uzyskanie jej to trochę jak wygana w totolotka - nie można na niej budować dzialalności, trzeba szukać innych źródeł w miarę stałego "zasilania".
Powyższe absolutnie nie znaczy, że o tę pomoc nie należy się ubiegać - taka porcja karmy to naprawdę dużo, mnie przy tuzinie kotów w mieszkaniu i trzech dodatkowych na utrzymaniu chyba ponad 1000zł na żarełko i żwirek wychodzi, wolę dokładnie nie lczyć, żeby mnie coś nie trafilo)
Annskr, wiadomo jak jest z pomoca z krakvetu, jednak nawet i taka wygrana jest dla Radomska ogromna ulga zakladajac, ze za lokal trzeba bedzie placic. Po prostu wiele ulatwia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], ropucha i 70 gości