K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 15, 2009 9:17 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Patka_ pisze:Wczoraj dzwonila do mnie pani o Felicje

Pani chce adoptowac kociaka, chetniej starszego, nie maja zadnych zwierzat, 2 lata temu odszedl pies, nigdy nie mieli kota. Teraz chca kociaka bo nie ma ich jeden dzien w tygodniu 10h :)

Mail od pani ponize

"Witam rozmawiałysmy na temat adopcji kota prosze o przesłanie linków o kotach ja chcialabym kotka starszego od roku w góre umiejącego krzystac z kuwety i umiarkowanego rozrabiake płec nie gra roli pozdrawiam ewa"

kogo proponujecie?

Podeslalabym pani fotki z opisem wieczorem

Myslalam np. o Fasolce:>

Miś, Gapa (w pierwsze kolejności, bo to Kocimiaki), Fredzia, Bercik, Oczko, Rysia, Milka i Joasia

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 15, 2009 9:19 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

No, niektórych to nawet można dostrzec :D
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lis 15, 2009 9:27 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

miszelina pisze:

i to w pierwszym rzucie ale niektóre kociuchy też piękne, np. taki rudy marmurkowy :1luvu: :wink:

Tweety

Post » Nie lis 15, 2009 9:30 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Jeśli jeszcze nie mieli kota proponowałbym Joasie
jest bardzo spokojna nie skacze po meblach nie pcha się na kolana
przychodzi na zawołanie z powodu jej stawów nadaje się jako
jeden kot a i oni jako opiekunowie będą nad nią się trzęśli (tak mi się wydaje )
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie lis 15, 2009 9:42 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

miszelina pisze:

Kurka, a ja taka przygarbiona 8O

Aga ska Ty wydarłaś taki filmik?? :mrgreen:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 15, 2009 10:23 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
miszelina pisze:Gapa i Miś od 2 godzin na Kocimskiej, niestety zestrachane, schowały się do krytej kuwety :( Z uwagi na nie Borki (przepraszam: Baghira i Baloo) zostały wyeksmitowane do klatki. Przy próbie głaskania jedno z czarnuchów podrapało mi rękę, więc uwaga przy socjalizacji :wink: Rodzeństwo B powinno na razie zostać w klatce, aby nowi się odstresowali.

Pipi chyba zamieszkała na oknie na stałe, na szczęście dzisiaj jej nie było widać od zewnątrz.

Mam nadzieję,że nowi szybko sie przyzwyczają, to baardzo łagodne koty. Gapa podobno sama przychodzi na kolana. Jest cudna, ale w ogóle nie ma zdjęć 8O Sesja foto niezbędna jak najprędzej.

już nie mieszka, przekonałam ją, że to zły pomysł i zabrałam tez ręczniki spod tego okna :twisted:

Miszelina, wielkie dzięki za pomoc w sprzątaniu, bo zamiast łyżew z dziećmi miałabym obrażoną Monikę i czepiającą się Joaśkę, że : "a nie mówiłam, że nie pójdziemy?". A tak to było super!

Karola, powróciłaś w wielkim stylu, od razu z kocim ogryzkiem :wink:

na Kocimskiej w lodówce jest twaróg, bardzo wszystkim podszedł, będą mieć na jutro i pojutrze chyba tez oblecą. Dowiozłam w piątek worek z karmą Husse a w poniedziałek powinnam odebrać z Balickiej 6 worków z kruszonem, 4 będą do dalszej odsprzedaży jak ktoś chce, po 40 zł chyba wychodzi worek

poproszę domówić dla mnie jeden worek kruszona.. dziękuję..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie lis 15, 2009 10:25 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Apel!!!

Wczoraj chwastowski stwierdził u Pirata zanik mięśni. Może być po pobycie w klatce. Trzeba wziąć nieszczepioną SHANI na tymczas. Stan jest dobry, ale ile kot może siedzieć w klatce: to już 6 tygodni!. Ja nie mogę mieć dwóch kotów wymagających opieki. Bardzo prosze o zainteresowanie! Pira jest niekastrowany a Shani jest niewysterylizowana. Nie da rady!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lis 15, 2009 10:33 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

sprawa kruszona albo teraz zainteresowane osoby kupią po worku (Anna09, noemik co Wy na to?) albo muszę dla Patki i Edit_f domówić.
Akima, przykro mi ale ja nie mam jak pomóc :(

Kosma, na stronie jednego z wystawców był ten film. Będziesz mogła dzieciom pokazywać :wink:

Tweety

Post » Nie lis 15, 2009 11:18 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

to ja mogę na razie jeden worek.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Nie lis 15, 2009 11:39 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Czy Pirat sie nie meczy ?

Kurcze, ciezka sprawa. Potrzebny ktos, kto duzo czasu spedza w domu...

Ja przyszlosciowo tez bylabym zainteresowana kruszonm. Ale jeszcze mam 2,5 wora
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 15, 2009 11:40 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Akima pisze:Apel!!!

Wczoraj chwastowski stwierdził u Pirata zanik mięśni. Może być po pobycie w klatce. Trzeba wziąć nieszczepioną SHANI na tymczas. Stan jest dobry, ale ile kot może siedzieć w klatce: to już 6 tygodni!. Ja nie mogę mieć dwóch kotów wymagających opieki. Bardzo prosze o zainteresowanie! Pira jest niekastrowany a Shani jest niewysterylizowana. Nie da rady!

Sześć tygodni w klatce ?? 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie lis 15, 2009 11:56 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:sprawa kruszona albo teraz zainteresowane osoby kupią po worku (Anna09, noemik co Wy na to?)

Ja też mogę na razie jeden, ale w następnym zamówieniu proszę o mnie pamiętać :)
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie lis 15, 2009 12:18 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

markopolo00 pisze:

6 tygodni !!! bo ja nie moge jej wziąć ze względu na Pirata.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lis 15, 2009 12:19 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

no to rozdysponowane worki.
BarbAnn, Ty nie chcesz?

Tweety

Post » Nie lis 15, 2009 12:20 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Akima pisze:
markopolo00 pisze:

6 tygodni !!! bo ja nie moge jej wziąć ze względu na Pirata.

poza tym, że Shani nieszczepiona i nieciachnięta to co przy niej trzeba robić?

Tweety

[poprzednia][następna]