50 kotów Joli Dworcowej - pilnie pomoc str. 73!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 8:49 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Dorato, podaj mi kod na pw, zamówię coś Joli, Ania i jej Nitro obiecała 50 zł, dorzucę od siebie 50 i coś zamówię, dogadam się z Jolą co by chciała!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw sie 18, 2011 8:52 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Super Jolu, bardzo chcialabym zrobic P. Joli taka niespodzianke od nas!

prosze, napisz mi na pw co wypatrzylas, jesli potrzeba bedzie pare zl wiecej, ale za wiecej karmy to ponegocjujemy :wink:
Jestem w pracy, wiec nie moge przejrzec strony tego sklepu, ale dziekujemy za propozycje rabatu :1luvu:

Czekam Jolu na wiesci :)
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw sie 18, 2011 20:50 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Ania i jej Nitro pisze:Super Jolu, bardzo chcialabym zrobic P. Joli taka niespodzianke od nas!

prosze, napisz mi na pw co wypatrzylas, jesli potrzeba bedzie pare zl wiecej, ale za wiecej karmy to ponegocjujemy :wink:
Jestem w pracy, wiec nie moge przejrzec strony tego sklepu, ale dziekujemy za propozycje rabatu :1luvu:

Aniu, przejrzę ofertę sklepu i w weekend zamówimy!
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt sie 19, 2011 16:48 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

jolabuk5 pisze:
Ania i jej Nitro pisze:Super Jolu, bardzo chcialabym zrobic P. Joli taka niespodzianke od nas!

Aniu, przejrzę ofertę sklepu i w weekend zamówimy!

Ok, fajnie. Ja tez popatrze, juz weekend wiec chwila sie znajdzie. To jestesmy w kontakcie na pw.

Pozdrawiam Cie serdecznie :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Nie sie 21, 2011 14:26 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Popatrzylam troche w Zooplusie, za kase jaka dysponujemy, ewent pare zl plus, to przedzial Whiskasa, Animonda, Pitti. nie wiem, czy to byloby ok dla P.Joli. Czekam Jola na Twoja opinie. :kotek:

Pozdrawiam niedzielnie
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Nie sie 21, 2011 17:53 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Aniu, zamówiłam Sanabellę, 12 kg za 116 zł (po odliczeniu rabatu) to już przyzwoita cena. Zapłaciłam z karty, myślę, że za parę dni Jola dostanie przesyłkę. :D
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Nie sie 21, 2011 19:26 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

jolabuk5 pisze:Aniu, zamówiłam Sanabellę, 12 kg za 116 zł (po odliczeniu rabatu) to już przyzwoita cena. Zapłaciłam z karty, myślę, że za parę dni Jola dostanie przesyłkę. :D

Jolu, super! :1luvu:

Mysle, ze P.Jola ucieszy sie z naszego prezentu :kotek:

Jolu, przeleje Ci zaraz polowe kasy, tylko prosze napsz mi, czy na to samo konto, co jakis czas temu wyslalam P.Joli pare groszy.
Dziekuje Ci bardzo za zamowienie.
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Wto sie 23, 2011 19:12 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Karma - niespodzianka w postaci worka (?) 12kg poszla do P. Joli, podobno bardzo sie ucieszyla.

Dziekuje Jolu za wspolprace, zamowienie i male pogaduchy na pw, kiedy dolowalam :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Wto sie 23, 2011 21:49 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Tak, karma doszła, Jola się bardzo ucieszyła, a najbardziej ucieszyły się jej koty - dawno nie miały takiej uczty!
Jola dziękuje raz jeszcze wszystkim! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt sie 26, 2011 10:27 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Witam, byłam wczoraj u Joli, przekazuję gorące podziękowania za karmę, to bardzo duża pomoc, Jola jest bardzo wdzięczna.
Wymiziałam kociaste i zrobiłam kilka zdjęć, spójrzcie proszę jakie ślicznotki czekają u Joli na Dom Stały.

Przedstawiam Państwu eteryczną Kleosię, nietypowo umaszczoną, delikatną burą panienkę. Kleosia jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Ma blisko rok, uroczy, łagodny charakter, daje się nosić na rękach, tarmosić dzieciom, nie okazuje cienia agresji. Śpi wtulona w człowieka. Znakomicie nadaje się do domu z dziećmi. Akceptuje inne koty. Uwielbia się bawić, poluje na muchy, wariuje jak to młody kot, jest skoczna i wesoła. Uroczy miziak szuka domu.

nasza marmurkowa modelka
Obrazek

pokochasz?
Obrazek

piłeczka jest nuuudna, co by tu wymyślić...
Obrazek

czyścioszek :)
Obrazek

Przekazuję prośbę Joli o pomoc w ogłoszeniach kotów

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt sie 26, 2011 10:31 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

cudna dziewczynka!
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pt sie 26, 2011 10:47 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

dite pisze:Witam, byłam wczoraj u Joli, przekazuję gorące podziękowania za karmę, to bardzo duża pomoc, Jola jest bardzo wdzięczna.
Wymiziałam kociaste i zrobiłam kilka zdjęć, spójrzcie proszę jakie ślicznotki czekają u Joli na Dom Stały.

Przedstawiam Państwu eteryczną Kleosię, nietypowo umaszczoną, delikatną burą panienkę. Kleosia jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Ma blisko rok, uroczy, łagodny charakter, daje się nosić na rękach, tarmosić dzieciom, nie okazuje cienia agresji. Śpi wtulona w człowieka. Znakomicie nadaje się do domu z dziećmi. Akceptuje inne koty. Uwielbia się bawić, poluje na muchy, wariuje jak to młody kot, jest skoczna i wesoła. Uroczy miziak szuka domu.

nasza marmurkowa modelka
Obrazek

pokochasz?
Obrazek

piłeczka jest nuuudna, co by tu wymyślić...
Obrazek

czyścioszek :)
Obrazek

Przekazuję prośbę Joli o pomoc w ogłoszeniach kotów

Dite :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt sie 26, 2011 11:41 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Maleńka Sisi została znaleziona przez wrażliwe dzieci, które zauważyły, że jest chora, zabrały ją do domu, gdzie została uratowana. Dostała leki, została ogrzana i nakarmiona. Dziewczynka ma jeszcze chore oczka, ale z każdym dniem widać poprawę. Oczy są regularnie zakraplane antybiotykiem i w niedługim czasie po chorobie nie będzie śladu. Mała dzielnie protestuje podczas podawania leku, a po zakropleniu ucieka w siną dal, oczywiście w podskokach. Jest słodziutka, mała biała kuleczka z kilkoma maźnięciami pędzlem, do schrupania, plączą Jej się nóżki, kuper nie zawsze nadąża za resztą ciała. Jest pełna energii, bezstresowa i ciekawa świata. Wniesie do domu dużo radości. Kocha człowieka. Ma dopiero 7 tygodni, ale już wcina pokarm stały, lubi mleko, po jedzeniu okrągły brzuszek układa w wiklinowym koszyku.

taka jestem, o
Obrazek

rózowy nosio mam
Obrazek

złapałam mysz
Obrazek

tuż przed drzemką, porządkuję futerko
Obrazek

mam na imię Sisi, umiem ułożyć ogon w S
Obrazek

co tam wpadło? hop hop
Obrazek

przypomniało mi się śniadania, mniam
Obrazek

Śnieżynka Sisi szuka domu. Uprzejma prośba o pomoc w ogłoszeniach.
Ostatnio edytowano Pt sie 26, 2011 14:53 przez dite, łącznie edytowano 1 raz

dite

Post » Pt sie 26, 2011 12:44 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

u Joli mieszka też czarna Pantera

czyje to stópki?
Obrazek
cdn

dite

Post » Pt sie 26, 2011 14:43 Re: Jola Dworcowa i jej 50 kotów, POMOCY!

Czarna Pantera jest rodzaju męskiego, to siedem kilogramów żywej wagi, gdy ten kot biegnie, to biegnie i cała sawanna drży, jeśli wiecie co mam na myśli. Ma przekornie na imię Ptyś.

Obrazek

Spełnienie marzeń o kocie - czarna pantera.
Czarna pantera ma głęboko bursztynowe oczy, w których utonie każda kotka. Prawdziwy Pan Kot zbudowany jest z samych mięśni, ma lśniące, aksamitne futerko, jest zwinny, zgrabny i silny. Jest spełnieniem marzeń o czarnym kocie. Tak przystojny, że mógłby śmiało reprezentować koci ród na wystawach. Jednym słowem - zjawiskowy. Niby taki niezależny ...tym bardziej cieszy, że lubi mizianki, przychodzi się poprzytulać, domaga się atencji. Typ prawdziwego macho o gołębim sercu? Słodki brutal? Chyba stąd Jego imię - Ptyś. Uwielbia zabawę w polowanie, biega za piłkami, myszkami i sznurkami. Wśród innych kotów ma swoich ulubieńców, ale i wrogów, których potrafi ustawić do pionu jednym ruchem łapy. Kot towarzyszący, który biegnie pierwszy, żeby z zainteresowaniem sprawdzić kto przyszedł, co przyniósł, a co to za torba. Ma 2,5 roku, jest wykastrowany i zaszczepiony. Szuka domu.

co tam masz? pobawimy się?
Obrazek

batman forever
Obrazek

przy kuchennym stole
Obrazek

mocno osadzony
Obrazek

to zdjęcie może i jest bez sensu, ale na nim widać jakie ma aksamitne futerko
Obrazek

Czy mogę prosić o pomoc ogłoszeniową?

dite