Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Super Jolu, bardzo chcialabym zrobic P. Joli taka niespodzianke od nas!
prosze, napisz mi na pw co wypatrzylas, jesli potrzeba bedzie pare zl wiecej, ale za wiecej karmy to ponegocjujemy![]()
Jestem w pracy, wiec nie moge przejrzec strony tego sklepu, ale dziekujemy za propozycje rabatu![]()
Czekam Jolu na wiesci
jolabuk5 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Super Jolu, bardzo chcialabym zrobic P. Joli taka niespodzianke od nas!
prosze, napisz mi na pw co wypatrzylas, jesli potrzeba bedzie pare zl wiecej, ale za wiecej karmy to ponegocjujemy![]()
Jestem w pracy, wiec nie moge przejrzec strony tego sklepu, ale dziekujemy za propozycje rabatu![]()
Czekam Jolu na wiesci
Aniu, przejrzę ofertę sklepu i w weekend zamówimy!
jolabuk5 pisze:Aniu, zamówiłam Sanabellę, 12 kg za 116 zł (po odliczeniu rabatu) to już przyzwoita cena. Zapłaciłam z karty, myślę, że za parę dni Jola dostanie przesyłkę.
dite pisze:Witam, byłam wczoraj u Joli, przekazuję gorące podziękowania za karmę, to bardzo duża pomoc, Jola jest bardzo wdzięczna.
Wymiziałam kociaste i zrobiłam kilka zdjęć, spójrzcie proszę jakie ślicznotki czekają u Joli na Dom Stały.
Przedstawiam Państwu eteryczną Kleosię, nietypowo umaszczoną, delikatną burą panienkę. Kleosia jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Ma blisko rok, uroczy, łagodny charakter, daje się nosić na rękach, tarmosić dzieciom, nie okazuje cienia agresji. Śpi wtulona w człowieka. Znakomicie nadaje się do domu z dziećmi. Akceptuje inne koty. Uwielbia się bawić, poluje na muchy, wariuje jak to młody kot, jest skoczna i wesoła. Uroczy miziak szuka domu.
nasza marmurkowa modelka
pokochasz?
piłeczka jest nuuudna, co by tu wymyślić...
czyścioszek
Przekazuję prośbę Joli o pomoc w ogłoszeniach kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], marivel, Patrykpoz, Paula05 i 373 gości