Koty u Bożeny Wahl. Kto mi pomoże im pomóc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 13, 2009 19:35

no to niech zamkna tamten stary, bo na tym tez sie niedlugo zrobi 40str i co zaloza nowy watek, bo nie bedzie sie chcialo ludziom czytac!? to jakis bezsens. teraz niewiadomo nawet, na ktorym pisac.

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Pt mar 13, 2009 19:39

Wydaje mi się, że ten wątek mógłby zostać zamknięty. Tamten jest na bieżąco aktualizowany i tam też można robić burzę mózgów jak tu.

A do tego dać odsyłacz w tamtym wątku, żeby było wiadomo, jak się sprawa zaczęła.
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt mar 13, 2009 19:40

do góry!
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

Post » Pt mar 13, 2009 19:40

irysek_wroc pisze:no to niech zamkna tamten stary, bo na tym tez sie niedlugo zrobi 40str i co zaloza nowy watek, bo nie bedzie sie chcialo ludziom czytac!? to jakis bezsens. teraz niewiadomo nawet, na ktorym pisac.

Wątki powyżej 100 stron i tak są zamykane.
Śledź oba. Wg mnie lepiej dopisywać się tu, a tam niech autorka wątku tylko modyfikuje pierwsze posty.
Obrazek

Evvcik

Od: Nie gru 14, 2008 21:23

Post » Pt mar 13, 2009 19:42

Evvcik pisze:
irysek_wroc pisze:no to niech zamkna tamten stary, bo na tym tez sie niedlugo zrobi 40str i co zaloza nowy watek, bo nie bedzie sie chcialo ludziom czytac!? to jakis bezsens. teraz niewiadomo nawet, na ktorym pisac.

Wątki powyżej 100 stron i tak są zamykane.
Śledź oba. Wg mnie lepiej dopisywać się tu, a tam niech autorka wątku tylko modyfikuje pierwsze posty.
Ale wtedy ten wątek będzie wciąz na górze, a tamten, z akualnymi informacjami na pierwszej stronie - gdzies na dole.
Osoby z ofertami pomocy wpisują się i tu, i tam, Anna_33 mma dwa razy więcej wątków do przejrzenia.

Niby można tamten podrzucac, ale wątek z samymi słówkami "podrzucam" lub "hop" - nie widzi mi się :twisted:
Ostatnio edytowano Pt mar 13, 2009 19:45 przez Kicorek, łącznie edytowano 1 raz

Kicorek

Post » Pt mar 13, 2009 19:45

Kicorek pisze:Ale wtedy ten wątek będzie wciąz na górze, a tamten, z akualnymi informacjami na pierwszej stronie - gdzies na dole.

A może poprosic moderatorów żeby tamten przykleic? I będzie ZAWSZE na górze.
Obrazek

Evvcik

Od: Nie gru 14, 2008 21:23

Post » Pt mar 13, 2009 19:47

Evvcik pisze:
Kicorek pisze:Ale wtedy ten wątek będzie wciąz na górze, a tamten, z akualnymi informacjami na pierwszej stronie - gdzies na dole.

A może poprosic moderatorów żeby tamten przykleic? I będzie ZAWSZE na górze.

Wydaje mi się, że mało osób bedzie wtedy do niego zaglądało. Natomiast gdy będą się w nim wypowiadac osoby, to i inne będa chciały go czytać, i może wpadną na jakieś inne pomysły, lub zaoferują pomoc.
Tak mi się wydaje w każdym razie.
Ja przyklejone wątki rzadko zauważam, chyba że wiem, że konkretnie taki wątek mi potrzebny.

Kicorek

Post » Pt mar 13, 2009 20:02

Od razu odpowiadam na apel Jany.
Kot którego biorę przenocowałby u mnie w kibelku, ale jeżeli uważacie, że powinien natychmiast trafić pod opiekę wetów - prześpi się na SGGW.
Potem będzie leczony stacjonarnie w lecznicy Anima przy Podleśnej w Warszawie (niestety w niedzielę jest czynna do 13.00). Chcę zrobić mu morfologię, zeskrobinę etc. Oczywiście będę go tam regularnie odwiedzać. Po dojściu do siebie trafi najprawdopodobniej do mnie i tu poczeka na DS. Jeśli nie dogadałby się z moim kociskiem, znajdę mu inny tymczas, oczywiście w porozumieniu z Wami i po Waszej akceptacji. Gdyby były jakieś dalsze pytania, to do poniedziałku nie ma mnie pod netem, ale mój telefon jest w pierwszym poście.

Strasznie żałuję że nie mogę jechać z konwojem, ale będę baaardzo mocno trzymać kciuki :lol:

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt mar 13, 2009 20:50

Jezu, nie nadążam, a tyle dobrego się dzieje :P
Jestem niestety w niedoczasie, więc wrzucam komunikat :
wszystkie moje książki wyszły dzisiaj listami poleconymi, w poniedziałek powinny być na miejscu.
Jak wpłyną wszystkie pieniądze, a myślę, że w poniedziałek będzie finał, mam do przekazania kasę, proszę się ze mną już kontaktować gdzie ją przelać.
Myślę, że każdy grosz jest ważny i potrzebny, uruchamiam bazarek od nowa, tym razem aukcyjnie.
Za chwilę zapraszam na Bazarek!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pt mar 13, 2009 21:35

Jutro bedzie nr konta :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt mar 13, 2009 21:37

WoW, akcja nabrała zawrotnego tempa. Trzymamy mocne :ok: za akcje!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt mar 13, 2009 21:42

Niewiem moze gdzieś umkneło wiec przypominam gotowośc przyjecia 2-3 kotów najlepiej po testach na fip i białaczke moga byc nie kastrowane i nie sterylizowane [zrobie to na miejscu] wcześniej pisalam ze moze byc kot ze zdjecia 3 ,10 i jakiś inny ,tylko nie moge trzymac u siebuie chorych na zakazne choroby :?

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

Post » Pt mar 13, 2009 21:48

Co do zamkniecia watku, to sie nie wypowiadam. Osobiscie dam rade zbierac aktualizacje z obu:-)
Zreszta co chwila ktos przypomina)

Pomysl z kolorowymi deklaracjami pomocy jest genialny i prosty.
Irysku, Twoja deklaracje wpisalam na 1 stronie)

Popieram Jane ze osoby, ktore chca zabrac koty powinny ciut wiecej pisac o ich przeznaczeniu, gdzie beda itd.
Oczywiscie wiekszosc osob tutaj zna sie jak lyse konie i wiemy doskonale, ze kot trafia w doskonale rece.
Maryli, Jany, Ariel,Jopop i setki innych osob nawet bym nie pytala co planuje dla kota.Sa tu od I wojny swiatowej, albo jeszcze dluzej.
Ale osoby, ktore maja po kilka postow, lub sa po prostu malo znane powinny sie troche szerzej wypowiedziec :-)
I bron Boze sie nie obrazac, to naturalne, ze chcemy wiedziec gdzie kociaki trafia i jaki bedzie ich los.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt mar 13, 2009 21:48

Drugi szczeniaczek ode mnie ma już zapewniony dom stały. Powędruje do niego w przyszłym tygodniu:)
Mała Nika miała dzisiaj odwiedziny bardzo miłych Państwa, których oblizywała po buzi. Jak się podleczy i będzie wysterylizowana - zamieszka z nimi na zawsze.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt mar 13, 2009 21:50

CoolCaty pisze:Drugi szczeniaczek ode mnie ma już zapewniony dom stały. Powędruje do niego w przyszłym tygodniu:)
Mała Nika miała dzisiaj odwiedziny bardzo miłych Państwa, których oblizywała po buzi. Jak się podleczy i będzie wysterylizowana - zamieszka z nimi na zawsze.

Super :D :D :D

I pomyśleć, że zamiast mieć dom mogły powoli umierać tam... :(

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

[poprzednia][następna]