cincian pisze:Kinya pisze:noemik pisze:Tweety pisze:Kinya pisze:Czy ktoś jeszcze pamięta o Flo?Pytam, bo siedzi u mnie już jakiś czas i mam wrażenie, że coraz bardziej się wycofuje
On potrzebuje poświęcania mu mnóstwa czasu, którego ja po prostu nie mam. W tej chwili żeby go pogłaskać najpierw trzeba go złapać, a on i tak się wyrywa. Wcześniej było już tak, że złapany mruczał, a teraz nic z tego
Jest w ogóle gdzieś ogłaszany?
Julka została zaszczepiona, poczekamy z tydzień i można zabierać się do jej sterylizacji. BTW: cincian, nie dzwoniłam w sprawie sesji Julki, bo lekko ropieje jej jedno oko, chcę ją najpierw podleczyć. Ale się odezwę, na pewno
oczywiście, cały czas go polecam jak ktoś dzwoni do mnie w sprawie kota. Co do ogłoszeń, to dziewczyny od tej "działki" muszą się wypowiedzieć
Dzięki, nie mam tylko fotek, ale w tej sprawie zaraz uderzę gdzie trzeba, bo powinien miećWtedy wszystko podeślę.
Dziękuję!
Kinya, bardzo proszę o zdjęcie Flo, i opis do ogłoszenia z namiarami na Ciebie. Taki zestaw wyślij proszę do mnie, kastapry, agalki i Antypatycznej - adresy mailowe w pierwszym poście Tweety.
Mając te informacje, zaczniemy ogłaszać Flo w necie.
Ad.1 Nic sie nie dzieje - nadrobimy niebawem.
Ad.2 Zdjęcia Flo zostały wysłane - narazie do Kastapry i Noemik ale zaraz nadrobię reszte. Kinya - doślij dziewczynom opis.
Ok, jak najszybciej wezmę książeczkę Flo żeby czegoś nie pokręcić i wysmaruję opis.
Tylko chyba najpierw zatłukę moje wredne psisko