PAKT CZAROWNIC 4. głosujemy kwietniowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 02, 2008 23:27

koteczekanusi pisze:Fajne, tylko raczej mi nie pasują do stylu. Muszę mieć bardziej proste i nowoczesne formy. Nawet podobaja mi się Klose - fajnie łączą z metalem, tylko, niestety, w niektórych drewno jeszcze fornirują, a ja lubię takie "jednowarstwowe".

Fajne :wink: - ja tam jestem z innej bajki :roll: Ale do sprzedania są 8) Ty szukasz - to ja napisałam :roll:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro kwi 02, 2008 23:29

ajmk pisze:
Aleksandra59 pisze:
ajmk pisze:A sioooooooooooo mi z tym lombardem!!

:wink:

:oops: no co Ty - to meble moich Rodziców, a nie lombard :?

A wiesz, że one mi się widzą coraz bardziej... Tylko żeby było lustro gratis ;)

Lustro po prababci - także nawet w pakiecie odpada, niesteyt :wink:

Aleksandra59

Post » Śro kwi 02, 2008 23:33

A-59 ja też odpadam na dziś? A Ty?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro kwi 02, 2008 23:55

Dla mnie to jest teraz 23.40 - także pół godzinki do spanka 8) Niestety czas przesunięty - brak kompatybilności :twisted: Buziaki :D

Aleksandra59

Post » Czw kwi 03, 2008 5:47

witam Siostry!
miłego dnia Wam życzę.

i zwracam się z pytaniem, do Was bardziej doświadczonych Czarownic-jak wytlumaczyć dwum niereformowalnym kotom, że urządzanie sobie berka po śpiącym czlowieku jest co najmniej bezczelne i zdecydowanie niepożądane?
bo te cholery co noc po mnie galopują-dziwnym trafem ja i moje łóżko zawsze znajdujemy się na trajektorii lotu jednego albo drugiego. głównie Borys robi skok (najlepiej na twarz lub głowę w ogóle) i ucieka...
i wyczuwam jego wielką radochę
szczęścia się nie je palcami!
Obrazek

irazone

Od: Czw mar 20, 2008 18:39

Post » Czw kwi 03, 2008 6:49

Borys! :1luvu:
Jak już wspominałam Borysek jest Misiem o Bardzo Małym Rozumku i wytłumaczenie mu tak skomplikowanej kwestii, jak Twoja zupełnie niezrozumiała potrzeba spania w czasie jego zabawy, może być zwyczajnie niemożliwe :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 03, 2008 8:38

irazone pisze:witam Siostry!
miłego dnia Wam życzę.

i zwracam się z pytaniem, do Was bardziej doświadczonych Czarownic-jak wytlumaczyć dwum niereformowalnym kotom, że urządzanie sobie berka po śpiącym czlowieku jest co najmniej bezczelne i zdecydowanie niepożądane?
bo te cholery co noc po mnie galopują-dziwnym trafem ja i moje łóżko zawsze znajdujemy się na trajektorii lotu jednego albo drugiego. głównie Borys robi skok (najlepiej na twarz lub głowę w ogóle) i ucieka...

:lol: :lol: :lol:

Moja Milenka robiła skoki z półki na mój brzuch...
To dopiero było przeżycie... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw kwi 03, 2008 10:16

kristinbb pisze:
irazone pisze:witam Siostry!
miłego dnia Wam życzę.

:lol: :lol: :lol:

Moja Milenka robiła skoki z półki na mój brzuch...

To dopiero było przeżycie... :roll:

Mój Gemuś też to robi. Szczególnie jak zasypiam, jestem już jedną nogą w objęciach Morfeusza a tu nagle ryp!!!!!!!! Na mój brzuch albo klatę :twisted: Ja wtedy mam normalnie zapaść a jak ochłonę to mam ochotę go pokroić, udusić i zawekować :twisted:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw kwi 03, 2008 10:19

Trinity36 pisze:Mój Gemuś też to robi. Szczególnie jak zasypiam, jestem już jedną nogą w objęciach Morfeusza a tu nagle ryp!!!!!!!! Na mój brzuch albo klatę :twisted: Ja wtedy mam normalnie zapaść a jak ochłonę to mam ochotę go pokroić, udusić i zawekować :twisted:

Zaraz zmoczę majciochy... Serio, serio...
Mój Maciuś jak tylko wyczai, że wybieram się w objęcia snu... Natychmiast przychodzi na poduszkę, żebym miała się w kogo wtulić i mruczy, mruczy, mruczy :D
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 03, 2008 10:21

Witajcie Dziewczyny
Własnie się zastanawiam czy wychodzić na wieś czy siedzieć w domu i udawać ze niczego nie wiedzę :roll:
Ale to nie jest chyba żadne rozwiązanie
To co wieduję gdy robię codzienny obchód,zwala mnie z nóg coraz bardziej :(
Jest tyle Kocic w ciąży że włos mi na głowie staje :(

Na dodatek jest Kot w zakładzie gdzie mąż pracuje i pracownicy chca go zabić :cry:
Na razie nie wiadomo czy to Kot czy Kotka,ale jeśli to Kotka to mozliwe że już zaciążona :cry:
Mąż wczoraj robił awanturę tym co mają zamiar Kota dopaść i zabić
Jestem ,zrozpaczona i bardzo rozwścieczona :evil:

Wiem że muszę cos z tym zrobić

Pozdrawiam Was serdecznie

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw kwi 03, 2008 10:33

jak to dobrze ze w mojej fabryce glownym dokarmiaczem jest gosc
ktorego mozna sie bac
mozna i nalezy
dzieki temu koty maj asie dobrze i nikt im krzywdy robic nie chce
a na zabijanie jest odpowiedni paragraf
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw kwi 03, 2008 10:41

BarbAnn dobrze mówi. Jest paragraf. Tyle, ze - z tego co pamiętam Kociamowe działania w tym zakresie - policja jest beznadziejna i Ją spławia. :evil:

Kociamko, musisz być silna i konsekwentna a wręcz upierdliwa!!!
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Do tej pory nie zgłaszałam inicjatyw finansowych, ale tak sobie myślę, że kolejnym celem pieniążków z paktu powinna być sterylizacja. Co prawda kwota (w zależności od jej wielkości) nie wystarczy na zbyt wiele kotek, ale to zawsze lepsze niż nic. Co prawda okres teraz nie najlepszy, bo sezon ciążowy, ale można to zrobić, gdy kocice już odchowają kotki.
A jeśli to ma się odwlec o kilka miesięcy to można nawet, obok funduszu specjalnego, założyć fundusz sterylkowy i coś tam podrzucać co miesiąc.
:?: :?: :?:

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

BarbAnn pisze:jak to dobrze ze w mojej fabryce glownym dokarmiaczem jest gosc
ktorego mozna sie bac
mozna i nalezy
dzieki temu koty maj asie dobrze i nikt im krzywdy robic nie chce
a na zabijanie jest odpowiedni paragraf

Tak Kochana ,teoretycznie jest paragraf ,ale w praktyce trzeba udowodnic ze ktoś Kota zlikwidował
Gdy nagłe znika człowiek to Policja zajmuje sie sprawa jego zniknięcia
Ale gdy znika bezpański Zwierzak ,nikogo to nie obchodzi gdy nie masz świadków,dowodów :(
Zresztą tutaj w mojej wsi cięzko jest walczyć z osobami krzywdzącymi Zwierzęta

Pocieszające jest to że w Twojej Fabryce ktoś zajmuje sie dobrze Kotami :)

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw kwi 03, 2008 14:36

koteczekanusi pisze:Do tej pory nie zgłaszałam inicjatyw finansowych, ale tak sobie myślę, że kolejnym celem pieniążków z paktu powinna być sterylizacja. Co prawda kwota (w zależności od jej wielkości) nie wystarczy na zbyt wiele kotek, ale to zawsze lepsze niż nic. Co prawda okres teraz nie najlepszy, bo sezon ciążowy, ale można to zrobić, gdy kocice już odchowają kotki.
A jeśli to ma się odwlec o kilka miesięcy to można nawet, obok funduszu specjalnego, założyć fundusz sterylkowy i coś tam podrzucać co miesiąc.
:?: :?: :?:

Fundusz Sterylkowy?? Hmmmm............
Pomysł ciekawy i warty rozważenia. Ale czy już nas stać?? Musimy podumać, podyskutować... Zatem zapraszam do dyskusji!!

Przypominam, że mam dwa bazarki ;)
Jeden dla Dorci44 i drugi dla Kociej Doliny. Obydwa cele ważne - polecam życzliwej pamięci Sióstr :D
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]