Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ajlon pisze:100 gram Perfct fit kosztuje bodajze 2,70 a 200 gram Leonardo 2,90 i zawiera prawie 100 % miesa... Ale najtaniej wychodzi i tak karmienie suchym... Np Acana sucha + od czasu do czasu puszki
nikagda pisze:Moje nie cierpią Orijena. Jest to chyba jedyna karma na rynku, której Kaśka nie lubi i nie pożera w dowolnych ilościach
izaA pisze:Kasia_1991 pisze:Suchy Orijen... czy jest chetnie zjadany przez koty?![]()
chce zrobic zakupy i mysle nad suchym jedzeniem a Orijena moje koty jeszcze nie jadly...
A acanę jadły? Pytam, bo moje wszystkożerneOrijen pochłaniają, miseczki wylizane. Ja kupuję orijen i mieszam z acaną ligth, jakoś nie wierzę w to, że z taką kalorycznością orijen nie wpłynie na brzuchalki moich leniuszków...
Ajlon pisze:100 gram Perfct fit kosztuje bodajze 2,70 a 200 gram Leonardo 2,90 i zawiera prawie 100 % miesa... Ale najtaniej wychodzi i tak karmienie suchym... Np Acana sucha + od czasu do czasu puszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 82 gości