Mnie osobiscie nie bylo,ale byl moj kot,ktorym opiekowala sie dzielnie Madziara - JESZCZE RAZ WIEEELKIE DZIEKI ZA POMOC Przykro mi,ze zawalilam sprawe ustawienia klatek obok siebie.Wtajemniczeni wiedza o co chodzi,po prostu sila wyzsza.... Moja koteczka w pierwszy dzien -nominacja do BIS-u ,w drugi juz niestety nie.Przegrala z pieknym brytyjczykiem ....
A ja mam problemy z kojarzeniem ludzi Tylko reni164 z Helutką zapamiętałam i Magdę (nie wiem którą ) przy maluchach. No i tumasię z Fantasią i Elzą A mówiłam - podpisywać się nickami!
reni164, moje futra często tak razem śpią albo w dwójkach - miód na moje serce! A dziś Kitka nawet pozaczepiała trochę Hestię
ja na tej wystawie to poznałam wiele osób, bo na poprzedniej w lutym to tylko Madziarę, ale teraz to już nastawiłam się na nowe kontakty. Myślę, że na nstępnej to już też będę witać znajomych i miziać ich koty, może mniej się strosować, co przeniesie się i na Helkę. Teraz niestety stres jeszcze był duży, gdy wystawiałam Helkę na ringu to tak się trzęsłam, że musiałam całą winę zwalić na nią, że to ona taka roztelepana, mam nadzieję, że mi wybaczy