O wow! ależ on się szybko przyzwyczaił
 Rozumiem, że podział terytorium nastąpił juz ostatecznie (tak jak przydział, który człowiek nalezy do którego kota
 Rozumiem, że podział terytorium nastąpił juz ostatecznie (tak jak przydział, który człowiek nalezy do którego kota   )?
 )?Moderator: Estraven
 Rozumiem, że podział terytorium nastąpił juz ostatecznie (tak jak przydział, który człowiek nalezy do którego kota
 Rozumiem, że podział terytorium nastąpił juz ostatecznie (tak jak przydział, który człowiek nalezy do którego kota   )?
 )? Rozumiem, że podział terytorium nastąpił juz ostatecznie (tak jak przydział, który człowiek nalezy do którego kota
 Rozumiem, że podział terytorium nastąpił juz ostatecznie (tak jak przydział, który człowiek nalezy do którego kota   )?[/quote]
 )?[/quote]
Roztoczanka pisze: Zauważyłam, że jak Lucjan zaczyna warczeć na Maurycka, to Kazan biegnie zobaczyć, co tam sie dzieje i od razu jest spokój.
 .  Żegnaj Kazan(*)
 .  Żegnaj Kazan(*)jolabuk5 pisze:Bardzo współczuję. Żegnaj Kazan(*)
izka53 pisze:bardzo, bardzo współczuję i tulam....
KULAK pisze:Bardzo współczuję, Kazan [*] ... ja 31 grudnia 2018 r. pożegnałam sunię husky, naszą Sabę, była z nami prawie 16 lat ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości