Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:LENA - zaczipowana, odpchlona, odrobaczona, data urodzenia 2012, zaszczepiona 08.02.2016r., test na białaczkę ujemny, kotka do sterylki najwcześniej od dnia 23.02.2016r.
terenia1 pisze:TERMINY WIZYT U WETÓW W SCHRONISKU:
kto tego tematu pilnuje? i kto zapewni transport?
23.02.2016 8.30 KROPKA sterylizacja dzień wcześnie musi być bez jedzenia
29.02.2016 8.30 BALBINKAsterylizacja dzień wcześnie musi być bez jedzenia
LOLA -22 lub 23.02.2016r. morfologia w schronisku musi jechać bez wcześniejszego jedzenia.
Patka2805 pisze:Opisy Lenki i Jerrego na naszej stronie.
FElunia pisze:Przepraszam, ale dopiero jutro będę w Chatce, zajrzę do notatek, przejrzę stan leków, przejrzę forum i wpiszę aktualne dane na forum.
Vanya pisze:To niestety znowu ja... Pojawił mi się nowy kocur (pełnojajeczny) pod blokiem, przychodzi gdzieś z osiedla. Miałam w planach go złapać i wykastrować na talony ( na spokojnie) Ale przed wczoraj przyszedł strasznie poharataną łepetyną. Kawał futra wisi mu pod brodą, jedno ucho całe zakrwawione. A zabiegi dopiero na piątek są umówione. Do tego mam jak zwykle w drugiej połowie miesiąca error finansowy. Czy jest szansa żebyście go "obrobiły" i przetrzymały dopóki te rany się nie zagoją?
terenia1 pisze:terenia1 pisze:LENA - zaczipowana, odpchlona, odrobaczona, data urodzenia 2012, zaszczepiona 08.02.2016r., test na białaczkę ujemny, kotka do sterylki najwcześniej od dnia 23.02.2016r.
Powoli trzeba umawiać sterylkę dla Lenki. Na wewnętrznym podam numer naszego gabinetu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 80 gości