Mary Lux a czemu ten kotek u Ciebie tak się buja, chorobę ma sieroca czy to taniec deszczu ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocka pisze:Jak Moris? Moze sie juz odwinac Tulisiowi ? czy jeszcze troszke sil musi nabrac? U mnie Kminek tez juz goni Kropka az mi znow dla odmiany szkoda chudziny.
alessandra pisze:dziękujemy za pamięć![]()
Mary Lux a czemu ten kotek u Ciebie tak się buja, chorobę ma sieroca czy to taniec deszczu ?![]()
kocka pisze:tu mozna kupic te woreczki z waleriana? jak tak to biore z zoltym i z pomaranczem dla moich kotow , moze zajma sie woreczkami a nie soba
gatiko pisze:Tuliś , serce moje , polecasz ciotkowe worki![]()
Musi Ci ciocia jakiś prezencik wyczarować na zaś
alessandra pisze:gatiko pisze:Tuliś , serce moje , polecasz ciotkowe worki![]()
oj, no nie czeba, ja pszecież nie dlatego aby wyłudzać...tylko aby siem dobrze kolegi bawili , a może nie widzom,że takie cusie som
gatiko pisze:alessandra pisze:gatiko pisze:Tuliś , serce moje , polecasz ciotkowe worki![]()
oj, no nie czeba, ja pszecież nie dlatego aby wyłudzać...tylko aby siem dobrze kolegi bawili , a może nie widzom,że takie cusie som
![]()
Tuliniu, kochanie moje fuczane. Ciocia nie miała takiego czegoś nawet na myśli , no coś Ty![]()
Ja wiem,że Ty masz dobre serduszko, a ciocia Cię kocha , nooo
alessandra pisze:niom teras tom siem dopiero skonfudowałT.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 188 gości