KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 21, 2013 10:09 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:
Sielance chciałam zajrzeć do uszu, ale nie dałam rady jej złapać :oops: Tak się zastanawiam, że może lepiej żeby ją tej pani dostarczyć, bo jak zobaczy pogoń za kotem po kociarni to pomyśli, że to jakiś dzik :roll: Iwonko, czy p. Agata nie chciałaby osobiście dostarczyć kotki do nowego domu? Mówiła, że chciałaby jeszcze Sielankę zobaczyć przed wyadoptowaniem. Ta pani będzie dzisiaj do mnie dzwonić i muszę jakoś umówić adopcję.

Pani już dzwoniła, koniecznie chce przyjechać dzisiaj, mówi że ledwo wytrzymała ten tydzień czekania :D
Teresa, czy dasz radę wyadoptować koteczkę? Pani będzie o 17-tej :) Dałam Twój numer jakby coś.
Ta kotka u tej pani to Kika, a pani nie była nigdy w KCH, bo Kikę przywieziono jej do domu :wink:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw lis 21, 2013 10:13 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

i trzeba jej o tych uszach powiedzieć...

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lis 21, 2013 10:15 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Dorota Wojciechowska pisze:Marta, a jeszcze co do Rosska to mi się pomyślało, czy nie przydałby ci sie taki ala kojec do kuchni dla niego.
Tak jak dziewczyny na szczeniakarni robią, że te kosze druciane takie zakupowe ekspozycyjne dają jako kojec.
Ja mam taki kosz 80 cm x 80 cm - nawet teraz Biga dawałam do niego po narkozie - może chcecie takie coś.
Kuweta tam też wchodzi i mniej do wyściełania będzie.

Dzięki Dorotko, ale mamy klatę, w której kociak siedzi głównie w nocy. Do tej pory biegał grzecznie po podłodze i wycierał kurz pod szafkami kuchennymi, a dzisiaj zastałam go już na parapecie :mrgreen:
Wetka mówiła, że musi minąć minimum miesiąc od operacji żeby puściło odrętwienie tej pupki i dopiero wtedy będzie wiadomo w jakim stopniu wszystko działa. Może będzie lepiej :ok: No i będziemy chłopkowi szukać domu :wink:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw lis 21, 2013 10:24 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:
The Szops pisze:
Sielance chciałam zajrzeć do uszu, ale nie dałam rady jej złapać :oops: Tak się zastanawiam, że może lepiej żeby ją tej pani dostarczyć, bo jak zobaczy pogoń za kotem po kociarni to pomyśli, że to jakiś dzik :roll: Iwonko, czy p. Agata nie chciałaby osobiście dostarczyć kotki do nowego domu? Mówiła, że chciałaby jeszcze Sielankę zobaczyć przed wyadoptowaniem. Ta pani będzie dzisiaj do mnie dzwonić i muszę jakoś umówić adopcję.

Pani już dzwoniła, koniecznie chce przyjechać dzisiaj, mówi że ledwo wytrzymała ten tydzień czekania :D
Teresa, czy dasz radę wyadoptować koteczkę? Pani będzie o 17-tej :) Dałam Twój numer jakby coś.
Ta kotka u tej pani to Kika, a pani nie była nigdy w KCH, bo Kikę przywieziono jej do domu :wink:

OK niech Pani dzwoni do mnie.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 21, 2013 10:42 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Może lepiej wcześniej spacyfikować Sielankę do boksu :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lis 21, 2013 10:45 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

No, ja za nią latałam chyba z 15 minut kiedyś.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw lis 21, 2013 12:13 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:
regularkate pisze:Rossek :1luvu: Jak on się czuje? Bo wygląda świetnie nawet w ujęciu makro :mrgreen:

Ja dziś wpadnęna dyżur, pani Tereso, nie wiem, czy pani to przeczyta, najwyżej się skontaktuję telefonicznie, żeby wiedzieć, o której mogę zmierzać do kociej :)

Będę już około 16.30 najpóźniej do 17.20.

Ok, dla mnie to żaden problem, będę więc przed 17, nabiorę doświadczenia w wyadoptowywaniu kociaków (bo drugą strona umowy już mam okazję być :D )

regularkate

Od: Czw paź 17, 2013 8:11

Post » Czw lis 21, 2013 15:09 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Hej :) robiliśmy porządek na balkonie i znaleźliśmy coś co może się przydać w remoncie Chatki :) mianowicie 104 kremowo/biało/beżowe (sama nie wiem jaki to kolor- jasne w każdym razie :P ) kafelki wielkości 10x10cm,

Przydadzą się?? bo jeśli nie to je wyrzucimy, a chyba szkoda by było, tak że odpowiedzcie :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Czw lis 21, 2013 20:46 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

edisza pisze:Hej :) robiliśmy porządek na balkonie i znaleźliśmy coś co może się przydać w remoncie Chatki :) mianowicie 104 kremowo/biało/beżowe (sama nie wiem jaki to kolor- jasne w każdym razie :P ) kafelki wielkości 10x10cm,

Przydadzą się?? bo jeśli nie to je wyrzucimy, a chyba szkoda by było, tak że odpowiedzcie :)

Kafelki jak najbardziej nam się przydadzą potrzebne są nam spore ilości :D

terenia1

Post » Czw lis 21, 2013 20:47 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Sielanka pojechała do domku :ok: :ok: za towarzyszkę będzie miała kotkę czarną Kikę wyadoptowaną przeze mnie w 2009 roku. Sama osobiście Kikę zawoziłam :P Mam nadzieję że dziewczyny się dogadają :ok:

terenia1

Post » Czw lis 21, 2013 21:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Super wieści, bardzo się cieszę i dziękuję wszystkim dyżurnym za opiekę nad kicią :1luvu:

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw lis 21, 2013 21:42 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:
edisza pisze:Hej :) robiliśmy porządek na balkonie i znaleźliśmy coś co może się przydać w remoncie Chatki :) mianowicie 104 kremowo/biało/beżowe (sama nie wiem jaki to kolor- jasne w każdym razie :P ) kafelki wielkości 10x10cm,

Kafelki jak najbardziej nam się przydadzą potrzebne są nam spore ilości :D

No to dobrze :) mam nadzieję, że w ten weekend uda się nam już do Was przyjechać, tylko podajcie dokładny obecny adres, bo nie wiemy :D

edisza

Post » Czw lis 21, 2013 21:57 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

edisza pisze:No to dobrze :) mam nadzieję, że w ten weekend uda się nam już do Was przyjechać, tylko podajcie dokładny obecny adres, bo nie wiemy :D

Edytko jeszcze cały czas jestęmy na starym miejscu :) przypuszczam że przeprowadzka nastąpi dopiero po Świętach - na razie czeka nas wielki remont :mrgreen:

terenia1

Post » Czw lis 21, 2013 22:27 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:
edisza pisze:No to dobrze :) mam nadzieję, że w ten weekend uda się nam już do Was przyjechać, tylko podajcie dokładny obecny adres, bo nie wiemy :D

Edytko jeszcze cały czas jestęmy na starym miejscu :) przypuszczam że przeprowadzka nastąpi dopiero po Świętach - na razie czeka nas wielki remont :mrgreen:

A :) myślałam, że już na nowym miejscu :) no ok, to z dojazdem nie będzie problemu :D

edisza

Post » Czw lis 21, 2013 23:05 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Pozdrowienia od Gandiego obecnie Miska :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

terenia1

[poprzednia][następna]