Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Czarna puma pisze:lidka02 pisze:To były domki znajomej pani co jest w Tozie ...
Nie zawsze wiec domki znajomych sa de best...
Zapomniałaś chciałaś ode mnie kotke na dt jak zapytałam cie czy zgodzisz sie na wizyte PA znikłaś ...Więc chyba u ciebie też nie tak de best.....
Czarna puma pisze:lidka02 pisze:Czarna puma pisze:lidka02 pisze:To były domki znajomej pani co jest w Tozie ...
Zapomniałaś chciałaś ode mnie kotke na dt jak zapytałam cie czy zgodzisz sie na wizyte PA znikłaś ...Więc chyba u ciebie też nie tak de best.....
napisalam na tamtym watku,ale tu napisze drugi raz. Nie siedze non stop na forum,jesli chcesz zrobic mi wizyte PA i PA i PA i PA itd..,to zapraszam Cie do siebie na kawe:) Ile mam obecnie u siebie kotow? Obecnie mam u siebie dwa kociaki. Jeden Bonanza na DS,a drugi rudy Piccolo na DT...oprocz tego ma dwa dzikie koty na podworku,ktore dokarmiam...
lidka02 pisze:Czarna puma pisze:lidka02 pisze:Czarna puma pisze:lidka02 pisze:To były domki znajomej pani co jest w Tozie ...
napisalam na tamtym watku,ale tu napisze drugi raz. Nie siedze non stop na forum,jesli chcesz zrobic mi wizyte PA i PA i PA i PA itd..,to zapraszam Cie do siebie na kawe:) Ile mam obecnie u siebie kotow? Obecnie mam u siebie dwa kociaki. Jeden Bonanza na DS,a drugi rudy Piccolo na DT...oprocz tego ma dwa dzikie koty na podworku,ktore dokarmiam...
Nie dziękuje nie skożystam....nie chce wiedzieć co masz u siebie nie interesuje mnie to....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 275 gości