S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 14, 2013 13:41 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

a ja jeszcze wróce i dopiszę i tutaj to co na fb:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
sponsoro-organizatorzy z ''Akcja taka tona karmy dla zwierzaka'' :mrgreen:

NIEKOCHANE: ''Nasze kociaste z katowickiego schroniska bardzo dziękują za przekazanie karmy :) Organizatorom, sponsorom i wszystkim, którzy wzięli udział w akcji oglądając filmik ''Akcja taka tona karmy dla zwierzaka'' gdzie pomogli napełnić puste brzuszki naszych Podopiecznych. Dziękujemy też organizatorom utworzonego wydarzenia na fb, przypominaniu i zachęcaniu do klikania oraz polubienia filmiku. Specjalne podziękowania dla Ewy Sadowskiej, która także opiekowała się wątkiem utworzonym na miau.pl informując nas na bieżąco o rezultatach. Dziękujemy wszystkim z forum miau.pl za ciągłe kciuki, podnoszenie na duchu i udział w akcji samej klikając do znużenia by uzyskać jak najlepszy wynik! Sam filmik został opublikowany na You Tube dokładnie 16 maja 2013 roku. Przez pół roku walczyliśmy o głosy! Pół roku kochani. Bez waszego wsparcia nie uzyskalibyśmy tyle głosów :) Dziękujemy wszystkim! ♥''
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pon paź 14, 2013 13:47 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

AgaPap :birthday: Wszystkiego dobrego i kociastego:dużo pieszczot w życiu, zawsze chętnych rąk do głaskania po... główce..., pełnej miseczki :mrgreen: oraz spokojnej i dostatniej starości w miłym kątku z sympatycznym opiekunem :D

:balony:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon paź 14, 2013 15:53 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

AgaPap - to ja też z kwiatkiem dzisiaj :birthday:
Obrazek

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon paź 14, 2013 16:10 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

AgaPap
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
naj naj naj
wszystkiego najlepszego! :piwa:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon paź 14, 2013 17:54 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Aga- najlepszego :torte: :surprise: :torte:

w schronisku znów nowy kot po zmarłym
ech, czyli w ostatnich trzech dniach dwa takie przyszły
burasia Bożenka i biało-bury kocurek- nie wiem czy znamy imię

froogy- ja chyba gdzies cos mam, musze poszukac, daj na pw maila
ale nie wiem czy nie marnej rozdzielczości

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon paź 14, 2013 20:57 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

AgaPap, Wszystkiego Najlepszego :piwa: :torte:

biedne te koty po zmarłych, one chyba najgorzej znoszą schronisko :cry:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto paź 15, 2013 11:15 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Ale spóźnienie :oops: - no ale zaznaczam :) - zaległego przeglądania czas zacząć :smokin:

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Wto paź 15, 2013 16:54 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

tania dzięki za ogarnianie fb po raz kolejny
jesteś niezastąpiona normalnie

Joma- ale fajnie Cię tu widzieć :)))))))))))))))))

...a w schronisku...

Zafrina juz na kociarni po odrobaczeniu i przeleczeniu antybiotykiem
jest w dobrej formie, ale nadal koslawo chodzi

Na kociarni jest też juz od wczoraj Forsycja
jest jedynaczką, bardzo źle znosi obecność innych kotów niestety :(

Do domku wczoraj pojechał jedenchłopak krówek, ten z dwójki kotków, nie z piatki i kotka Vegasa

niestety domek zrezygnował z Barrego-Simby :|
Ogromnie potrzebujemy domu dla niego-czyli kota z wyszytą cewką, nie da rady taki w schronisku
a jest przecudownym, przekochanym kotem ech.

przedstawiam dwa nowe po zmarłych

Bożenka- 431/13
od 11 10 w schr
tricat 14 10
wysterylizowana
Obrazek

kocurek- 441/13
od 13 10 w schr
max przerażony, jeszcze nic o nim nie wiem
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro paź 16, 2013 9:08 przez Mała1, łącznie edytowano 1 raz

Mała1

Post » Wto paź 15, 2013 18:26 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

To może poczekajmy z imieniem bo może ma je z domu ?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro paź 16, 2013 7:47 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Ja jestem już spowrotem, bardzo dziękuję wszystkim za życzenia poniedziałkowe. Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale od niedzieli pętałam się po Warszawie i nie miałam dostępu do neta, bo nie pomyślałam żeby wziąć laptopa, a w hotelu było wi-fi. No niestety następna "dziesiątka" mi stuknęła :evil:

Rozumiem, że w następną sobotę (tzn. 26) spotykamy się u mnie ? :ok:

Moje małe coraz większe i coraz ciężej z tym, że musza w klatce siedzieć, jak jesteśmy w pracy. W dodatku jak latają po pokoju jak jesteśmy w domu to z zapamiętaniem ćwiczą ucieczki jak tylko się nadarzy okazja. I już wiedzą, że nie można dać się złapać, bo znowu pójdą w zamknięcie. :( A Tż coraz bardziej się czepia, że tak długo u nas siedzą :oops: Pamiętajcie jakby co o nich. Ja w weekend przysiądę i ogłoszenia zrobię.

Cieszę się, że trochę adopcję poszły i mam nadzieję, że taki trend się utrzyma :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro paź 16, 2013 16:00 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Aga- skleć ogłoszenia koniecznie
Tak samo np mamaju-też musisz nowe puścic, nowa treść, nowe foty

dziewczyny liczę znów na Was, mam i w tą i w przyszła sobotę szkołę :crying: AgaPap- w niedziele za tydzień nie mam :wink:
Jutro też mogę sie troche spóźnić

...a w schronisku....

juz cała piateczka krówek w domach :ok:

a maluchów zostały trzy za małe małe
nie możemy dać gwarancji zdrowia dla nich, wręcz jestem pewna , że sie rozkichaja i trzeba będzie z nimi na bank latac do weta- to ludzi odstrasza
a nie wyobrażam sobie, żeby dały radę czekac w schronie na szczepienia teraz, za duzo kotów
została tez trójka dzikawych małych
i dwa czarnuszki-oba dziczące i chorawe

...no chyba ,że była w ciągu dnia nowa dostawa :|

o tym drugim kotku po zmarłym raczej sie nic nie dowiemy, bo jego zgłosiła policja, nie rodzina
to przede wszystkim kotka jest
kotka- 441/13
od 13 10 w schr
tricat 16 10
Obrazek Obrazek

przyszły też dwa nowe ogrooomne koty
jeden kastrat-który u nas zostanie
a drugi dzis miał odcinane jaka i wraca do siebie, ma miejsce w pralni

ten wraca-442/13
od 16 10 w schr
kastracja 16 10
Obrazek

kastrat-443/13
od 16 10 w schr
tricat 16 10
starszy kocurek, podrzucony do piwnicy
trafił do nas, bo bardzo agresywny był w stosunku do mieszkajacych tam kotów
nie wiem co będzie u nas :|
dla ludzi miły
Obrazek

na kociarni bez zmian
Forsycja bardzo nieszczęsliwa :(
klei sie do człowieka , bardzo prosi o wzięcie jej z tego koszmaru w jakim sie znalazła. Bardzo boi sie innych kotów, jedynaczka

Mała1

Post » Śro paź 16, 2013 16:54 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Mała1 pisze:Aga- skleć ogłoszenia koniecznie
Tak samo np mamaju-też musisz nowe puścic, nowa treść, nowe foty

i pw do mnie albo maila ze zdjęciami i tekstem, to pomogę ogłaszać, ale tekstu nie wymyślę......

w sobotę postaram się być...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro paź 16, 2013 17:46 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

o tym drugim kotku po zmarłym raczej sie nic nie dowiemy, bo jego zgłosiła policja, nie rodzina
to przede wszystkim kotka jest
kotka- 441/13
od 13 10 w schr
tricat 16 10
Obrazek Obrazek

AGDA

kastrat-443/13
od 16 10 w schr
tricat 16 10
starszy kocurek, podrzucony do piwnicy
trafił do nas, bo bardzo agresywny był w stosunku do mieszkajacych tam kotów
nie wiem co będzie u nas :|
dla ludzi miły
Obrazek

AGATON
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro paź 16, 2013 20:47 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Dziewczyny, to moje pierwsze w życiu wydarzenie, nie dotyczy naszego schroniska, ale nie mogłam tego tak zostawić..
byłabym wdzięczna za rozpowszechnienie https://www.facebook.com/events/406413536152235/
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro paź 16, 2013 21:01 Re: S.K.Niekochane XXIII- zapraszamy do naszego schroniska

Poszło w świat, zaprosiłam znajomych.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]