Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:terenia1 pisze:Ja z małym pytankiemorganizujemy w tym roku coroczną no chyba już piątą Kocio Chatkową kocią imprezę
![]()
![]()
Wstępnie gdyby coś proponuę sobota 15.06.2013r.
mnie ten termin odpowiadamam wolną sobotę
terenia1 pisze:Kropeczka13 pisze:terenia1 pisze:Ja z małym pytankiemorganizujemy w tym roku coroczną no chyba już piątą Kocio Chatkową kocią imprezę
![]()
![]()
No mi tyż odpowiada to zrobimy Kocią Imprezę w dwójkę jakby cośale nie wiem czy Ci pasi
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Kropeczka13 pisze:terenia1 pisze:Ja z małym pytankiemorganizujemy w tym roku coroczną no chyba już piątą Kocio Chatkową kocią imprezę
![]()
![]()
No mi tyż odpowiada to zrobimy Kocią Imprezę w dwójkę jakby cośale nie wiem czy Ci pasi
no to już w trójkę
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Kropeczka13 pisze:terenia1 pisze:Ja z małym pytankiemorganizujemy w tym roku coroczną no chyba już piątą Kocio Chatkową kocią imprezę
![]()
![]()
no to już w trójkę
The Szops pisze:Wiolu, co roku jest u Teresy impreza dla załogi kociochatkowej
![]()
![]()
no to już w trójkę
no to już w piątkę![]()
proszę dyżur jutro rano.
The Szops pisze:Wiolu, co roku jest u Teresy impreza dla załogi kociochatkowej![]()
CatAngel pisze:rozsyłajcieviewtopic.php?f=1&t=152853
Chodzi o Czarną koleżankę Lundka
BARDZO PILNIE potrzebny dom tymczasowy dla Czarnej kotki która zaczyna tracić sierść(((((((((((((( nie wiadomo z jakiego powodu
Kotka mieszka na ulicy!!! Ma cały goły brzuch i pod pyszczkiem także brak sierści:(
W miejscu w którym kotka przebywa jest też odnawiany blok. Leży pełno śmieci niebezpiecznych dla niej
Iwona11 pisze:super, a gdzie mieszka, jeśli to nie tajemnica?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 126 gości