Zrobię Bonifacemu ogłoszenia, bo pojawiły się nowe zdjęcia, fajnie na nich wyszedł, słodziak

On jest wykastrowany, prawda?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia89 pisze: Zrobię Bonifacemu ogłoszenia, bo pojawiły się nowe zdjęcia, fajnie na nich wyszedł, słodziak
evik75 pisze:Kasia89 pisze: Zrobię Bonifacemu ogłoszenia, bo pojawiły się nowe zdjęcia, fajnie na nich wyszedł, słodziak
Ponieważ nie mam obecnie nikogo do ogłaszania mówiłam, że ogłoszę Bonifacego. Możemy próbować obie, im więcej ogłoszeń tym lepiejWłaśnie próbowałam to zrobić na tablica.pl, ale nie przyjmuje zdjęć. Wyświetla się komunikat "wysokość zdjęcia musi mieć conajmniej 100 px". Wiecie co z tym zrobić?
wiiwii pisze:Właśnie odebrałam maile - napisali do mnie młodzi ludzie z Bielska, że chcieliby dwa kotki (zawsze daję swojego maila, bo nie muszę czekać na aktywację) - nie wiem o które chodzi, bo powiedzieli kolory, ale generalnie też nie potrafiłabym się zdecydowaćWysłałam im zapytanie o szczegóły i ankietę adopcyjną. Jak odeślą, to prześlę do Was.
evik75 pisze:Na dyżurze porannym..
Nono - rzadkie kupki, ale generalnie wesolutki i żwawy. Tylko chyba tęskni za rodzeństwem. Przemyłam ranki.Nieciekawie to wygląda![]()
Florencja i Houston - w porządku, kupki średnie, ale nie jakieś tragiczne. Po rozmowie z Mar_tiką dałam je za wolierę, gdzie dokonują totalnej demolkiRazem z nimi Dori, nawet Mirra się przy nich jakby lepiej czuje. Tylko nie wiem, co z ich jedzeniem, bo jak dałam za wolierę, to reszta kotów od razu obległa miskę.
Izi fuka na Mirrę, jak ta sobie poszła podjeść suche, to Izi zaraz ją chciała pacnąć łapką. Kupki za wolierą różne, do wyboru do koloruCo ja dzisiaj tak o kupkach?
![]()
Gutkowi podałam leki, wprawdzie część ze strzykawki wylądowała na mnie lub na nim, ale coś tam wypił. Nie miał wcale wody, pewnie wylał, więc dałam mu w wiszącej miseczce.
Bonifacy fajny, tylko chyba ma dość niewoli.
Walerka - rzadka kupka i jakaś przygaszona. Teraz na noc dajcie Yoko.Immunodol wszyscy dostali oprócz Gutka!
To chyba tyle, miał to być expresowy dyżur, ale nie wyszło. Ubarwiony za to co chwilę telefonami
od moich dzieci![]()
Na tą niedzielę mnie nie wpisujcie, jak będę mogła to się dopiszę, dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 660 gości