Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 01, 2013 22:42 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Kochani! Głosowanie zakończone. Czekamy na oficjalne wyniki.
Wszystkim Głosującym na koty KAN, wspierającym tę akcję i nas serdecznie dziękujemy.

Obrazek Obrazek Obrazek

W pierwszym dniu Nowego Roku 2013 :

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro sty 02, 2013 16:23 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Czy zwracaliście się do Krakvetu z prośbą o weryfikację wyniku konkursu?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 02, 2013 19:11 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

kussad pisze:Czy zwracaliście się do Krakvetu z prośbą o weryfikację wyniku konkursu?

Ale po co? To będzie w zasadzie zniżenie się do dennego poziomu, różnica jest i tak ogromna :/ ...
Decyzja jednak nie należy do mnie ;)

Nie ma żadnych adopcji w KAN?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro sty 02, 2013 19:29 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Witam. Kolejne kociaki z KAN zabrane na DT :) Do Piotrkowa trafiły dwa młode czarnuszki (dziewczynka i chłopak), buraska Sówka i świeży nabytek - biało-rudy roczny, przymilny Bursztynek. Pewnie za jakiś czas wrzucę zdjęcia. Pozdrawiam

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Śro sty 02, 2013 19:42 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Dama Ya pisze:Witam. Kolejne kociaki z KAN zabrane na DT :) Do Piotrkowa trafiły dwa młode czarnuszki (dziewczynka i chłopak), buraska Sówka i świeży nabytek - biało-rudy roczny, przymilny Bursztynek. Pewnie za jakiś czas wrzucę zdjęcia. Pozdrawiam

ooo super :1luvu: :1luvu:
czekam na fotki, będzie co na FB wrzucać, na razie próbuję ogarnąć jak się nazywam...
niesprawiedliwe to wszystko :(

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw sty 03, 2013 1:34 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Wlasnie, jakies kociki znalazly domki? Grzeje juz ktorys dupcie na swoim?
Mam nadzieje ze sie zalapie na fotki, bo w weekend moge byc pozbawiona netu :(
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Czw sty 03, 2013 11:17 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Gdzieś na FB czytałam, że Borys jako zwycięzca konkursu z tego miesiąca bierze udział w konkursie na "Dachowca Roku". Co Wy zrobicie, żeby go nadal promować?
Zwycięzca z innego miesiąca już ma utworzone wydarzenie, wkleił zdjęcie z przekazania karmy - widzę to na stronie głównej. http://www.facebook.com/events/45150979 ... l_activity
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sty 03, 2013 22:00 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Kochani! Internetowy sklep zoologiczny zoozone.pl w styczniu 2013 wspiera Kocią Arkę Noego. Jako pomoc przekazuje od siebie artykuły za kwotę 200,00 zł. oraz za kwotę rabatów, z których klienci mogą zrezygnować podczas finalizowania zamówienia..

Koty KAN będą wdzięczne za każdą możliwą pomoc!

http://zoozone.pl Może zechcesz odwiedzić ten sklep? :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 03, 2013 22:34 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

kussad pisze:Gdzieś na FB czytałam, że Borys jako zwycięzca konkursu z tego miesiąca bierze udział w konkursie na "Dachowca Roku". Co Wy zrobicie, żeby go nadal promować?
Zwycięzca z innego miesiąca już ma utworzone wydarzenie, wkleił zdjęcie z przekazania karmy - widzę to na stronie głównej. http://www.facebook.com/events/45150979 ... l_activity
To pytanie jest dość pilne bo inny kandydat z naszego forum, a prawdopodobnie zgłoszą się też inni, już wkleił prośbę o głosowanie na niego na moim wątku konkursów na klikanie dla zwierząt i ludzi czyli tutaj :arrow: viewtopic.php?f=8&t=145337&start=495 i prawdopodobnie aktywuje swój wątek z głosowania na wcześniejszym etapie!!
Dużo osób zagłosuje na pierwszego kandydata, którego prośbę zauważy :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sty 03, 2013 22:40 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

kussad pisze:
kussad pisze:Gdzieś na FB czytałam, że Borys jako zwycięzca konkursu z tego miesiąca bierze udział w konkursie na "Dachowca Roku". Co Wy zrobicie, żeby go nadal promować?
To pytanie jest dość pilne bo inny kandydat z naszego forum, a prawdopodobnie zgłoszą się też inni, już wkleił prośbę o głosowanie na niego na moim wątku konkursów na klikanie dla zwierząt i ludzi czyli tutaj :arrow: viewtopic.php?f=8&t=145337&start=495 i prawdopodobnie aktywuje swój wątek z głosowania na wcześniejszym etapie!!
Dużo osób zagłosuje na pierwszego kandydata, którego prośbę zauważy :|

na fb jest już wydarzenie, jeszcze nie ma ogloszonego konkursu DR, ma być 7 stycznia, wtedy wkleimy link do głosowania, itp, jak wcześniej.. z tego co wiem, mogą uczestniczyć w tym konkursie tylko finaliści miesięczni... czy sie mylę? oczywiście będziemy Borysa promować..
fotki z darami nie możemy umieścić, bo jeszcze dary nie przyszły.. albo ja nic o tym nie wiem, najpełniejszą odpowiedź da chyba autor "miesięcznego" wydarzenia, ja na teraz mogę tyle...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 03, 2013 23:17 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Zobacz jak na moim wątku napisała swoją prośbę Henia&Benia viewtopic.php?f=8&t=145337&start=495#p9510492
Napiszcie jak najszybciej coś podobnego na moim wątku a linki i wszystko uzupełnicie potem. Ja też nie znam nawet linka do wydarzenia udziału Benia w konkursie. To jest konkurs na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" - głosować można tylko raz - biorą w nim udzial tylko finaliści miesięczni! Lepiej, żeby moje dziewczyny już teraz wcześniej wiedziały oficjalnie od Was, że też bierzecie udział w konkursie i prosicie o glosy :D
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sty 03, 2013 23:32 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

zrobione!

Hanulka pisze:Witajcie!

Borysek z KAN został Dachowcem Miesiąca Grudnia! :dance: :dance2: :dance:

Bardzo się z tego wszyscy cieszymy! Koci Przyjaciele Borysa spałaszują ze smakiem zdobytą przez niego nagrodę! Borys wystartuje również w konkursie Dachowiec Roku! Koci Przyjaciele z KAN kibicują mu wiernie, mając nadzieję na kolejną smakowitą ucztę! Bardzo prosimy o głosy na Pięknego Borysa!

Linki uzupełnimy zaraz po ogłoszeniu konkursu! :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Która fotka najfajniejsza?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 03, 2013 23:42 Re: KOTY KAN - kandydatem miau do KVT! głosowanie zakończone

Bardzo fajnie :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt sty 04, 2013 19:41 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

akcja WIRTUALNYCH ADOPCJI RUSZA!!!
w dniu 5.01

http://www.facebook.com/events/460014647386296/