Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 15, 2012 9:31 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:Mogę lajtowo wziąć piątek, żeby zamknąć grafik.
Rozumiem, że z leków podaje się tylko fortekor Glutkowi, a czyści uszy Józi, Danielkowi, Rexowi i Don Juanowi?
Nie rozumiem, czemu Żużu się nie spodobała :( Rozumiem, że nie ma więcej czasu na to, żeby obłaskawić rezydenta...
Basia, czy jest szansa zdobyć zdjęcia czwórki maluchów?

Mają dziś dzwonić do mnie. Nie wiem co mnie czeka.......wiem że mam przyjąć tego kocurka czarnego z centrum, ew. Żużu i iść na dyżur z Kasią89.
Potem jeszcze wizyta domowa u Filika i Kruszyny :roll:
Te potwory do Nas wracają 30 września na 3 tygodnie :roll: Może ktoś chciałby ich przetrzymać w domu. Są bardzo fajni a cały dochód przeznaczamy na kiciarnię :lol:
MIKUŚ

Post » Śro sie 15, 2012 9:36 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
Rozumiem, że z leków podaje się tylko fortekor Glutkowi, a czyści uszy Józi, Danielkowi, Rexowi i Don Juanowi?
Nie rozumiem, czemu Żużu się nie spodobała :( Rozumiem, że nie ma więcej czasu na to, żeby obłaskawić rezydenta...

Mają dziś dzwonić do mnie. Nie wiem co mnie czeka.......wiem że mam przyjąć tego kocurka czarnego z centrum, ew. Żużu i iść na dyżur z Kasią89.
Te potwory do Nas wracają 30 września na 3 tygodnie :roll: Może ktoś chciałby ich przetrzymać w domu. Są bardzo fajni a cały dochód przeznaczamy na kiciarnię :lol:

znów wracają?? :? z jakiego teraz powodu?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro sie 15, 2012 9:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:znów wracają?? :? z jakiego teraz powodu?

Tym razem sanatorium :roll: Ehh........
MIKUŚ

Post » Śro sie 15, 2012 11:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Słuchajcie, zrobiłam drugie podejście w związku z kociakami. Myślę, że jest szansa! Trzeba tylko odpowiednio powiercić dziurę w brzuchu :) :ok:
Powiedziała, że się zastanowi. Jeszcze jej przez 4 godziny poopowiadam o kotach i się podda!
Zatem póki co klatka zostaje u mnie.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro sie 15, 2012 12:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Te potwory do Nas wracają 30 września na 3 tygodnie :roll:

Coś mi się wydaje, że kiedyś przyjdą i już zostaną... :roll:

A i przepraszam, że nie poinformowałam telefonicznie o Fredku, jakoś wyleciało mi z głowy... :oops: :oops: :oops: Forgive me!

A Fredek boi się panicznie i chowa pod wyrkiem. Z Kicią się na razie nie lubią, więc ewakuuję ją do kolegi na jakiś czas.
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Śro sie 15, 2012 13:07 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dobrze Ilka rozgrzeszam Cię niniejszym. :lol:
Bardzo się cieszę że będziesz nad Nim pracować. Umówimy się na szczepienie jakoś u Ciebie koło piątku może.

Ale na przyszłość - proszę ludziki Wy moje nie róbcie tak. Napiszcie chociaż krótką notkę kot .....XXX.... jest u ...XXX... Wczoraj się kiepsko czułam a dygałam jeszcze raz bo nie dawała mi spokoju myśl że nie zlokalizowałyśmy z Martą Fredzia. Każdy kot jest dla Nas ważny.
MIKUŚ

Post » Śro sie 15, 2012 13:11 Re: Cz VII

Następny tydzień ustalamy już:

20.08 /pon/ ..........................
21.08 /wt/ ..........VICTOR
22.08 /śr/ .............SYLWIA
23.08 /czw/ Evik75 HIDI
24.08 /pt/ .........................
25.08 /sb/ wróbelek VICTOR
26.08 /ndz/ Evik75 MARZENA
MIKUŚ

Post » Śro sie 15, 2012 13:33 Re: Cz VII

MIKUŚ pisze:Następny tydzień ustalamy już:

23.08 /czw/ Evik75 HIDI

mogę zrobić dodatkowy dyżur w pon rano

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro sie 15, 2012 13:55 Re: Cz VII

MIKUŚ pisze:Następny tydzień ustalamy już:

23.08 /czw/ Evik75 HIDI

To ja poproszę środę rano i piątek wieczór :)
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Śro sie 15, 2012 13:56 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

I mam pytanie- ile Bono ma lat mniej więcej?
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Śro sie 15, 2012 14:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasia89 pisze:I mam pytanie- ile Bono ma lat mniej więcej?

Zabij nie wiem. Ok. 3 lat :lol:
MIKUŚ

Post » Śro sie 15, 2012 14:23 Re: Cz VII

hidi pisze:mogę zrobić dodatkowy dyżur w pon rano

Kasia89 pisze:To ja poproszę środę rano i piątek wieczór :)

Dziękować dziewczyny :1luvu:

Następny tydzień ustalamy już:

20.08 /pon/ Hidi ..............
21.08 /wt/ .......... VICTOR
22.08 /śr/ Kasia89 SYLWIA
23.08 /czw/ Evik75 HIDI
24.08 /pt/ ..............Kasia89
MIKUŚ

Post » Śro sie 15, 2012 20:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Piątek rano mogę wziąć.

Udało się wygonić Fredzia spod wyrka. Fuczał na mnie jak nie wiem, aż skóra cierpła! :strach: Przydybałam go i dał się pogłaskać. Nawet wzięłam go na kolana. Potem przespacerował się po pokoju, zrobił siku do kuwety. Niestety dalej nic nie zjadł... Chwilę poleżał na łóżku współlokatorki, po czym wyszłam do kibelka, a jak wróciłam, już był pod wyrkiem. No ale jakiś tam kroczek do przodu jest. Kicia wyeksmitowana do kolegi.

Co do piątkowego szczepienia, nie będzie mnie - wyjeżdżam na 4-5 dni do domu. Oczywiście załatwię opiekę dla kotów. Może go tak zaszczepić w przyszłym tygodniu?
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Śro sie 15, 2012 21:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:

a jak ma sie sprawa z ich wyzywieniem ? pytam bo moze moja siostra by je wziela ale ona biedny student i czy moznaby kuwete z kociarni pozyczyc?

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro sie 15, 2012 22:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:a jak ma sie sprawa z ich wyzywieniem ? pytam bo moze moja siostra by je wziela ale ona biedny student i czy moznaby kuwete z kociarni pozyczyc?

Ojejj!!!!!! Marta jeżeli Dorotka mogłąby ich przekiblować w ten czas, to jedzenie i żwir oczywiście dostanie. I kuwetę, i miski. Byle by towarzycho przetrzymać :wink:
My doskonale rozumiemy potrzeby biednych studentów :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]