Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 0:16 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

jamkasica pisze:Mr Big i Myszka
Obrazek Obrazek

och,jacy piękni :1luvu:

no on,niestety stracił dużo ze swej urody jaką prezentował na tym zdjęciu... i pomyśleć że to tylko dwa tygodnie :roll:

ale pocieszające jest to że Mr.Big wciąż się trzyma :ok:
jest dość ciepły,choć może nie gorący. Obłożony termoforem,polarem,leży na styropianie i obstawiony grzejnikiem-aż się boję czy mu nie za gorąco-ale tak podobno ma być !
dałam mu właśnie 10 ml conva, i dalej sobie chrapie. Słabiutki jest, bardzo słabiutki
jak przetrzyma noc-a bardzo wierzę że przetrzyma-to jutro jedzie na kolejny seans kroplówkowo-leczniczy :ok:
mam wrażenie że odsypia i wraca z dalekiej podróży-sprawia wrażenie jakby spał głębokim,zdrowym snem -oby tak było :kotek: :ok: :ok: :ok:

podczas gdy on śpi w klatce, Myszka zwiedza pomieszczenie. Jest bardzo ciekawska,choć przeraża ją byle szum.. Jest bardzo przytulaśna, a jedzonko wciąga jak mały odkurzaczyk :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto paź 16, 2012 0:26 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Panie Big :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto paź 16, 2012 0:27 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

:roll: :ok: :ok: :ok:
Niesłychane, co się moze stac z kotem ze stresu... jakie to są wrażliwe stworki, ech, sama to u siebie przerabiam.... :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 16, 2012 6:51 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

ok w takim razie pełna dobrych myśli czekam na super wieści - Smarti pisz !
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto paź 16, 2012 7:03 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Ja też czekam na wiadomości i :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 16, 2012 7:29 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Mr.Big żyje i jest cieplutki :D
podnosi główkę i troszkę gada do mnie :D :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto paź 16, 2012 7:35 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Ach, jak słodko :P

Erin

Post » Wto paź 16, 2012 7:38 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

smarti pisze:Mr.Big żyje i jest cieplutki :D
podnosi główkę i troszkę gada do mnie :D :ok: :ok:

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ufff.... a już się wystraszyłam jak zobaczyłam, ze smarti z rana przy kompie siedzi :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 16, 2012 8:10 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Jeszcze ten cholerny katar, mam nadzieję, że się już nie rozwinie bardziej, i nie będzie krwii jak u Pasztecika.
Trzymaj sie Mr.Big :)
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Wto paź 16, 2012 8:15 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

kurcze tak czytam i czytam z zapartym tchem - bardzo się cieszę, że z Mr Bigiem lepiej :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto paź 16, 2012 8:22 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Baaardzo się cieszę, że Big do nas wrócił, niech więcej nie robi scen!

smarti pisze:
jamkasica pisze:Mr Big i Myszka
Obrazek Obrazek

och,jacy piękni :1luvu:

no on,niestety stracił dużo ze swej urody jaką prezentował na tym zdjęciu... i pomyśleć że to tylko dwa tygodnie :roll:

Iwonka, ale to zdjęcia z soboty są- specjalnie na okoliczność niedzielnej przeprowadzki ciotka zrobiła :wink: To wyobraź sobie jak ona właśnie wyglądał te 2 tygodnie temu! Transportera nie dało radu unieść jedną ręką.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto paź 16, 2012 8:35 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Cieplutki Mr Big zdrowiej szybciutko, bo bardzo sie o Ciebie martwimy!
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto paź 16, 2012 11:59 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

Mr.Big nie ma nerek !

ma krea pow 10, a mocznik 536 :cry: leukocyty dość wysokie, erytrocyty prawie żadne..
staram się na gwałt dostać do dr.Neski bo może jest dla niego jeszcze jakaś szansa..

a moja Tequisia wylądowała też w szpitalu, ma jakieś objawy neurologiczne-nic więcej nie moge się dowiedziec , podobno podejrzewają toxo :cry: :cry: :cry:

tylko się powiesić :cry:

smarti

Post » Wto paź 16, 2012 12:01 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka i nowe tymczaski :)

O Boże kochany :(

Erin

Post » Wto paź 16, 2012 12:14 Re: DT Smarti 9 -> DT im.Smartinka..jest żle...

jesssu 8O :cry:

EdytaB_a

[poprzednia][następna]