Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:W niedziele na 18 w caffe aniol mamy spotkanie PKDT z osobą, która chce dla nas zorganizować festyn 1 czerwca. Obecnosc obowiazkowa
aga marczak pisze:Kotki z Klonowej pojechały dzisiaj do nowego dt Zamieszkały z Gabrysią i jej rodziną we Wrzeszczu
Echtom dziękuję że dałaś im ten pierwszy dt o który jest najtrudniej.Teraz już z górki wprost do DS (mam nadzieję)![]()
![]()
sitoborowito pisze:W niedziele na 18 w caffe aniol mamy spotkanie PKDT z osobą, która chce dla nas zorganizować festyn 1 czerwca. Obecnosc obowiazkowa
aga marczak pisze:aga marczak pisze:Kotki z Klonowej pojechały dzisiaj do nowego dt Zamieszkały z Gabrysią i jej rodziną we Wrzeszczu
Echtom dziękuję że dałaś im ten pierwszy dt o który jest najtrudniej.Teraz już z górki wprost do DS (mam nadzieję)![]()
![]()
Mała czarna dziewczynka odeszła[*]![]()
![]()
![]()
Został Smingus i Dyngus
Mrata pisze:Tak przy okazji, Wredne_Słonko, echtom - przekazałyście sobie tę moją klatkę ? Bo oczywiście jak tylko jednej osobie zaczyna być potrzebna, to zaraz potrzebują jej kolejne - wczoraj miałam już telefon. Więc jeśli w klatce obecnie nic nie siedzi i w najbliższym czasie siedzieć nie będzie, to ją odbiorę nawet dzisiaj.
echtom pisze:Mrata pisze:Tak przy okazji, Wredne_Słonko, echtom - przekazałyście sobie tę moją klatkę ? Bo oczywiście jak tylko jednej osobie zaczyna być potrzebna, to zaraz potrzebują jej kolejne - wczoraj miałam już telefon. Więc jeśli w klatce obecnie nic nie siedzi i w najbliższym czasie siedzieć nie będzie, to ją odbiorę nawet dzisiaj.
W klatce siedzą kociaki z Klonowej, ale chyba będzie do odbioru jutro.
echtom pisze:Mrata pisze:Tak przy okazji, Wredne_Słonko, echtom - przekazałyście sobie tę moją klatkę ? Bo oczywiście jak tylko jednej osobie zaczyna być potrzebna, to zaraz potrzebują jej kolejne - wczoraj miałam już telefon. Więc jeśli w klatce obecnie nic nie siedzi i w najbliższym czasie siedzieć nie będzie, to ją odbiorę nawet dzisiaj.
aga marczak pisze:echtom pisze:Mrata pisze:Tak przy okazji, Wredne_Słonko, echtom - przekazałyście sobie tę moją klatkę ? Bo oczywiście jak tylko jednej osobie zaczyna być potrzebna, to zaraz potrzebują jej kolejne - wczoraj miałam już telefon. Więc jeśli w klatce obecnie nic nie siedzi i w najbliższym czasie siedzieć nie będzie, to ją odbiorę nawet dzisiaj.
Echtom dlaczego tak myślisz?
Mam klatkę ale w niej można trzymać tylko koty starsze,powyżej roku bądź szczepione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 33 gości