Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2012 18:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAM W SOBOTĘ 21 KWIETNIA NA MOTO SERCA DO SOPOTU NA MOLO, O 13.30 GRA MÓJ MĄŻ ZE SWOIM ZESPOŁEM FANX :) można oddać krew i szpik dla dzieciaków :) :) :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob kwi 14, 2012 18:28 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Marlon pisze:W niedziele na 18 w caffe aniol mamy spotkanie PKDT z osobą, która chce dla nas zorganizować festyn 1 czerwca. Obecnosc obowiazkowa :)

Będę i ale mogę się odrobinkę spóźnić.
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Sob kwi 14, 2012 19:13 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

aga marczak pisze:Kotki z Klonowej pojechały dzisiaj do nowego dt Zamieszkały z Gabrysią i jej rodziną we Wrzeszczu
Echtom dziękuję że dałaś im ten pierwszy dt o który jest najtrudniej.Teraz już z górki wprost do DS (mam nadzieję) :ok: :ok: :ok:

Mała czarna dziewczynka odeszła[*] :cry: :cry: :cry:
Został Smingus i Dyngus
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Sob kwi 14, 2012 21:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

W niedziele na 18 w caffe aniol mamy spotkanie PKDT z osobą, która chce dla nas zorganizować festyn 1 czerwca. Obecnosc obowiazkowa :)[/quote]

byłam tu:) widziałam, czytałam:) teraz już wiem też ze obecność obowiązkowa;) do zobaczenia:) monika:)

sitoborowito

Od: Śro lut 15, 2012 20:36

Post » Sob kwi 14, 2012 21:35 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

sitoborowito pisze:W niedziele na 18 w caffe aniol mamy spotkanie PKDT z osobą, która chce dla nas zorganizować festyn 1 czerwca. Obecnosc obowiazkowa :)

byłam tu:) widziałam, czytałam:) teraz już wiem też ze obecność obowiązkowa;) do zobaczenia:) monika:)[/quote]
widze że dołącza do naszego grona ktoś nowy, dziękuje, fajnie ;-)
pozdrawiam i do zobaczenia!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Sob kwi 14, 2012 21:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Monika? Ta Monika, którą już miałyśmy okazję poznać przy okazji Dnia Kota i wcześniej na zebraniu?
Btw ja jutro też będę.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 14, 2012 22:13 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

aga marczak pisze:
aga marczak pisze:Kotki z Klonowej pojechały dzisiaj do nowego dt Zamieszkały z Gabrysią i jej rodziną we Wrzeszczu
Echtom dziękuję że dałaś im ten pierwszy dt o który jest najtrudniej.Teraz już z górki wprost do DS (mam nadzieję) :ok: :ok: :ok:

Mała czarna dziewczynka odeszła[*] :cry: :cry: :cry:
Został Smingus i Dyngus

Co się stało? :cry: Dzwoniłam koło południa i nie było tak źle.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Sob kwi 14, 2012 23:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

KALEJDO STAR - TAK MONIKA OD DNIA KOTA I MONIKA Z ZEBRANIA:) MARIA - MNIE RÓWNIEŻ JEST MIŁO:) DZIĘKI, ZA TAK SERDECZNE PRZYJĘCIE:) DO JUTRA.

A. MARCZAK - NIE ZNAMY SIĘ CHYBA JESZCZE, MIMO TO PRZYKRO Z POWODU KOTECZKI. :cry:

sitoborowito

Od: Śro lut 15, 2012 20:36

Post » Nie kwi 15, 2012 7:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Tak przy okazji, Wredne_Słonko, echtom - przekazałyście sobie tę moją klatkę ? Bo oczywiście jak tylko jednej osobie zaczyna być potrzebna, to zaraz potrzebują jej kolejne - wczoraj miałam już telefon. Więc jeśli w klatce obecnie nic nie siedzi i w najbliższym czasie siedzieć nie będzie, to ją odbiorę nawet dzisiaj.

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie kwi 15, 2012 7:16 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Aga, przykro mi :(

Nie wiem czy uda mi się dotrzeć na zebranie. Polowania na kotkę dzisiaj ciąg dalszy.. Wczoraj przez 5 godzin w ciula ze mną leciała.

Mrata, nie brałam Twojej klatki, bo wylądowały w niej chyba te kociaki z Klonowej :)

Wredne_Słonko

Od: Czw lis 16, 2006 19:06

Post » Nie kwi 15, 2012 7:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Mrata pisze:Tak przy okazji, Wredne_Słonko, echtom - przekazałyście sobie tę moją klatkę ? Bo oczywiście jak tylko jednej osobie zaczyna być potrzebna, to zaraz potrzebują jej kolejne - wczoraj miałam już telefon. Więc jeśli w klatce obecnie nic nie siedzi i w najbliższym czasie siedzieć nie będzie, to ją odbiorę nawet dzisiaj.

W klatce siedzą kociaki z Klonowej, ale chyba będzie do odbioru jutro.

echtom

Post » Nie kwi 15, 2012 8:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Ja niestety zaczynam pracę o 19 :(
Pozdrawiam wszystkich a przede wszystkim nową Monikę,którą mam nadzieję poznać :D
Obrazek

aga marczak

Post » Nie kwi 15, 2012 8:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

echtom pisze:
Mrata pisze:Tak przy okazji, Wredne_Słonko, echtom - przekazałyście sobie tę moją klatkę ? Bo oczywiście jak tylko jednej osobie zaczyna być potrzebna, to zaraz potrzebują jej kolejne - wczoraj miałam już telefon. Więc jeśli w klatce obecnie nic nie siedzi i w najbliższym czasie siedzieć nie będzie, to ją odbiorę nawet dzisiaj.

Echtom dlaczego tak myślisz?
Mam klatkę ale w niej można trzymać tylko koty starsze,powyżej roku bądź szczepione
Obrazek

aga marczak

Post » Nie kwi 15, 2012 9:01 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

echtom pisze:

A nie, to niech sobie siedzą, jutro to już tą kotę po sterylce wypuszczają, klatka nie będzie potrzebna na cito. Matko, co za zamieszanie :roll: Ale jak tylko się zwolni, to dajcie znać.

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Nie kwi 15, 2012 11:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

aga marczak pisze:
echtom pisze:

Echtom dlaczego tak myślisz?
Mam klatkę ale w niej można trzymać tylko koty starsze,powyżej roku bądź szczepione

Gabrysia chce je przenieść do innej. Jutro będę wszystko wiedziała i dam znać.

echtom

[poprzednia][następna]