DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 11:31 Re: DT Smarti 8 ......

Hejka.
Wczoraj trudny dzień. Mój Karmel uciekł we wrześniu z ds i własnie się dowiedziałam no i Czarnulka vel Niesmiałka po 5 miesiącach wraca z adopcji z powodu alergii dziecka.
Czekam od wczoraj na fotki aby zrobić ogłoszenia i pilny fb oraz na info czy może u nich zostać do czasu znalezienia nowego domu, ale się jeszcze nie doczekałam.
I z tym wchodziny w marzec, miesiąc który jakoś lubię.
Oby był dobry. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw mar 01, 2012 11:33 Re: DT Smarti 8 ......

No to nieciekawe wieści :( kolejna alergia

a jak sie mają sprawy Neski i Pedzi?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw mar 01, 2012 11:43 Re: DT Smarti 8 ......

"Mój Karmel" oznacza Karmelka który -może niektórzy pamiętają, był u mnie tydzień, od Marzeni-(cały rudy kotek ) poznał się z Trisią po jej powrocie z adopcji i razem pojechali do domku w Milanówku w kwietniu zeszłego roku.
po tygodniu w owym domku Trisia zmarła ,prawdopodobnie na Fip-odbiły się stresy przeprowadzek :(
a Karmel uciekł we wrześniu.. :( oj nie mieli Państwo szczęścia do kotków,a całkiem fajni Państwo :(

Nieśmiałka to kicia ze szczytnieńskiej szarańczy-siostrzyczka właśnie sterylizowanej Małej którą ma koleżanka Edytki i mojego Charliego-ta najbardziej nieśmiała i przepiękna czarna koteczka..

bardzo proszę o fb dla niej- musi przecież znależć nowy domek :( ,tak mi żal jej zranionego,nieśmiałego serduszka...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 01, 2012 11:48 Re: DT Smarti 8 ......

no pamiętam,
pamietam jakim zaskoczeniem było odejście Triśki
A tak na marginesie co u Chmurki? Pani sie odzywa czasem?

No i czy są wieści z wczorajszej wyprawy do DS dla kotuń.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw mar 01, 2012 11:56 Re: DT Smarti 8 ......

O rany :(
Będzie FB...
Przypomnijcie mi tylko, jaki ona ma wiek..? I jest jednolicie czarna, prawda?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw mar 01, 2012 19:17 Re: DT Smarti 8 ......

Kocie-ona jest cała czarna i śliczna -jak Mała urodzona w marcu-ma teraz równiutko roczek-nie ma co-piękny prezent na urodziny-won z domu :twisted: :cry:
Marzenia ma prosić państwa o jakieś foty-na razie może być fota każdej czarnej kici-np jej siostrzyczki właśnie :D

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
lub braciszka :D
ObrazekObrazek
tu jak była jeszcze u nas latem zanim poszła do ds-u
Obrazek

u Chmurki ostatnio :roll: w święta, było wszystko jak najlepiej :D

ja właśnie odrobaczyłam po raz drugi całe stado-wg zużycia milbamaxu wynika mi że mam teraz 8-miu rezydentów i 14 tymczasków :D przy czym obie te liczby są ruchome bo dwa do 3 kotków są wciąż w rozkroku a Burania dawno już orzekła że się nie rozdwoi :mrgreen: , jak ta przepiękna żaba która nie mogła stanąć jednocześnie w kolejce po rozum i w kolejce po urodę :mrgreen: :ryk:

wczoraj zawiozłam dziewczynki-Pani jest świetna i ciągle ze sobą pisałyśmy-z relacji Pani wynika ze teraz odwrotnie to Nesia :kotek: jest ta bardziej nieśmiała bo nawet cichutko pomiaukuje i jakby czegoś/kogoś szukała, a Tosia :kotek: i-sze voto Pedros II-gie voto Pedzia, jest śmielsza 8O nawet chwilę spała w nogach Pani :piwa: :piwa:
Pani jest bardzo miła , ciepła , serdeczna i tolerancyjna więc myślę że kicie beda tam miały jak u Pana Boga za piecem i będą mogły oswajać się w swoim tempie-jak wiadomo są to kicie po dzikiej Coffi która w ds-ie stała się większym miziakiem od Carli 8O
a więc mam nadzieję że pójdą w ślady swojej pięknej i mądrej mamuni.
U mnie mnie nie znosiły, a z moim TŻ-tem się miziały ale to żdna nowość bo z nim się wszystkie miziają :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Jedyne co to wydaje mi się że Zozi trochę teskini za siostrzyczkami :roll:

Erinku-waśnie dziś wspominaliśmy jak to połowa warszawskich wetów wmawiała Promysiowi że już prawie nie żyje a on na skajpie sobie z Tobą rozmawia :piwa: :kotek: :smiech3: :love: :love: :love:
Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 19:56 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw mar 01, 2012 19:18 Re: DT Smarti 8 ......

Iwonko - co ze Śnieżką ? :kotek:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw mar 01, 2012 19:21 Re: DT Smarti 8 ......

MalgosiaZ pisze:Iwonko - co ze Śnieżką ? :kotek:

Małgosia a ja Ciebie właśnie miałam zapytać bo nic nie wiem :roll:
nikt nie dzwonił chyba że tel Pani jest na 505 078...bo to jedyne nieodebrane jakie mam :(

smarti

Post » Czw mar 01, 2012 19:35 Re: DT Smarti 8 ......

Nikt nie dzwonił , bo ja czekam na zdjęcia żeby przesłać :mrgreen: .
Dogadałyśmy się jak dwie blondynki :ryk: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw mar 01, 2012 19:40 Re: DT Smarti 8 ......

to ja chyba jestem ta bardziej blondynka :oops:
ostatnio wyrażnie gonię w piętkę-musze się ogarnąć :oops: :oops:
już wysyłam :oops:

smarti

Post » Czw mar 01, 2012 19:46 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:Erinku-waśnie dziś wspominaliśmy jak to połowa warszawskich wetów wmawiała Promysiowi że już prawie nie żyje a on na skajpie sobie z Tobą rozmawia :piwa: :kotek: :smiech3: :love: :love: :love:

:D I to jeszcze po kociemu, bo trochę miauczeć zaczął.
Podobno szczególnie rozmowny jest, kiedy chce jeść :lol:

Kciuki za kicie w DS i kolejne adopcje :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 01, 2012 19:48 Re: DT Smarti 8 ......

Iwonko - Pani Beata zadzwoni :wink: .
Już wyślesz do niej .
I trzymam :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw mar 01, 2012 19:57 Re: DT Smarti 8 ......

MalgosiaZ pisze:Iwonko - Pani Beata zadzwoni :wink: .
Już wyślesz do niej .
I trzymam :ok:

dzwoniła Pani-jaka miła :D
dziękuję Ci kochana :1luvu: już wysyłam fotki a ktoś chyba musi pójść na wizytę ,jak myślisz?

smarti

Post » Czw mar 01, 2012 20:36 Re: DT Smarti 8 ......

W sprawie wizyty to już Ty zdecydujesz . Osobiście jestem spokojna o warunki i opiekę w tym domu.
Zawsze jak odwożę mojego tymczaska , mówię sobie - jak nie pasuje to wracamy razem. I tyle :mrgreen: .
Ale i Twój spokój się liczy .
Będzie dobrze :ok: .

Ech , jeszcze potrzebny rozsądny dom dla Filipa :1luvu: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw mar 01, 2012 21:06 Re: DT Smarti 8 ......

na pewno gdzieś jest jego domek :kotek: :ok: ..tylko jeszcze o tym nie wie :D

smarti

[poprzednia][następna]