PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 20, 2012 19:14 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Dzięki Kasiu.

Tak , szukamy dt. Właśnie w niedzielę zabrałam ze schronu tego małego rudzielca. Wsadzili go do szpitalika na kilka minut przed moim wyjściem. Zapewne w sobotę już by go nie było , jak większości trafiających do schronu chorych maluszków :cry: . Leczymy kk , nadżerkę na pół języczka i wyczesujemy pozostałości po mega-wszołach 8O .
Dlatego nie mam gdzie zabrać kociątka z łapanki :? .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro cze 20, 2012 22:02 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Obrazek

Jaka to chudzinka! :cry:

??? Obrazek

A to może zwrot :?:

W sprawie kociaka niestety pomóc nie mogę. Nawet p. Ani nie poproszę, bo nie dość, że sezon na sterylki w pełni, to jeszcze mają do adopcji 7-tygodniowego kociaka po odkarmieniu, którego przejęli od SM w drodze do schronu i prześliczną, długowłosą, czarną kotkę mix ok. roku. Myślałam, że ludzie "dla rekreacji" wypuszczają do piwnicy tylko takie czarne, paskudne Jagny jak ja mam, ale mix-ówę karmicielka coraz częściej spotykała w piwnicy, aż kotka na dobre już tam zamieszkała :evil: "Państwo" nawet podpisali karmicielce zrzeczenie, gdy ta ją w ciąży przywiozła na sterylkę do lecznicy!!!!!!! Debile!!! :evil: No i są w lecznicy też dwa kocięta z połamanymi nogami, również przejęte od SM w drodze na Paluch... Ręce opadają :evil:

EDIT: Odkryłam dzisiaj dawno zrobioną wpłatę od Zuzcat na moim koncie :oops: Posłałam na konto MRAU. Dzięki Zuzcat! :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro cze 20, 2012 22:40 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro cze 20, 2012 22:30 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

alareipan pisze: jeszcze mają do adopcji 7-miesięcznego kociaka po odkarmieniu, którego przejęli od SM w drodze do schronu

Jeżeli myślisz o tej samej p. Ani co ja, to kociak jest chyba 7-tygodniowy :mrgreen: widziałam go jak miał 2 tygodnie, a to było z miesiąc temu....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro cze 20, 2012 22:37 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Bianka 4 pisze:
alareipan pisze: jeszcze mają do adopcji 7-miesięcznego kociaka po odkarmieniu, którego przejęli od SM w drodze do schronu

Jeżeli myślisz o tej samej p. Ani co ja, to kociak jest chyba 7-tygodniowy :mrgreen: widziałam go jak miał 2 tygodnie, a to było z miesiąc temu....

Tak, tak! 7-tygodniowa bura Mięta! Zabrali ją do domu, żeby się nie zaraziła czymś w lecznicy, ale szybko chcą zwolnić kojec w domu na te z połamanymi nóżkami, więc muszę równie szybko ją wydać ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw cze 21, 2012 12:48 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Jesteście "sreberkiem" głosowania na Miau w tym miesiącu :)
czy będzie wątek ze zbiórką?
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pt cze 22, 2012 8:48 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Nazirek odszedl dzis rano na Fip. Nic wiecej nie umiem napisac.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt cze 22, 2012 9:03 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Natalia, trzymajcie się! Ogromnie dziękuję za wszystko.
Żal przeogromny :( :( :(

Nazirku śpij spokojnie [']
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt cze 22, 2012 9:26 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Przykro mi, bardzo kibicowałam Nazirkowi :cry:
Daliście mu ciepły dom i szansę na lepsze życie. Umarł, czując, że jest kochany.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pt cze 22, 2012 10:14 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Beliowen pisze:Jesteście "sreberkiem" głosowania na Miau w tym miesiącu :)
czy będzie wątek ze zbiórką?

viewtopic.php?f=1&t=143284 :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt cze 22, 2012 11:32 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

naline pisze:Nazirek odszedl dzis rano na Fip. Nic wiecej nie umiem napisac.

Natalio - bardzo Wam współczuję :( Bardzo się staraliście ale czasem zrobienie wszystkiego i tak nie wystarcza :(
Znalazł u Was opiekę, dom i miłość. To najważniejsze.

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Pt cze 22, 2012 21:28 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Tak strasznie mi smutno z powodu Nazirka (*). Cały czas się łudziłam, że to jednak nie jest to świństwo :cry:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob cze 23, 2012 13:09 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

:( Ważne że zapewniłaś mu kochający domek [']
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Sob cze 23, 2012 16:12 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

A jak się mają 3 maleństwa z kociego szpitalika?... (Boję się odpowiedzi...)
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob cze 23, 2012 19:11 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Moha pisze:A jak się mają 3 maleństwa z kociego szpitalika?... (Boję się odpowiedzi...)

Ktore? czarne? podobno jeszcze sa..

Dzis do super domu poszla Pandora.
Panstwo przyjechali szukac kotki znajomych i wyszli z Pandora i jej kolezanka w pakiecie.
Dom juz zazwierzecony wiec przypadlosci zdrowotne Pandorki nie stanowia zadnego problemu.
Pandorka dala sie Pani oglaskac po łapce 8O 8O 8O Pierwszy raz dała się dotknąć na moich oczach :lol:

Jest duże zapotrzebowanie na szmatki/itd.
Nie ma czym scielic kotom ;(
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Sob cze 23, 2012 20:31 Re: PALUCH 7 - GPK Mrau. Morze kociąt! Przybywa chorych! POM

Moha pisze:A jak się mają 3 maleństwa z kociego szpitalika?... (Boję się odpowiedzi...)

Przykro mi , nie ma ich [*]

Natalko - współczuję z powodu Nazirka [*].
Tego samego dnia odszedł Maksio[*] u Smarti.

KOTY POTRZEBUJĄ LUDZI !!!

W schronie jest w tej chwili zatrzęsienie kotów i małych i dużych :? . Potrzebne są dobre serca i ręce ,które pomogą posprzątać , nakarmić , pomiziają i przytulą :oops: .
One naprawdę potrzebują wsparcia.

I proszę nie omijać naszego wątku sreberkowego :
viewtopic.php?f=1&t=143284 :D
Zapraszamy :mrgreen:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

[poprzednia][następna]