Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 16:08 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Wiecie, tak szczerze - to Mamysz jest jednym z fajniejszych kotów, jakie znam. Tylko trzeba ją bliżej poznać.
Poważnie, to jest esencja kota. Przyjdzie, pomizia się, zje, pomruczy, poćwierka, pokocha, ale jest tylko dla swoich.
To jest taki kot jednego-dwóch ludzi. Nie taki cham, który wtrynia się na kolana każdemu, kto przychodzi.

Ja akurat takie koty bardzo doceniam :)

o to to! :ok:
Szalony Kot pisze:Piwo...
Już raz od OKI z kotem wyszłam w stanie lekko zataczającym się - nikt nie ucierpiał, ale faktem jest, że to jest jakiś sposób. Spijasz człowieka, on rano budzi się - a tu ma kota! :mrgreen:

jakie? to ja stawiam krzynkę do Mamyszona

a w ogóle to TY nie masz kota?! 8O
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt paź 07, 2011 16:18 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 07, 2011 16:44 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Ano nie mam, ale nie afiszuję się z tym za bardzo.
Zbyt niestabilną sytuację mieszkaniową mam (przeprowadzam się kilka razy do roku i nie zawsze mieszkam z ludźmi, którzy koty tolerują).
I jakoś tak wyszło, że nie mam...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt paź 07, 2011 17:59 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Ano nie mam, ale nie afiszuję się z tym za bardzo.
Zbyt niestabilną sytuację mieszkaniową mam (przeprowadzam się kilka razy do roku i nie zawsze mieszkam z ludźmi, którzy koty tolerują).
I jakoś tak wyszło, że nie mam...

rozumiem doskonale. z tym, że ja Mizię mam od liceum i ciężkie czasy spędzała w domu z moją mamą:) teraz mamy happyend :mrgreen:
idę, bo Robalek zaraz zrobi mi awanturę, że przecież moja "ciąża lubi leżeć" :twisted:

ezzme

Post » Pt paź 07, 2011 21:11 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Piwo...
Już raz od OKI z kotem wyszłam w stanie lekko zataczającym się - nikt nie ucierpiał, ale faktem jest, że to jest jakiś sposób. Spijasz człowieka, on rano budzi się - a tu ma kota! :mrgreen:

Bardzo dobry sposób...by Szalony Kot miał kota. :mrgreen: Przyjdź z dużą torbą...resztę się załatwi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 07, 2011 21:34 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Podstępne :>
Następnym razem przed wyjściem torebkę i kieszenie cztery razy przepatrzę 8)

Nic z tego....będzie dużżżżżżżżżżżżo piwa i zupka z grzybków halucypków. :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 07, 2011 21:49 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

kocurzyca41 pisze:
Szalony Kot pisze:Podstępne :>
Następnym razem przed wyjściem torebkę i kieszenie cztery razy przepatrzę 8)

Nic z tego....będzie dużżżżżżżżżżżżo piwa i zupka z grzybków halucypków. :ryk:

Oszkurka.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 08, 2011 17:45 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

No i zrobiłam jej serię ogłoszeń.

Jakby ciotki chciały poudostępniać gdzieś, popodsyłać tym licznym znajomym, co to kota jeszcze nie mają... :>
http://tablica.pl/oferta/mamyszka-kot-r ... DnyEp.html

Obrazek

Mamyszka - kot rasy klasycznej :)

Mamyszka to kotka jednego-dwóch ludzi. Gościom się pokaże, poobserwuje ich, nawet pobawi się zabawką - ale pogłaskać da się tylko swoim.
To ogromna pieszczocha. Ceremonia zaczyna się już od rana, gdy mrucząc i piszcząc kręci kółka dookoła nóg. Apogeum osiągnięte jest wieczorem, gdy Mamyszka pokazuje brzuszek do głaskania, przeciąga się i... ćwierka ze szczęścia. Naprawdę rzadko można spotkać tak kochającego człowieka kota.
Wszystko jednak ma swoją cenę. W przypadku Mamyszy jest nią czas - ona musi najpierw zrozumieć, że jest kochana i może kochać. Zajmuje to tydzień, czasem dwa, ale przychodzi zawsze.
Nie możemy obiecać, że już pierwszego dnia kotka wskoczy na kolana. Ale jesteśmy pewni, że jak pokocha, to żaden inny kot nie podbija serca tak jak ona.

Jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana. Ma ok. 5-6 lat, trudno określić dokładnie, bo kiedyś, dawno temu, mieszkała na dworze. Z powodu tamtych przejść musiała mieć usunięte zęby, nie przeszkadza jej to jednak być ogromnym łasuchem ;)
Testy FIV i FelV ujemne, co oznacza, że może mieszkać z innym kotem - najlepiej kociakiem, bo dorosłe koty niezbyt ją lubią. Ma piękne umaszczenie: bury z białym, podszyte rudością.

Pokochaj Mamyszę!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob paź 08, 2011 18:22 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Kochane Mamysiatko.. :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie paź 09, 2011 10:54 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

jakbym o Miziuli czytała :D

ezzme

Post » Nie paź 09, 2011 12:49 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Obrazek :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon paź 10, 2011 8:18 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Bry dzień :mrgreen:
Dzień dobry Ciociu :1luvu: :1luvu:
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh