Gryzoń wiszacy na płocie w lisiarni- ma swój dom

Nadal domku szuka Fibi (2,5 mies);-)
Nadal domku szuka Gizmo (5 mies), Leia (6 mies), Muminek(6 mies) z lisiarni oraz nowy podrzucony pod kocia budke Marcelek (3 mies);-)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Ja zaglądam, gdy tylko cos się pojawi nowego. I podziwiam umiejętności wypromowania kotków. Myślę tez co tam na lisiarni - dawno nie było o tamtych kotach , jak przygotowania do zimy....
Trzymam za Was![]()
A poniżej banerek do mojego osobistego problemiku...
zjawka pisze:Ja zaglądam, gdy tylko cos się pojawi nowego. I podziwiam umiejętności wypromowania kotków. Myślę tez co tam na lisiarni - dawno nie było o tamtych kotach , jak przygotowania do zimy....
Trzymam za Was![]()
A poniżej banerek do mojego osobistego problemiku...
zjawka pisze:To ja potrzymamza Szczerbatkę!
O Farciku myślę co dzień, taki to miły kotek,...i tak to się wszystko szczęśliwie potoczyło...
Aya13 jeszcze raz
kinia098 pisze:Dziewczyny, mogę prosić o głosy na RTOZ- wspólnego kandydata miau, który przegrywa ?
Pozycja nr 1. Proszę, podajcie dalej.
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16076
Pluszard pisze:No ja zagladam ale jedynie podczytuje.Duzo sie u mnie zmienilo i dochodze powoli do siebie![]()
Mianowicie pozostaje bez roboty, na utrzymaniu malzonka.Nie dalo sie juz pracowac w starym miejscu i odeszlam.
Trzeba teraz sie podleczyc i zaczac od nowa.
Cieszy mnie, ze Asia jakos ogarnia swoj inwentarz.Oby tylko kociska zdrowe byly.
U mnie na osiedlu ludzie kota porzucili.Wyprowadzili sie a kot zostal.Szkoda biedaka. Myslelismy ze zaczipowany ale nie a ludzie co po nich mieszkaja mowia ze poprzedni lokatorzy nic o kocie nie wspominali.Zawiezlismy do veta i poszedl do schroniska ale spisali adres gdzie mieszkal i moze cos z tym zrobia ?
Cholera by wziela takich opiekunow
zjawka pisze:To ja potrzymamza Szczerbatkę!
O Farciku myślę co dzień, taki to miły kotek,...i tak to się wszystko szczęśliwie potoczyło...
Aya13 jeszcze raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości