Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sky_fifi pisze:MariaD, mam do Ciebie pytanie.
Jakim prawem masz czelność zabierać głos w sprawie DT i w ogóle na temat ludzi, którzy kotom pomagają?
Co hodowczyni, uprawiająca działalność zarobkową na kotach, ma do powiedzenia w sprawie prowadzenia DT?
Nie wiem, dlaczego jesteś taka cięta na ludzi pomagających kotom. Może dlatego, że klientów Ci odbierają? Nie będzie DT, nie będzie kotów do wzięcia za darmo, więc ludzie przyjdą do hodowczyni kota kupić.
Po to tutaj się udzielasz? Żeby utrącić "konkurencję"? Bo przecież nie z troski o koty. Bo o koty się nie troszczysz, tylko je rozmnażasz dla kasy.MariaD pisze:mirka_t pisze:Postaram się jeszcze aby były zamieszczone tam opinie osób mnie odwiedzających. Dobrze by było wstawić opinie osób publicznych. Może dyr. schroniska, może przedstawiciele jakiejś fundacji. Sądzę, że zgodzą się napisać parę słów na blogu, bo tam nie bedzie ryzyka pyskówek.
Popieram.
Opinia Pani dyr. schroniska, zeskanowana, z podpisem i datą.
Zaświadczenie Powiatowego Wet. o stanie zdrowia kotów, z podpisem i datą.
Zgoda właściciela budynku na prowadzenie azylu, z podpisem i datą.
Zaświadczenie z San. Epid. z podpisem i datą.
Ciekawa jestem, co inne DT sądzą o Twoim podejściu do DT i warunkach, jakie powinny spełniać.
mirka_t pisze:W tym wypadku cieszy mnie, że regularnie wspiera 3 koty. To bardzo dużo.
sky_fifi pisze:MariaD, mam do Ciebie pytanie.
mirka_t pisze:Brzydzia.
Fanki Brzydzi na pewno z łatwością wyłowią ją w tej ciemnej masie. Starała się im to ułatwić, bo dobry ze mnie człowiek.
mirka_t pisze:Jeśli ktoś ma rozeznanie w blogach to proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego miejsca na blog moich kotów.
MariaD pisze:Legnica, powtarzasz się.
casica pisze:mirka_t pisze:W tym wypadku cieszy mnie, że regularnie wspiera 3 koty. To bardzo dużo.
Od kiedy?
mirka_t pisze:Brzydzia.
Fanki Brzydzi na pewno z łatwością wyłowią ją w tej ciemnej masie. Starała się im to ułatwić, bo dobry ze mnie człowiek.
MariaD pisze:Forum jest dyskusyjne, wypowiadać każdy się może.sky_fifi pisze:MariaD, mam do Ciebie pytanie.
Ja też: co Ty wiesz o pomocy kotom, takiej realnej, nie wirtualnej, że się tu wypowiadasz?
Ci, którzy mnie znają wiedzą jak pomagam kotom. Reszcie nic do tego.
Nie będę odpowiadać na prowokacje ani się tłumaczyć. Bo to jest prowokacja.
Legnica, powtarzasz się.
Marcelibu pisze:Biedna są te Twoje koty. Nie wszystkie mają dostęp do talerza i muszą czekać, aż inne zjedzą i dopiero mogą podejść. Taka II zmiana...
casica pisze:casica pisze:mirka_t pisze:W tym wypadku cieszy mnie, że regularnie wspiera 3 koty. To bardzo dużo.
Od kiedy?
Możesz odpowiedzieć?
sky_fifi pisze:dalia, napisz lepiej, jak Ty pomagasz kotom.
Poza klepaniem w klawiaturę oczywiście.
Acha, hodowla i sprzedaż kotów to nie pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości