Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:A ja byłam rano w schronie, bo pani która opiekuje się kotami chora.
I co![]()
I przy ilości kotów szt 5 - koty głodne jak ta lala.
Miski puste nawet suchego nie było.
Zgłosiłam pani Basi.
W szpitaliku kicia biało bura tak jadła zachłannie że później to jej wziełam na trochę miskę bo bałam się że jak tyle wtrząchnie to będzie wymiotować.
masakra jakaś- podać 5 kotom sucha karmę to przecież 10 min roboty
Dorota Wojciechowska pisze:A ja byłam rano w schronie, bo pani która opiekuje się kotami chora.
I co![]()
I przy ilości kotów szt 5 - koty głodne jak ta lala.
Miski puste nawet suchego nie było.
Zgłosiłam pani Basi.
W szpitaliku kicia biało bura tak jadła zachłannie że później to jej wziełam na trochę miskę bo bałam się że jak tyle wtrząchnie to będzie wymiotować.
masakra jakaś- podać 5 kotom sucha karmę to przecież 10 min roboty
Iweta pisze:Lusia już po operacjiJak to Pan Doktor sie wyraził, nie sądził, ze zobaczy taka masakrę
Okazało sie, że Lusia miała zerwane wszystkie wiązadła a nie jak przypuszczał boczne ale również przed boczne i krzyżowe. Nie miała prawa stanąc na takiej nodze, kości w ogóle się nie stykały, było zwapnienie i nie pamietam co jeszcze. Ma włozony jakis implant . Noga jest unieruchomiona na 10 dni. Sprawnośc powróci prawdopodobnie w 80-90% ,nie dało sie nastawic na 100 % moze troche kuleć. Najwazniejsze jednak, ze nie bedzie ja bolało
Teraz tylko nalezy znaleźć jej odpowiedni i odpowiedzialny dom
![]()
Umówiłam sie, ze odbiorę ja jutro, zeby nie stresowała sie siedzeniem w klinice.
Alienor pisze::ok:żeby Lusia szybko zdrowiała i nóżka nie bolała
![]()
![]()
![]()
za to by domki znalazły wszystkie nasze koty - najlepsze domki z naszych marzeń
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: anstrzel, Bestol, egw i 323 gości