KOT Z YT II. Sprawca będzie sądzony! s. 93 Linki post 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 03, 2011 20:16 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

ja_ana pisze:
vega013 pisze:
animalon pisze:może jestem niepoprawną optymistką, ale czy ktoś powiadomił szkołę, że ma w swoich zasobach "dręczyciela"? ciekawe co na to pani wychowawczyni? wiecie może coś o tym?

O właśnie.

A ktoś wie którą???

Warto by się dowiedzieć...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sty 03, 2011 20:17 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

ja_ana pisze:
vega013 pisze:
animalon pisze:może jestem niepoprawną optymistką, ale czy ktoś powiadomił szkołę, że ma w swoich zasobach "dręczyciela"? ciekawe co na to pani wychowawczyni? wiecie może coś o tym?

O właśnie.

A ktoś wie którą???

http://maps.google.pl/maps?um=1&ie=UTF- ... CAQQtgMwAw

mi sie wydaje ze napewno bedzie to....

AT Szkoła Tańca 31-506 Kraków :ryk:

lub

"Apasionata" Szkoła Tanga Argentyńskiego Agnieszka Porczak :ryk:

Wkoncu sharki taki muzykalny był :lol:
Ostatnio edytowano Pon sty 03, 2011 20:21 przez szokoloko, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętaj będąc na forum miau.pl gdy nie masz 8000 postów, nie przygarnąłeś więcej niż 5 zwierząt a przede wszystkim gdy nie pracowałeś w TOZ jesteś nikim dla gwiazdorskiej forumowej Elyty wzajemnej adoracji

szokoloko

Od: Czw gru 30, 2010 22:55

Post » Pon sty 03, 2011 20:20 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

ja już napisałam do TVN UWAGA!!! ... teraz kolej nas was :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon sty 03, 2011 20:20 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Są szkoły podstawowe, ale nie widzę gimnazjum na tej mapce.

vega013

Post » Pon sty 03, 2011 20:21 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

vega013 pisze:Są szkoły podstawowe, ale nie widzę gimnazjum na tej mapce.

zmniejsz mape pojawią sie kolejne

edit

już widze nabjbliższe gimnazjum.

Wezmy poprawkę że sharki to debil i "kształci" się w jakimś najpodlejszym.
Pamiętaj będąc na forum miau.pl gdy nie masz 8000 postów, nie przygarnąłeś więcej niż 5 zwierząt a przede wszystkim gdy nie pracowałeś w TOZ jesteś nikim dla gwiazdorskiej forumowej Elyty wzajemnej adoracji

szokoloko

Post » Pon sty 03, 2011 20:26 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

szokoloko pisze:
vega013 pisze:Są szkoły podstawowe, ale nie widzę gimnazjum na tej mapce.

zmniejsz mape pojawią sie kolejne

edit

już widze nabjbliższe gimnazjum.

Wezmy poprawkę że sharki to debil i "kształci" się w jakimś najpodlejszym.

na pewno gimnazjum? ile on tak naprawde ma lat? slyszalam ze nie ma skonczonych 15 ale nie wiem czy to prawda. Oj szkole bym powiadomila :ok:
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Pon sty 03, 2011 20:31 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

ja_ana pisze:
vega013 pisze:

O właśnie.

A ktoś wie którą???

pls, nie róbcie z siebie, a przy okazji z całego miau idiotów.
Od powiadamiania szkół, zakładów pracy itp., itd. są organy ścigania, a nie kocie forum.

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pon sty 03, 2011 20:36 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

kitkowa pisze:pls, nie róbcie z siebie, a przy okazji z całego miau idiotów.
Od powiadamiania szkół, zakładów pracy itp., itd. są organy ścigania, a nie kocie forum.

kitkowa, ja się chyba w Tobie zakocham :ryk: :ryk: :ryk:

Wiem, wiem - to by było dla mnie straszne nieszczęście.

vega013

Post » Pon sty 03, 2011 20:39 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

kitkowa pisze:
ja_ana pisze:

A ktoś wie którą???

Moje zapytanie było ironiczne. Nie wnikając w to, czy informowanie szkoły to dobry pomysł, czy raczej idiotyczny...To po prostu mija się z celem. Z prostego powodu: może być uczniem którejkolwiek z nich. Podejrzewam, chyba całkiem słusznie, że szkół w Krakowie masa;) niekoniecznie musi chodzić do najbliższej...

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Pon sty 03, 2011 20:40 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Vega013, ja się Tobą od dawna fascynuję :wink: A ten wątek wzmaga moją fascynację.
Taka doświadczona kobieta i tak daje się podpuszczać.

kitkowa

Post » Pon sty 03, 2011 20:42 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

ja_ana pisze:
kitkowa pisze:
ja_ana pisze:
A ktoś wie którą???

Moje zapytanie było ironiczne. Nie wnikając w to, czy informowanie szkoły to dobry pomysł, czy raczej idiotyczny...To po prostu mija się z celem. Z prostego powodu: może być uczniem którejkolwiek z nich. Podejrzewam, chyba całkiem słusznie, że szkół w Krakowie masa;) niekoniecznie musi chodzić do najbliższej...

Kochana, biedna kitkowa - każdą ironię traktuje dosłownie :ryk: :ryk: :ryk:
Ale i tak Ją lubię :piwa:
Ostatnio edytowano Pon sty 03, 2011 20:43 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Post » Pon sty 03, 2011 20:43 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Myślę, że środowisko swój wywiad ma i wszyscy w okolicy dobrze wiedzą. Myślę też, że Szanownych Państwa czeka dość trudny okres w życiu. Żadna to chwała w środowiskach kryminalnych znęcać się nad kotem. W niekryminalnych, wiadomo. Nastolaty też swój rozum mają. Taki frajer bedzie najgorszą szmatą na dzielni. Kompletna izolacja - a i w czapę zarobi nie raz od nieznanych, a nieletnich sprawców. Jeśli się nie wyniosą cichcem, będzie się za nimi smród ciągnął latami. Dlategoż sądzę, że szkoda czasu na działania odwetowe. Dobrze by było, gdyby sąd wymierzył przykładną karę, bo kara miała by skutek prewencyjny, ale o ich przyszłą "jakość życia" to bym się specjalnie nie martwił.

Człowiek człowiekowi wilkiem. :mrgreen:
Za przeproszeniem wilka oczywiście.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon sty 03, 2011 20:44 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

kitkowa pisze:Vega013, ja się Tobą od dawna fascynuję :wink: A ten wątek wzmaga moją fascynację.
Taka doświadczona kobieta i tak daje się podpuszczać.

zaciekawiło mnie słowo "doświadczona" 8)

może i chodzic do szkoły w wieliczce, oby sąd go ukarał jak należy ,że nastepnym razem jak zobaczy kota to zmieni strone ulicy.

szokoloko

Post » Pon sty 03, 2011 20:44 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Vega13 - szukaj lepiej gimnazjum na mapkach. :P Może trafisz na właściwe.

kitkowa

Post » Pon sty 03, 2011 20:47 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

animalon pisze:ja już napisałam do TVN UWAGA!!! ... teraz kolej nas was :ok:

Animalon tvn Uwaga już dawno powiadomiona. Jutro przyjeżdżaja np do mnie porozmawiac na ten temat i na str uwagi już jest zapowiedź program :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]