KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 16:04 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

vega013 pisze:Oczywiście, że prawda. Chyba że dziecko w tym wieku jest chore psychicznie, niedorozwinięte, wtedy może nie zdawać sobie sprawy. Zauważ, że dziecko znęca się nad kotem z wyraźnym upodobaniem... Czy nie psychopata tak właśnie postępuje?
Wstrząsająca jest reakcja kota...Zero obrony, jedno wielkie przerażenie.

Przepraszam, jesteś specjalistą? Ja wprawdzie psychologii nie dokończyłam, a pedagogiem przedszkolnym była moja mama, ale z posiadanych przeze mnie informacji wynika zupełnie coś innego... Przecież do diaska, trzyletnie dziecko nie odpowiada za swoje czyny! Z czegoś to wynika chyba... Ja tez uważam, że tego "filmowca" należy jak najsurowiej ukarać, ale ten mały jest OFIARĄ, tak samo jak kocio.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 16:04 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

właśnie usłyszałam w RMF FM, że ujęto autora filmu - 15 letni braciszek tego smarkacza
kot żyje
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro gru 29, 2010 16:04 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

Nastepny RMF:

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-z ... nId,315316

O sprawie został już poinformowany sąd rodzinny. Zwierzęta, które były w mieszkaniu pod "opieką" braci, trafiły na obserwację do lecznicy

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro gru 29, 2010 16:05 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

[size=200]Hej jak się cieszę, że go zatrzymali. Fakt w Polsacie pokazali nieaktualny już reportaż, nie ma się, co dziwić, tak szybko wszystko się dzieje... Dzięki bogu mamy Gazetę ![/size]
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8881721,Zatrzymano_autora_filmu__na_ktorym_dziecko_znecalo.html
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 16:06 przez meliska1979, łącznie edytowano 1 raz

meliska1979

Od: Wto gru 28, 2010 21:48

Post » Śro gru 29, 2010 16:06 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

To jak to wygląda w końcu ,w Polsacie mówili że szukają sprawcy tego filmu :?:
Mam nadzieję że nie są na bieżąco....
Anna Kubica

Post » Śro gru 29, 2010 16:06 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

vega013 pisze:
kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!

Uważam, że to dziecko ma już bardzo skrzywioną psychikę. To mały psychopata. Owszem, psychopata z winy patologicznego otoczenia, ale trzy-, czteroletnie dziecko doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że krzywdzi i sprawia ból.

Kto nagrywał wyczyny tego małego zwyrodnialca? Ojciec?

Vego, nieprawda - dziecko 3-4 letnie jeszcze nie potrafi się postawić w sytuacji innej osoby.
Przeprowadzane były testy - m. in. stawiano przed dzieckiem 3 różnej wysokości przedmioty i miało ono powiedzieć, co widzi lalka (siedząca naprzeciwko niego - a więc widząca te przedmioty w odwrotnej kolejności). Dziecko nie potrafiło tego zrobić - one nie umieją jeszcze myśleć abstrakcyjnie, przestrzennie, a co dopiero założyć, że zwierzęta i inni ludzie czują ból. Dzieciak jest tu absolutnie niewinny :(

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Śro gru 29, 2010 16:06 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

Wrzucił ktoś na FB info że Kraków, mieszkanie z 4kotami 2 psami 3 latkiem i 15latkiem? Uwaga popełniam przestępstwo podżegania...

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

http://www.tvn24.pl/0,1687720,0,1,polic ... omosc.html

zastanawiam się tylko kiedy będzie następny ...

na rmf jakiś debil napisał w komentarzach "nie karać w ogóle to samo robię z moim kotem hahahah ale jazda
MACIE PROBLEM TAKICH FILMÓW JEST MNÓSTWO WIDAC ZE PAŁY NIE MAJA CO ROBIĆ TYLKO ZAJMUJĄ SIE BZDURAMI HAHAHAH
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 16:09 przez mamaGiny, łącznie edytowano 1 raz
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 29, 2010 16:07 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Śro gru 29, 2010 16:08 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

Dobrze, że jest miau.pl, bo ja mam tylko tvn, tvp1, tv kielce i tyle:/

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Śro gru 29, 2010 16:08 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

Wiecie co, ja juz nie wiem co mialam napisac, tak szybko i duzo piszecie...
Dostalam opieprz od matki za to ze poryczana jestem.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Musze napisac coś duzymi literami, poproszono mnie, bym ogłosić w sieci, ze nie zrobił tego zaden z ogolnie znanych i podezjewanych osób, pod kilkoma domami stoja grupki napalenców by dokonac linczu na niewinnych osobach, narobilismy"naszym" szukaniem trochę syfu i trzeba to szybko odszczekać i odwołać!
Prosze o przekazanie tej informacji dalej.
Pozdrawiam serdecznie
monika
ObrazekObrazekObrazek

SyberyjskiSen

Od: Sob sty 31, 2009 13:53

Post » Śro gru 29, 2010 16:11 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

Zofia&Sasza pisze:
vega013 pisze:Oczywiście, że prawda. Chyba że dziecko w tym wieku jest chore psychicznie, niedorozwinięte, wtedy może nie zdawać sobie sprawy. Zauważ, że dziecko znęca się nad kotem z wyraźnym upodobaniem... Czy nie psychopata tak właśnie postępuje?
Wstrząsająca jest reakcja kota...Zero obrony, jedno wielkie przerażenie.

Przepraszam, jesteś specjalistą? Ja wprawdzie psychologii nie dokończyłam, a pedagogiem przedszkolnym była moja mama, ale z posiadanych przeze mnie informacji wynika zupełnie coś innego... Przecież do diaska, trzyletnie dziecko nie odpowiada za swoje czyny! Z czegoś to wynika chyba... Ja tez uważam, że tego "filmowca" należy jak najsurowiej ukarać, ale ten mały jest OFIARĄ, tak samo jak kocio.

Oprawcą kota i ofiarą w jednym. Rośnie z niego mały psychopata. Rodzice powinni ponieść konsekwencje i to surowe, bo wychowali dwa potwory....Ten 15 latek został wychowany tak samo...Nie mniej jednak powinien ponieść karę.

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Śro gru 29, 2010 16:11 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

Sorry, if I wrong with forum... I wrote you about some incident.
This is video of bastard Poland child and his parents. And what they do with cat -( We think, that the cat was unable to defend himself because his is exhausted! Help to him!
http://anarchology.org/index.php?topic=20225.0
+48530124661 - phone number. Pawel Strojek - this is his name
Help! Please. We are from russia and we did not know where else to ask this question.

valborga

Od: Śro gru 29, 2010 16:03

Post » Śro gru 29, 2010 16:12 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

Znalazłam to na koty.pl :oops:

valborga

Od: Śro gru 29, 2010 16:03

[poprzednia][następna]