Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 30, 2011 12:04 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

agiis-s pisze:ani wyzwiskami ani innymi sposobami nie zmienicie faktów

będę pilnowała tego wątku i reagowała na wszystkie kłamstwa izy71
czy wam się to podoba czy nie

:twisted: kobra :twisted:

Juz się boję :ryk:

Dzień dobry wszystkim, nie było mnie wczoraj ale chyba nie ma czego żałować :wink:
Wczoraj działałam jako ROBM czyli Rodzicielska Opieka Balu Maturalnego :D Ale mnie wrobili, miałam iśc na 3-4 godz. a siedziałam do rana :mrgreen:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie sty 30, 2011 12:07 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Tak to się zwykle kończy :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie sty 30, 2011 12:22 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

No niestety taj jak przypuszczałam. Nasza piekna polska mlodzież dobrała się do budki Diny i Różi. :evil: Wywlekli. Skopali a ze styropian 8 cm to zerwali z boku folie i dali budce konkretnego kopa. I to nawet nie kopa tylko użyli wielkiego kamienia. :evil: :evil: Kop byl chyba za słaby i moze...nózka bolała. :roll:

Niestety z jedej strony spora dziura.Poskładałam to jakos do kupy. Zabezpieczyłam folia i cóż pewnie trzeba sie spodziewać ze na tym sie nie skonczy.Szkoda budki, szkoda kotów.Na razie pozostanie tak jak jest. Schronic sie jeszcze przed zimnem moga.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie sty 30, 2011 12:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Na dyskusje z dnia wczorajszego nie mam czasu i ochoty.Pokazałam kto kłamie. Wyraznie. Kto nagina fakty i konfabuluje stosownie do potrzeb.Przyznałam równierz ze oddane - nie zabrane kociaki - wymagały leczenia i wyjaśniłam dlaczego.Jeśli Ktoś ma uwagi na temat prowadzenia wątku lub fakty które tutaj zamieszczam budzą jego watpliwosc, zapraszam na pw.
Ten watek dotyczy mojej opieki nad kotami wolnozyjacymi. Zamieszczam na nim zdjęcia, informacje i biezące sprawy. Moje koty prywatne jak i domowe sprawy, mogę poruszać na pw jedynie z Osobami, które są uczciwe i przyjażnie mi nastawione.
Mam poważniejsze sprawy na głowie niz kłótnie, utarczki i udowadnianie kto pisze prawdę. Nie będę tego robić.Zadna z atakujacych mnie Osób nie jest Darczyńcą, nie pomaga , nie interesuje się ani naszymi sprawami ani sytuacja finansowa ani kłopotami z którymi muszę się borykać.

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 12:49 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:No niestety taj jak przypuszczałam. Nasza piekna polska mlodzież dobrała się do budki Diny i Różi. :evil: Wywlekli. Skopali a ze styropian 8 cm to zerwali z boku folie i dali budce konkretnego kopa. I to nawet nie kopa tylko użyli wielkiego kamienia. :evil: :evil: Kop byl chyba za słaby i moze...nózka bolała. :roll:

Niestety z jedej strony spora dziura.Poskładałam to jakos do kupy. Zabezpieczyłam folia i cóż pewnie trzeba sie spodziewać ze na tym sie nie skonczy.Szkoda budki, szkoda kotów.Na razie pozostanie tak jak jest. Schronic sie jeszcze przed zimnem moga.

Budka tam gdzie moja Różyczka spała :(
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Nie sty 30, 2011 13:04 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Tak Saranno. :| To juz trzecia zniszczona tam budka. :| Zaraz obok jest szkoła.Juz zdążyli wypatrzeć. :evil:
Najgrorsze jest to ze koty sa dosć mocno przestraszone. :| Zdemolowali, zdewastowali i poszli.
To podwójna sypialnia. W jednaj częsci z boku duza dziura. Druga jest cała. Styropian za twardy do pokonania. Gdyby to była budka z pudełek styropianowych, nie byłoby po niej śladu. Tak jak ostatnio.Zasłoniłam tą dziurę folią i deską.

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 13:12 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dziewczyny mam prośbę. Może mi Ktoś wkleić kod banerka? Po wczorajszych przeróbkach w moim podpisie, nie można wejsć po banerku na wątek.

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 14:20 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

i ja sie witam :mrgreen:
wczoraj udalam sie po raz pierwszy na psie wyscigi.musze powiedziec, ze bardzo miło spedziłam czas, a dzieki pieskom zarobilam cale 20ojro :lol:
podobalo mi sie tez z tego wzgledu ,ze od kazdej sumy, 1 euro zostało przeznaczone na schronisko(SPCA) :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie sty 30, 2011 14:21 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Dziewczyny mam prośbę. Może mi Ktoś wkleić kod banerka? Po wczorajszych przeróbkach w moim podpisie, nie można wejsć po banerku na wątek.

kurcze,ja nie mam pojecia jak to zrobic :roll:
ale moze sprobuj wykasowac podpis i wkleic go jeszcze raz :roll:

wiora

Post » Nie sty 30, 2011 14:55 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Tak zrobiłam. Czekam na odpowiedz Moda czy dobrze. :roll:

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 15:04 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Mamy nowego moderatora.

Ok. Właśnie wróciłam z Grójca, odwiozłam kolejnego pieska do nowego domku. Jestem bardzo zadowolona bo to drugi piesek w tym roku.
Piesek ma do zabawy w nowym miejscu 4 domowe koteczki, a że koteczki uwielbia to będzie dobrze.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Nie sty 30, 2011 15:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Iweta pisze:

Juz się boję :ryk:

możesz się bać albo nie
jest mi to najzupełniej obojętne
tak jak cała twoja nickowa osoba
tak jak reszta wirtualnych ludzi którzy tu się wypowiadają
ale iza71 niech pamięta
że my wiemy jak jest
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie sty 30, 2011 15:20 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

strach sie bac :strach: :strach: :strach:

:lol:

wiora

Post » Nie sty 30, 2011 15:41 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

My to znaczy Kto?Konkretnie Agiis-s. Kto był i co widział? Oprócz Pixi oczywiście.
Mało wiesz. Bardzo mało. Wystarczy poczytać twoje posty .Twoja wiedza jest zerowa.

A teraz stań potup sobie nóżką albo...się pokulaj. :ryk: To ci idzie najlepiej
I bardzo cię proszę nie obrażaj moich Darczyńców i Osób przychylnych temu wątkowi.
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 15:43 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Nie sty 30, 2011 15:43 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Agii-s - jakie chore i bezsensowne wypowiedzi, czy w języku polskim zdania zaczynamy od wielkiej litery czy mam jakieś omamy językowe? Kropek też brak, może to takie mało poetyczne wierszydła, na których nikt z nas się jeszcze nie poznał. Literatura jadu pisana prostym wierszem.
Ogólnie agii-s ośmieszasz się, jesteś zupełnie niewiarygodna. Aaaaa, w tym wątku ludzie nie są sobie obojętni tylko fajnie się dogadują, czasami jednak wpadnie wąż aby trochę pomącić i wtedy można się wyluzować czytając pięknie zbudowane zdania.
Język polski jest rzeczywiście trudny, ale już na poziomie gimnazjum da się go ogarnąć.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

[poprzednia][następna]