» Śro sty 12, 2011 19:05
Re: Nim będzie za późnoSchŁódź. Likier['] Pelasia umarła...
dziewczyny przestańcie się obrzucać błotem i bierzcie się do roboty, może niech tak każdy wokół siebie się rozejrzy, ja zajęłam się kotami które są pod opieką 91 letniego dziadkai 82 letniej babci, którzy mają 9 w domu, i też tam były koty chore, których nie byli oni w stanie wyleczyć i tego ogarnąć, i ja zajęłam się pomocą na tyle konkretną dzięki forumowiczom i Kotkowa, które opłaciło leczenie niektórych z nich, że na dziś koty wyglądają jak malowane...a do tej pory nikt się zainteresował, a krytyki było sporo, wyzwisk, że śmierdzi, że syf w piwnicy, w domu itd, i ja nie szukałam instytucji, bo w Białymstoku nie ma schroniska, a ile się nabiegałam to tylko ja wiem, więc najlepiej we własnym środowisku się rozejrzeć, czy nie ma takiej sytuacji, gdzie kot nie ma szansy na pomoc, babcia, która kotkę oddała w tym stanie postąpiła perfidnie, bo mogła to zrobić dużo wcześniej, a nie doprowadzić do męczarni zwierzęcia, ale WY tutaj nie piszcie do siebie nawzajem z takim jadem, i o jakim zarabianiu tu mowa, kto z WAS ma sumienie, aby przywłaszczyć sobie cudze pieniądze z przeznaczeniem, na potrzeby biednych zwierzaków?? NIKT i ja w to wierzę, więc opamiętajcie się, wystarczy już tej nienawiści na świecie....