Poznań Główny - koty i kocięta / Super-pilne DT!!! - str 80

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 23:52 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

jaga vel menda pisze:Czyli w poz. 126 wpisujemy KOTY DWORCOWE i powinno trafić do nas :D
Poz. 127 - jak zostanie zaznaczona, to fundacja dostanie nasze dane wraz z kwota jaka od nas wpłynęła

pamiętajcie tylko, że to będzie lipiec jak dobrze pójdzie
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Pon mar 07, 2011 0:08 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

Oskarek chodził ze mną na spacerki jak piesek on jest bardzo za człowiekiem wyczekiwał pod drzwiami i wszędzie mi towarzyszył :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pon mar 07, 2011 7:50 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

fuerstathos pisze:
jaga vel menda pisze:Czyli w poz. 126 wpisujemy KOTY DWORCOWE i powinno trafić do nas :D
Poz. 127 - jak zostanie zaznaczona, to fundacja dostanie nasze dane wraz z kwota jaka od nas wpłynęła

lipiec 8O to i tak szybko, ja obstawiałam wrzesień w najlepszym przypadku :wink:
Obrazek

jaga vel menda

Od: Śro wrz 02, 2009 13:37

Post » Pon mar 07, 2011 9:22 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

Oskarek pojechał wczoraj do swojego forumowego DS de lux :ok: już chyba lepiej nie mógł trafić!
Czekamy na wieści od Agnieszki jak czuje się w nowym domku!

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pon mar 07, 2011 9:32 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

hej, Oskarek ma się w miarę dobrze, póki co troszke pozwiedzał był raz wygłaskany ale tak to siedzi pod łóżkiem i nic nie zjadł :( ,mało tego 3 łapka Ala jak poszłam odebrac telefon wyżarła mu kurczaka :twisted: Ala nabiera złych manier od naszej rezydentki Oli
cały tydzień jestem w domku i mam nadzieję, że Oskara się troszkę ośmieli
prosimy o dużo dobrych myśli :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon mar 07, 2011 9:37 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

Ode mnie mnóstwo dobrych myśli i moc kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pon mar 07, 2011 11:30 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

Etka pisze:Fundacja Koci Pazur pozwoliła nam skorzystac z ich konta, bedziemy sie teraz rozliczac przez KP. Dziekuje fuersthathos :1luvu:
Numer konta Fundacji:

Fundacja dla Zwierząt „Koci Pazur”

PKO BP 25 Oddział w Poznaniu
51 1020 4027 0000 1402 0415 2856

z dopiskiem KOTY DWORCOWE.

no to ja sobie jako pełniący obowiązki gł. księgowego w FKP wskażę czego wymagam i czego można od nas oczekiwać ;)
Ci co mnie znają wiedzą, że jeżeli chodzi o finanse to jestem jak głaz :mrgreen:
czyli :
1. tak jak Etka pisała, wpłaty darowizn na konto FKP muszą być zaopatrzone w zapis w tyt. wpłaty :
" koty dworcowe"
WAŻNE !!! Darowizny będziemy przyjmować na nasze konto przez okres 2 miesięcy, czyli do 10 maja 2011 roku
Jeżeli będzie potrzeba dalszej zbiórki to poinformuję od kiedy będziemy mogli ponownie ją uruchomić.
2. Jeżeli mam na bieżąco sprawozdawać wartość wpłat oraz wysokość wydatków to proszę o udostępnienie mi miejsca w jakimś wątku (najchętniej na 1 stronie bym nie musiała go szukać)
Jednocześnie mogę podjąć się aktualizacji 1 raz w tygodniu (nadmiar obowiązków)
3. Bardzo proszę aby osoby, które biorą fv wystawione na FKP (leczenie, jedzenie bądź inne niezbędne zakupy dla "kotów z dworca") kontaktowały się w tej sprawie bezpośrednio ze mną (na pw, mogę tez podać nr telefonu)
nie zaakceptuję fv o których nie jestem poinformowana, oznacza to, że nie zostaną one zapłacone
nie ma możliwości aby fv spływały nie wiadomo skąd i od kogo
4.Proszę również o spis osób (na pw), które będą zajmować się „wydawaniem” zebranych pieniędzy
Moja prywatna prośba niech to nie będzie 20 osób ;)
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Pon mar 07, 2011 15:51 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

spoko Ania, bedzie dobrze. W koncu zasady juz znam :D
Faktury mysle ze najlepiej bedzie jak beda dostarczac dwie osoby ( Marta i Kasia)
Z racji bliskosci do Ciebie od piwniczki nie bedzie problemu :)
Zawsze ja moge wspomoc jako trzecia osoba jak zajdzie taka potrzeba.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon mar 07, 2011 16:23 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

sorry ze tak sie wcinam z innym tematem, ale ten watek jest chyba najczesciej przegladany. W gminie czerwonak mozna starac sie o pelne dowinansowanie sterylizacji kotow i psow. Trzeba tylko mieszkac w gminie i zlozyc wniosek wraz z faktura vat. Moza ta wiadomosc sie jakos przyda:)
Pozdrawiam

ps. ja nie mam mozliwosci opieki nad kotem po sterylizacji, poniewaz jeden z tych ktore juz mam bardzo zle znosi kolejnych domownikow, nawet jesli mieliby byc tylko tymczasowi:(

angellorebello

Od: Czw lis 25, 2010 16:20

Post » Pon mar 07, 2011 17:35 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

ale dofinansowanie kotów wolno żyjących czy wszystkich? I trzeba to robić w jakiejś konkretnej lecznicy w czerwonaku czy w obojętnie jakiej? Czy to się faktycznie sprawdza w sensie czy znasz kogoś kto taką refundację dostał? Bardzo mnie to zainteresowało, bo nigdy o tym nie słyszałam. To jakaś nowość?

moorland

Post » Pon mar 07, 2011 17:44 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

jaga vel menda pisze:
fuerstathos pisze:

lipiec 8O to i tak szybko, ja obstawiałam wrzesień w najlepszym przypadku :wink:

teoretycznie US ma 3 miesiące od końca terminu składania zeznań na przekazanie pieniędzy do fundacji
czyli teoretycznie do końca lipca
ale zobaczymy, jak będzie

Ania Z pisze:Darowizny będziemy przyjmować na nasze konto przez okres 2 miesięcy, czyli do 10 maja 2011 roku
Jeżeli będzie potrzeba dalszej zbiórki to poinformuję od kiedy będziemy mogli ponownie ją uruchomić.

dla niewtajemniczonych - wtedy się kończy nasze pozwolenie na zbiórki publiczne i musimy dostać następne
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Pon mar 07, 2011 17:54 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

dokładne informacje jak najbardziej potrzebne, najprawdopodobniej dałoby rade znaleźć kogoś z zameldowaniem w Czerwonaku aby pomógł nam zdobyć taką pomoc :D
Obrazek

jaga vel menda

Od: Śro wrz 02, 2009 13:37

Post » Pon mar 07, 2011 18:03 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

Grafik 07.03-13.03

pn. - kasia_5000
wt. -
śr. -
czw. -
pt. - Jarka
sob. - merka_85 (stały dyżur)
ndz. -
Czy jutro ktoś znajdzie chwilę, żeby nakarmić towarzystwo na dworcu?

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pon mar 07, 2011 18:06 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Pilne DT-koty w depresji :(

Szalony Kot pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Przyjme-kotka-W0QQAdIdZ265341618

szkoda, że na tym gumtree nie ma jakichś sensowniejszych danych do kontaktu, albo są i ja nie widzę, bo żeby chociaż mail do ogłoszeniodawcy był czy coś.

moorland

[poprzednia][następna]