K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 12, 2010 11:07 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Akima pisze:kiedy będzie zamawiany żwirek ?

dzisiaj do odbioru w godz 19 -19:15 ode mnie z podwórka (jest w kotowozie)
BarbAnn, Leone, Was też zapraszam po zamówienie

Mruczka na kociarni dostawała wycisk od Heleny i Madame, była kotem uległym. Nikt nie da nigdy 100% gwarancji, że przy danym kocie ten nasz będzie zachowywał się tak jak do tej pory

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lis 12, 2010 11:09 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

queen_ink pisze:
miszelina pisze:
Tweety pisze:Mruczka wróciła z adopcji, o ile kocha ludzi to uległych kotów nie znosi, paskudnica :evil: Zapędziła rezydentkę pod kanapę i trzymała ją tam trzy dni. Gdy bidusia chciała wyjść jeść albo do kuwetki to od razu był atak :evil: Tamta od razu pokazywała brzuszek więc łomot był jeszcze większy :(

Może powinna być jedynaczką?

A może Państwo od Mruczki wzięliby Lucky? Oczywiście, jak rezydentka dojdzie do siebie.
Lucky jest łagodna do ludzi i kotów, powiem nawet, że kotów na początku troszkę się boi. Tyle, że ona bura jest :(

Albo Marcysię od Tunisi? Ona też uległa raczej.

rezydentka ma ok 3 lat a zachowuje się jak mały kociak, potrzebuje kogoś do zabawy. Proponowałam też mojego Frania, bo on też raczej taka sierota niedotentegowana.
Oczywiście jeżeli p. Ania zdecyduje się jednak na ponowną adopcję

Tweety

Post » Pt lis 12, 2010 11:28 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Lucky ma ok. 1,5 roku i lubi się bawić :)
Po żwirek postaram się wpaśc dzisiaj wieczorem, no chyba, żeby wcześniej kotowóz był na Kocimskiej, jak będę wracać od weta z Felicjankiem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lis 12, 2010 11:47 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

bylo zamowienie?
szkoda :(
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lis 12, 2010 11:51 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:

Mruczka na kociarni dostawała wycisk od Heleny i Madame, była kotem uległym. Nikt nie da nigdy 100% gwarancji, że przy danym kocie ten nasz będzie zachowywał się tak jak do tej pory

o 19 to ja pod śmietnikiem kota odławiam :-(
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt lis 12, 2010 11:54 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

miszelina pisze:Lucky ma ok. 1,5 roku i lubi się bawić :)
Po żwirek postaram się wpaśc dzisiaj wieczorem, no chyba, żeby wcześniej kotowóz był na Kocimskiej, jak będę wracać od weta z Felicjankiem.

będzie przejeżdżał koło Ciebie po południu to umów się, tak będzie chyba najwygodniej dla Ciebie. Ewentualnie zapraszam ok. 19-stej na moje podwórko

Tweety

Post » Pt lis 12, 2010 11:55 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Akima pisze:
Tweety pisze:

o 19 to ja pod śmietnikiem kota odławiam :-(

a o której możesz?

Tweety

Post » Pt lis 12, 2010 11:56 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

kosma_shiva pisze:bylo zamowienie?

przed Świętami będzie jeszcze na pewno

Tweety

Post » Pt lis 12, 2010 12:11 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:bylo zamowienie?

przed Świętami będzie jeszcze na pewno

super!!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lis 12, 2010 12:27 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

będę o 19 tej
z góry dziekuję
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt lis 12, 2010 16:49 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

BarbAnn pisze:będę o 19 tej
z góry dziekuję

zapraszam:) zrobimy sobie mini-wiec na policyjnym podwórku :wink:

Tweety

Post » Pt lis 12, 2010 17:30 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

może mógłby wislackikot zostawić piasek na Kocismkiej to odbiorę jutro, nie wiem ile mi zejdzie :-(
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt lis 12, 2010 17:44 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Akima pisze:może mógłby wislackikot zostawić piasek na Kocismkiej to odbiorę jutro, nie wiem ile mi zejdzie :-(

jeśli byłaby taka możliwość, to my też poprosimy.
dzisiaj nie damy rady, a jutro nie chcemy zawracać głowy, skoro Robert cały dzień jeździ.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt lis 12, 2010 18:04 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Leone pisze:
Akima pisze:może mógłby wislackikot zostawić piasek na Kocismkiej to odbiorę jutro, nie wiem ile mi zejdzie :-(

jeśli byłaby taka możliwość, to my też poprosimy.
dzisiaj nie damy rady, a jutro nie chcemy zawracać głowy, skoro Robert cały dzień jeździ.

ale jest na aucie i nie wiem czy będzie jechał ktoś z nas nim jutro na Chocimską

Tweety

Post » Pt lis 12, 2010 18:23 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety serdecznie dziękuje w imieniu kociastych za żwirek :1luvu:

Marek dziękuje za przywiezienie żwirku. :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]