DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 14:53 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

J.D. pisze:Pies -ślepaczek szuka domu na cito :!: :!: Pani podpisała zgodę na uśpienie-zabrałam go do siebie ale nie może zostać tu długo bo przyjadą koty z interwencji...Oto Nero
Obrazek*Obrazek
Nero to młody piesek,który niczego normalnego w życiu nie zaznał;ma jakieś 3 lata;póżniej napiszę więcej bo teraz muszę dać mu jeść...

Asiu moja kochana jakbyś zgadła-koty od tej mojej zbieraczki;w stanie nie wiem jakim :? ;pewne to tylko to,że dwie dziewczyny są w wysokiej ciąży;umówiłam na środę sterylki aborcyjne;zabrałabym już dziś tylko gdzie??Pani chce żeby jeden kot został;będę musiała podumać co robić -zostawiać -nie zostawiać?jeśli zostawiać to-którego? Tam są 3koteczki + 2 kocury;koty oczywiście pełnojajeczne 8O;
co do psa to muszę znależć mu szybko jakieś miejsce bo siedzi w mieszkaniu lokatora,który na razie pojechał na wieś;jednak w każdej chwili może wrócić;no i najważniejsze-mój TŻ nie powinien się dowiedzieć bo mnie zlinczuje :wink: będę prosić o fb Małgosię
Ostatnio edytowano Czw kwi 07, 2011 14:06 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt mar 25, 2011 14:57 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

J.D. pisze:Asiu moja kochana jakbyś zgadła-koty od tej mojej zbieraczki;w stanie nie wiem jakim :? ;pewne to tylko to,że dwie dziewczyny są w wysokiej ciąży;umówiłam na środę sterylki aborcyjne;zabrałabym już dziś tylko gdzie??Pani chce żeby jeden kot został;będę musiała podumać co robić -zostawiać -nie zostawiać?jeśli zostawiać to-którego? Tam są 3koteczki + 2 kocury;koty oczywiście pełnojajeczne 8O;

cholerka jasna. A tego się obie obawiałyśmy :cry: ,ze sprawa wróci szybko i to postawiona na ostrzu noza. Gdyby nie jej głupi upór to już by było po wszystkim.
A kobieta chora,nie żyje czy po prostu wysiadły siły i chęci.
A odzyskałas kontenerek?

Najlepiej by było biedy w klatki wsadzic. Oby ciążówki nie porodziły w stresie. Jakieś udła postawić by miały gdzie się pochowac. Zdaje się,ze pisałaś,ze tam ciemno i siedzą w jednym pomieszczeniu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 25, 2011 15:05 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

ASK@ pisze:
J.D. pisze:A kobieta chora,nie żyje czy po prostu wysiadły siły i chęci.

sorry, ja wiem, że sytuacja beznadziejna, ale ASK@ tak "uroczo" napisała, zawsze optymistka :wink:

Asiu, coraz więcej nieszczęść trafia do Ciebie, może to i dobrze, że mąż-hamulcowy :wink: trochę Cię powstrzymuje. Szkoda, że nie masz na miejscu żadnego wsparcia i sama jesteś z tym wszystkim. :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 25, 2011 15:08 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Agneska pisze:
ASK@ pisze:
J.D. pisze:A kobieta chora,nie żyje czy po prostu wysiadły siły i chęci.

sorry, ja wiem, że sytuacja beznadziejna, ale ASK@ tak "uroczo" napisała, zawsze optymistka :wink:

Asiu, coraz więcej nieszczęść trafia do Ciebie, może to i dobrze, że mąż-hamulcowy :wink: trochę Cię powstrzymuje. Szkoda, że nie masz na miejscu żadnego wsparcia i sama jesteś z tym wszystkim. :(

Taka moja uroda :mrgreen: Mam taki dar palenięcia gaf/pytań bez oporów :oops:

Tez o tym myślałam.Sama jesteś i trudno bardzo tak to ciągnąć. Dzielna kobieta jesteś :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 25, 2011 15:10 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Nie mam gdzie ich zabrać na dzień dzisiejszy :( ;może coś wykombinuję za sobotę i niedzielę;one mają termin jakoś tak za 2tyg.....Kontenerek jest tylko stan jego podejrzewam -może być koszmarny 8O Trzecia kotka nie powinna być raczej w ciąży bo jak miała ruję to pani zamykała ją ....w kontenerku :( Sprawa powróciła bo pani musi iść do szpitala a nie chce;opieka "zawiesi" dla niej pomoc jeśli nie zrobi porządku ze zwierzętami;co z tego jak pani nie chce nikogo wpuścić do domu;więc opieka do mnie razem ze strażą miejską;ja do pani-no i koniec końców mówię,że jeśli nie będzie ze mną współpracować to i tak zwierzaki pójdą "na zatracenie" bo nie będzie miała ani opiekunki,ani pieniędzy,ani obiadów;jak zachoruje i nie wstanie to wejdą tak czy siak-może oknem;otworzą drzwi i zwierzaki same wyjdą.... mam dość;

J.D.

Post » Pt mar 25, 2011 15:17 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

wstrętny babon :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 25, 2011 15:19 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Szukam dt :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 25, 2011 15:23 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 25, 2011 15:33 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Bardzo was proszę o rozsyłanie wiadomości na fb i pytanie gdzie się da o płatny DT cz może jakiś hotelik;ja na prawdę nie wyrabiam;tylko,że pies bez szczepień,nie zna smyczy,nie zna właściwie niczego,wymaga zbadania przez weta,jakiejś diagnozy;ja to mam wrażenie,że on też słabo słyszy...

J.D.

Post » Pt mar 25, 2011 15:45 Re: DT u J.D....cudowny dwupack szuka swego miejsca...

monia3a pisze:Przepraszam kochani, że nie na temat ale potrzebuje Waszej pomocy:)

Jakiś czas temu odebraliśmy interwencyjnie dwa skrajnie wychudzone dogi. Są już w DT a sprawa w prokuraturze, potrzebuję podpisów pod petycją, pomożecie ??

Petycja o ukaranie właścicieli wychudzonych dogów:

http://www.petycje.pl/petycja/6867/p...laskiego_.html

Zapraszam również na ich wątek na facebooku, który rozsyłajcie dalej:

http://www.facebook.com/event.php?eid=132016736868020

wrzuciłam na nk :( widziałam reportaż...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt mar 25, 2011 17:35 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Mam dwa tygodnie na znalezienie jakiegoś miejsca dla NERO..... :( psem trzeba się zajmować,wyprowadzać w spokojnym miejscu a u mnie takiego brak;na podwórku nie mogę bo moje suczydła wariują w kojcu a Nero boi się bo nie wie o co chodzi; po chodniku spacer jest bardzo trudny bo cały czas o coś się obija....no i najzwyczajniej nie mam czasu aby zająć się nim odpowiednio :cry:

J.D.

Post » Pt mar 25, 2011 19:45 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Drugi spacer był już łatwiejszy bo było póżno i mniej odgłosów rozpraszających psa;ciągnie trochę bo nie zna smyczy ale jest lepiej niż myślałam;gorzej będzie w dzień-mieszkam przy ruchliwej trasie....jak spojrzę w te jego biedne oczyska,na ten smutny pyszczek....

J.D.

Post » Pt mar 25, 2011 19:49 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Asiu wpisz to tam na fb pod zdjeciem :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 25, 2011 20:41 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

Asiu, jakiej wielkości jest Nero? Czy to duży piesek?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 25, 2011 20:48 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-dom na cito bo ma zostać uśpiony!!!!

taki pod kolano,moje kolano :mrgreen: ;w kłębie ma chyba ok.40cm;jutro zmierzę dokładnie i może uda się jak Nero stoi;będzie córa to mi pomoże :D ogólnie nie jest dużym psiakiem...trochę boję się nocy :?

J.D.

[poprzednia][następna]