Ale cudna

Ona nie może wrócić na ulicę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:wczoraj moja koleżanka wolontariuszka poprosiła (wiedząc pewnie że blisko mieszkam) o sprawdzenie, gdyz miała sygnały, że w bramie Oławskiej przy Galerii domjest mały kotek
dzięki sprawnej akcji i pomocy : aggnieszka, nataszy, Beaty, Agnieszki od Figaro, mojej i pani Lili i pana - pracownika ze sklepu Kakadu![]()
![]()
koteczka została zabrana
dzięki wielkiej pomocy i dzięki temu że Figaro ma ogromne serduszko i niezmierzone siły do pomocy kotków - Domisia ma domek tymczasowyczekamy na fotki
jessi74 pisze:jessi74 pisze:wczoraj moja koleżanka wolontariuszka poprosiła (wiedząc pewnie że blisko mieszkam) o sprawdzenie, gdyz miała sygnały, że w bramie Oławskiej przy Galerii domjest mały kotek
dzięki sprawnej akcji i pomocy : aggnieszka, nataszy, Beaty, Agnieszki od Figaro, mojej i pani Lili i pana - pracownika ze sklepu Kakadu![]()
![]()
koteczka została zabrana
dzięki wielkiej pomocy i dzięki temu że Figaro ma ogromne serduszko i niezmierzone siły do pomocy kotków - Domisia ma domek tymczasowyczekamy na fotki
jessi74 pisze:pani od kocurka ze złamaną łapką się odezwała , zdecydowaliśmy że jesteśmy w stanie wspólnie pomóć kotkowi , teraz potrzebna jest pomoc w złapaniu kotka, gdyż przychodzi on do jedzenia w godzinach 8-9 rano , a jak dla mnie czy nataszy jest to niemożliwe aby w tym czasie mieć wolne
POTRZEBNA POMOC W ŁAPANIU KOTKA Z CHORĄ ŁAPĄ - BAAAARDZO PILNE !!!!PRAWDOPODOBNIE JUŻ MARTWICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMY DO POŻYCZENIA KLATKĘ ŁAPKĘ, PODBIERAK I INNE FACHOWE SPRZĘTYTO JEST REJON PL. STASZICA , KOCUREK MA TDT I POMOC TYLKO MUSI ZOSTAĆ ZŁAPANY
NIE BĘDZIE TO PROSTE BO RAZEM Z NIM BIEGA JEGO RODZEŃSTWO, KOTKI SĄ GŁODNE I WSZYSTKIE BĘDĄ PEWNIE PAKOWAĆ SIĘ DO JEDZENIAviewtopic.php?f=1&t=121294
ossett pisze:jessi74 pisze:pani od kocurka ze złamaną łapką się odezwała , zdecydowaliśmy że jesteśmy w stanie wspólnie pomóć kotkowi , teraz potrzebna jest pomoc w złapaniu kotka, gdyż przychodzi on do jedzenia w godzinach 8-9 rano , a jak dla mnie czy nataszy jest to niemożliwe aby w tym czasie mieć wolne
POTRZEBNA POMOC W ŁAPANIU KOTKA Z CHORĄ ŁAPĄ - BAAAARDZO PILNE !!!!PRAWDOPODOBNIE JUŻ MARTWICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMY DO POŻYCZENIA KLATKĘ ŁAPKĘ, PODBIERAK I INNE FACHOWE SPRZĘTYTO JEST REJON PL. STASZICA , KOCUREK MA TDT I POMOC TYLKO MUSI ZOSTAĆ ZŁAPANY
NIE BĘDZIE TO PROSTE BO RAZEM Z NIM BIEGA JEGO RODZEŃSTWO, KOTKI SĄ GŁODNE I WSZYSTKIE BĘDĄ PEWNIE PAKOWAĆ SIĘ DO JEDZENIAviewtopic.php?f=1&t=121294
O tej porze (8-9)pomóc w łapaniu mogą pracownicy schroniska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 167 gości