Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 13:04 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

WIEM :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lip 02, 2010 13:50 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

witam, ja niestety nie piszę sie na imprezkę, bo za tydzień śmigam do Katowic :(
ale będę podczytywać jak było :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt lip 02, 2010 13:52 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

kaja888 a ja mam prośbę :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 02, 2010 14:52 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

A ja się bardzo cieszę, że mogę do Was dołączyć :D
Mam nadzieję, że Monia też będzie jechała. Droga przyjemniejsza we dwie i zniknie ryzyko, że mogę się gdzieś zgubić :oops:

Dorciu, zapytam zawczasu: Tytek jest do adopcji :mrgreen: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 02, 2010 21:22 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Tytek na pewno ciebie zaadoptuje,ciebie i twoje kolana ,wykorzysta ,wymiętosić ,obłapi za pierwś :lol: pewnie za gluci .ale to wszystko z miłości :mrgreen:

wróciłam mokra ,zmęczona ale dwa dni do góry zadem :kotek:

buziaki i dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 02, 2010 21:44 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Brawo dla Bartka za maturę. :)
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Sob lip 03, 2010 7:34 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

witam łikendowo :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 03, 2010 8:11 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Dorciu wysłałam Ci przed chwilą na pw info, ale chyba jeszcze nie doszło do Ciebie.
Zaraz lecę na pociąg do Lublina, wracam jutro wieczorkiem, życzę miłego weekendziku :D
p.s. ja od rana jestem wściekła, boli mnie cały czas ten leczony kanałowo ząb i to coraz bardziej i klnę w kamienie, aż się popłakałam, bo ile mozna cierpieć z jednym zębęm, ja lekarzowi mówię że mnie boli a on twierdzi, że wszystko jest ok i chyba myśli, że jestem nadwarażliwa - takie odczucie odnoszę. Już podjęłam decyzję zmieniam dentystę, tylko jak wyrwać od niego wpłacony zadatek w kwocie 500 zł? jakby nie chciał oddać to będę się z nim sądzić :wink:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob lip 03, 2010 13:30 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dziecko poszło zapisać się na studia .

ja ogarnęłam mieszkanie ,co te diablęta wyczyniały z łubiankami :strach: nie wiem jakim cudem jedna nawet znalazła się na parapecie ,czyżby przebierały się za żółwie ninja :?: :lol:
puste to pal licho ,ale wysypały mi z szypułki z truskawek ,rozniosły po całym mieszkaniu i szczęśliwe posnęły :twisted:
a tylko mnie chwilę nie było :|
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 03, 2010 14:35 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

na jakie studa wybiera się Bartk?
taka ciekawość mnie dopadła :roll:

dorotko dziękuję za odwiedziny u Kici
dzielna jest bardzo kruszynka!

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Sob lip 03, 2010 16:09 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

zaoczne ,kierunek Informatyka ul .Łucka ,dobre opinie itp ..SPOŁECZNA WYŻSZA SZKOŁA PRZEDSIĘBIORCZOŚCI I ZARZĄDZANIA
JAK NIE POMYLIŁAM :oops:
nic jednak nie załatwił ,jutro . :?

chwilami mnie ten gamoń irytuje :|

zastanawiał się nad jeszcze innymi pedagog :twisted:

kiedy był młodszy i mądrzejszy :evil: miał wielkie możliwości ,to że uczył się świetnie to jeszcze nic ,ale to jego nogi były bardzo w cenie ,mógł dostać się do najlepszej w szkole szkoły sportowej .

przysnęłam ,człowiek Umówiony na sobotę do Christiny nie przyszedł :? kolejny f.ut :twisted:

komu kotecka ?

mam możliwość umieścić je w lecznicy ,ale nie zrobię tego nigdy w życiu :oops: ,wypieszczone ,wyniuniane z łóżka do klatki chyba bym musiała z d.pą na głowę się zamienić :oops:

cierpliwie czekamy aż trafią i do nas dobre domki .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 03, 2010 16:32 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

trafią Dorciu, ale dziwi mnie to, że nawet kolorowe kocięta nie "idą" ? :? zwykle ludzie się o nie zabijają....

co dziwne, ja mam np. dwa chętne domki na moją niepełnosprawną jednooczkę Ofelię ...... czasem chyba zdrowemu kotu trudniej jest dom znaleźć niż niepełnosprawnemu.
Ale i dla Twoich będą super domki.
Mój Arni czekał ponad 2 miesiące.....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lip 03, 2010 17:18 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Jopopek ponad pół roku :wink:
a niewidomy Kacperek znalazł cudowny dom w parę dni ,.

wiem że domki będą tylko wyżywić 16 mord :strach:
a miejsca jakoś mało się zrobiło ,gdzie nie stąpnę kot :lol: porozciągane jak glizdy bo upał chyba im tez dokucza.

sasza bardzo ci dziękuję za pomoc :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 03, 2010 17:43 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dorcia44 pisze:zaoczne ,kierunek Informatyka ul .Łucka ,dobre opinie itp ..SPOŁECZNA WYŻSZA SZKOŁA PRZEDSIĘBIORCZOŚCI I ZARZĄDZANIA
JAK NIE POMYLIŁAM :oops:
nic jednak nie załatwił ,jutro . :?

chwilami mnie ten gamoń irytuje :|

zastanawiał się nad jeszcze innymi pedagog :twisted:

kiedy był młodszy i mądrzejszy :evil: miał wielkie możliwości ,to że uczył się świetnie to jeszcze nic ,ale to jego nogi były bardzo w cenie ,mógł dostać się do najlepszej w szkole szkoły sportowej

Dorotko czasem nam się tylko wydaje, że wiemy co dla naszego dziecięcia najlepsze. Mam wielu znajomych, którzy poszli na takie a nie inne studia bo rodzice tak sugerowali. A potem dramat - 5 lat w plecy, zawód nie ten, praca bez satysfakcji i ciągłe poszukiwanie własnego miejsca. Bartek ma umysł ścisły jak piszesz, może ta informatyka to właśnie TO. Zaufaj mu ciutkę. To już dorosły facet jakby nie było (tylko jak to się dzieje, że nasze dzieci dorosłe, a my wciąż takie młodziutkie :twisted: )

Tyle, że zaoczne to jednak koszty :( Moja Ola płaci 900 zł za miesiąc (tak, tak - nie za semestr). Szczęściem zarabia sama na to, ale dzieje się to dużym kosztem. Mam nadzieję, że Gadzinka będzie miał mniejsze czesne. A poza tym to świetny chłopak. I maturę zdał dobrze i dzięki niemu znów mamy okazję do oblewania :smokin: A tak już całkiem na marginesie przypominam, że nową świecką tradycję oblewania rozpoczął mój Gustav adoptowany od Sheriny :1luvu: No! To się rozpisałam.
A poważnie to mam dziś 6 rocznicę ślubu, siedzę w kuchni, bo PAN zajął salon i wściekam się na siebie, że zrobiłam taką głupotę. I płaczę of kors. Ale cii....
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

[poprzednia][następna]