MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 20:20 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

O rety... o rety... Milczałam długo, ale to nie znaczy, że nie podczytywałam. A teraz... płaczę, śmieję się, TŻ się puka w głowę... :crying: :crying: :crying: :ryk: :ryk: :ryk: Na pewno będziesz tęskniła, bo to taki cudowny kotek... Ale z drugiej strony to wspaniale, że ktoś ją pokochał. :1luvu: I to jeszcze tak blisko mnie, myślę sobie teraz, że jestem w tym samym mieście, co maleńka :) Będzie dobrze, musi być dobrze, dla tej kici musi być jak najlepiej. :ok: :ok: :ok: Dowiaduj się, co u niej, a najlepiej niech się domek na forum zarejestruje i koniecznie opowiada :1luvu:
Ja nie jestem zbyt wierząca, ale tak by było fajnie, gdyby św Franciszek rzeczywiście czuwał nad koteczką i się nią opiekował :1luvu:
Użytkownik na długim urlopie - nie ma go. Obrazek

mejflajek

Od: Śro kwi 21, 2010 15:23

Post » Wto wrz 07, 2010 20:37 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

tillibulek pisze:tez sobie pomyslalam, ze CatAngel wie wiecej niz my tu wszyscy na watku, ale chyba tak jej sie tylko napisalo... :lol:

czekamy na Asie 8)

Nie nie to z tym ""to już :cry: :cry: "" chodziło mi o to, że Malwinka już dziś jedzie z czego się oczywiście ucieszyłam :1luvu: tylko jakoś tak się do niej przyzwyczaiłam mimo, że nie widziałamjej osobiście. I tak jakoś smutno mi było :cry:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: jeju on już do domku jedzie :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto wrz 07, 2010 20:41 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Po raz kolejny dziękuję Ci Joluka za Malwinkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kiedy odjeżdżała do Ciebie także siedziałam przy kompie usmarkana i szlochająca :cry: :cry: Dzisiaj także nie jest lepiej :cry: :cry: , Ale myślę ,że powinnyśmy płakać tylko ze szczęścia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto wrz 07, 2010 20:49 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Andżeliko, Hanulko - to ja Wam bardzo dziękuję!!! :1luvu: Bez Was nigdy nawet nie poznalibyśmy Malwinki.... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto wrz 07, 2010 22:21 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

ojoj :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto wrz 07, 2010 22:42 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Zapal światełko i ja zapalę.Niech niesie swoim blaskiem nadzieję i siłe Malwince!

Trudno wyjaśnić powikłane myśli kociary!Jednak wierze,ze nie tylko ślepy los decyduje o kocie który do nas trafia. Dlaczego podejmujemy taka decyzję czytając watek, dlaczego idziemy drogą którą nigdy nie chodziliśmy...???
Wierzę,ze los wiedział co robi przekazując w Twoje serce Malwinkę. I ten sam los dał Dom!

Przytulam mocno!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 07, 2010 23:05 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

ASK@ pisze:Zapal światełko i ja zapalę.Niech niesie swoim blaskiem nadzieję i siłe Malwince!

I ja zapalilam, na szczescie dla Malwiny. Pewnie juz spi zwinieta w klebuszek, zmeczona podroza.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto wrz 07, 2010 23:28 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

No to pięknie - i ja się zryczałam...
miałam okazję poznać Malwinkę osobiście, wiem jakim uroczymi i delikatnym koteńkiem jest...

Joluko, przesyłam Wam wszystkim ciepłe myśli, najcieplejsze!
A Tobie Malwinko życzę cudownego życia w nowym domu - na pewno dogadasz się z drugim koteczkiem i razem stworzycie świetny duet! :1luvu:

Ściskam mocno i chlipię sobie dalej...
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro wrz 08, 2010 6:53 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Nie wiem czy śmiać się czy płakać... Podczytywałam wątek po cichutku i bardzo przyzwyczaiłam się do Malwinki. Oby nowy domek też nam informacje przesyłał :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro wrz 08, 2010 7:31 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

ciekawe, jak minęła noc??? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro wrz 08, 2010 7:37 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Joluko kochana, ciężko jest kota oddać, wiadomo, ale dla Malwinki to taka dobra wiadomość...Sama wiesz :-)

Oby tylko Majorka nie przemówiła przez krakowskiego rezydenta :mrgreen:

Masz już jakieś wieści z pierwszej nocy w nowym domku?

Ależ trzymamy kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: Malwinko, cała moja rodzinka przesyła Ci, w kierunku krakowskim, cieplutkie myśli i ucałowania :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro wrz 08, 2010 7:41 przez KsieznaJoanna, łącznie edytowano 1 raz

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Śro wrz 08, 2010 7:39 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Wczoraj taka byłam ciekawa przebiegu sprawy,że usiedzieć u rodziców na "obiadku" nie mogłam.Czy to dzieje się naprawdę?Nie mogę uwierzyć,że Malwinka wreszcie znalazła domek.Miejmy nadzieję,że podróż przebiegła spokojnie a Maleńka szybko zaprzyjaźni się z kotem "gospodarzem".
Powodzenia Malwinko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam:)

mad1

Od: Czw paź 06, 2005 11:27

Post » Śro wrz 08, 2010 7:57 Re: MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kochane Cioteczki!
Wiem tylko, że Malwinka szczęśliwie dojechała do domu - była już bardzo zmęczona i głodna, bo przed podróżą nie chciałam ją karmić i poprosiłam, żeby popołudniową dawkę karmy dali jej już nowi Duzi...

O 22:30 miałam telefon, że Malwinka na zgiętych nóżkach wyszła z transporterka i próbowała zorientować się, gdzie jest... :( - rezydent jeszcze jej wówczas nie zauważył, więc nie wiem, jaka będzie jego reakcja. Malwiniaczek tak jak sądziłam jest chyba przerażony - jak przyjechała do nas to pierwszego wieczoru też jeździła brzuszkiem po podłodze, a nie normalnie chodziła.... :cry: - to znaczy, że ma jednak gigant stresa..... :(

Prosiłam, żeby na początek ograniczyli Malwince przestrzeń do jakiegoś jednego pomieszczenia - będzie jej łatwiej się oswoić z nowym miejscem, poza tym na noc będzie bezpieczniej, bo nie wiadomo, jak koty na siebie zareagują... - ale miałam wrażenie, że p. Marcin uważa mnie już za nawiedzoną wariatkę.... :roll: :( - nie wiem, czy tak zrobią...
Boję się, że oni liczą na mega przyjazną i błyskawiczną adaptację Malwinki - a ja ją trochę znam i wiem, ile kosztują ją zmiany i jak długiego czasu potrzebuje.... :(

Cała noc oczywiście u mnie nieprzespana - mam nadzieję, że Malwinka przynajmniej spała spokojnie...

Czekam na dzisiejsze wieści - jak tylko dowiem się czegoś, dam znać...

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro wrz 08, 2010 8:31 Re: MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

kochana juluko :1luvu: , będzie dobrze :ok: , czekamy na wieści z domku :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro wrz 08, 2010 9:05 Re: MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Joluka, zobaczysz, wszystko się ułoży, ci ludzie mieli koty, w tym niewidome, dadzą sobie radę. Nie sądzę, żeby liczyli na szybkie zaprzyjaźnienie się kotów, przypuszczam, że biorą pod uwagę, ze to może być dłuższy proces. Naprawdę, nie zamartwiaj się na zapas, nie sądzę, żeby ktoś, kto miał do czynienia z kotami niewidomymi i teraz z pełną świadomością decydował się znów na przygarnięcie takiego kota, był nieodpowiedzialny. Będzie dobrze :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]