solangelica pisze:Wiesz kiedy Mickiewicz mial najwieksze profity ze swojej poezyi? Po swojej wlasnej osobistej smierci. Ekhm. To mnie sie takie cos nie podoba, ale jesli dostane jakiegos Nobla... ...urzadzam impreze![]()
Sol, ja prostym urzędnikiem

Moderator: Estraven
solangelica pisze:Wiesz kiedy Mickiewicz mial najwieksze profity ze swojej poezyi? Po swojej wlasnej osobistej smierci. Ekhm. To mnie sie takie cos nie podoba, ale jesli dostane jakiegos Nobla... ...urzadzam impreze![]()
jasdor pisze:solangelica pisze:Wiesz kiedy Mickiewicz mial najwieksze profity ze swojej poezyi? Po swojej wlasnej osobistej smierci. Ekhm. To mnie sie takie cos nie podoba, ale jesli dostane jakiegos Nobla... ...urzadzam impreze![]()
Sol, ja prostym urzędnikiemjestem, losy Mickiewicza już dawno zapomniałam. Paragrafy, podpunkty - to tak.
villemo5 pisze:Anna z Białegostoku to pewnikiem AniHili
solangelica pisze:villemo5 pisze:Anna z Białegostoku to pewnikiem AniHili
Aaa, faktycznie![]()
No to teraz wiem kto jest kto.
uciekam - dobrego dnia
AniHili pisze: Nas z kolei śnieg zasypujeNo i nadal jest zimno, a jakże...
psiama pisze:Rany, ale nam się pięknie Pakcisko rozrasta![]()
Przypominam, która ciocia jeszcze nie głosowała - prosimy o oddanie głosu.
villemo5 pisze:Sol i zamelduj po ile u Was węgiel...
My byliśmy zmuszeni wczoraj kupić i włos stanął dęba na głowie
710 zł za orzech!! Luzem oczywiście. Przyjechali z tym węglem niemal w nocy... I cud, że przyjechali wczoraj, bo dziś by nie dojechali za Chiny Ludowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, etr4ang4ere, miau333, mraucia, Silverblue i 386 gości