POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 10:45 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Asiu,
Dziękuję Ci bardzo za wszystko!

Oczywiście w szczególności za Smoka:)

Powodzenia!:)

PS Noo ja się zastanawiam czy wytrwasz na odwyku odmiauowym i odkocim :twisted: :wink:

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Pon gru 21, 2009 10:50 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

no i dzie ten JoKot? do roboty, ni? :twisted:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Pon gru 21, 2009 11:15 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Uschi pisze:no i dzie ten JoKot? do roboty, ni? :twisted:

JoKot szkoli się jeszcze intensywnie u jopop, zanim ta z dniem 1.01 odetnie całkiem pępowinę ;)
Oczywiście to nie oznacza, że nie pracujemy.
Uschi piszę pw

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pon gru 21, 2009 12:07 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

wygląda na to że nadchodzący rok będzie rokiem Wielkich Zmian.

wielkie :ok: za zmiany, oby same na lepsze :)

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Pon gru 21, 2009 12:25 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

A ja dziękuję za piotrkowskie koty :1luvu: I oczywiście ja i mój aparat jesteśmy nieustająco do dyspozycji grupy JoKot :!:
Agneska, wiesz, gdzie mnie szukać.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon gru 21, 2009 13:13 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Dołączam do grona lekko zaskoczonych. Ogromny szacunek, że nie odchodzisz tak zupełnie, nie znikasz nam z oczu (z serc), strategicznie przedstawiając grupę JoKOT, którą też w więszkości znam. :wink:

Asiu - jeszcze większy szacunek, uznanie, podziw z mojej strony za to wszystko, co do tej pory zrobiłaś, boś wielka i wspaniała w tym :1luvu:

I to pośrednio przez Ciebie znalazłam się na miau i kocio-zakręciłam - w końcu Ty znalazłaś moją "chlorakową" Stasinkę, którą adopotowałam od Uschi i tanity :lol:

Za Twoja przyszłość ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon gru 21, 2009 14:10 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Jopop przecież ja dzięki Tobie jestem DT :1luvu: Przekonałaś mnie i wywróżyłaś,pewnie Ci jeszcze o tym nie napisałam. Jesteś Kocim Aniołem :1luvu:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pon gru 21, 2009 14:56 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

jopop! zawsze Cię podziwiałam. Dziękuję za wszystko, co zrobiłaś :ok:
Byłaś dla mnie przykładem zaangażowania i pochylania się nad losem kotów.
Bądź szczęśliwa!

Grupo JoKot - powodzenia!!!
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Pon gru 21, 2009 15:42 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kraków sie dołącza - wyrazy uznania i najlepsze zyczenia !!
zo + KoTlekcja
:)

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon gru 21, 2009 16:06 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Bardzo żałuję, że Jopop odchodzi - nie udzielałam się na Waszych wątkach, ale podczytywałam i podziwiałam.

Forum bez Jopop będzie już nie takie....

Asiu, wszystkiego najlepszego :1luvu:

Jokocie, życzę Ci, byś godnie Jopopa zastapił i wielkie dzielo kontyunuował :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon gru 21, 2009 16:26 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

annskr pisze:Jokocie, życzę Ci, byś godnie Jopopa zastapił i wielkie dzielo kontyunuował :ok:

Asiu, widzisz to? :twisted: :lol:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon gru 21, 2009 16:29 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

annskr pisze:Jokocie, życzę Ci, byś godnie Jopopa zastapił i wielkie dzielo kontyunuował :ok:

Uch...
Im dłużej czytam ten wątek, tym większą mam tremę i zwątpienie mnie ogarnia...

No nic. Będziemy się starać.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon gru 21, 2009 16:48 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Aleba pisze: Uch... Im dłużej czytam ten wątek, tym większą mam tremę i zwątpienie mnie ogarnia... No nic. Będziemy się starać.

No nie zartowac prosze ... :) :mrgreen: ...
wszyscy trzymaja kciuki, i co bedzie to bedzie.
Kto ratuje jedno zycie ...
to mówią:
Bunia, Misia, Kryza, i inne kocie mądrale
]

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon gru 21, 2009 18:56 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Gardło mam ściśnięte nawet pisząc. Chwała Panu, że nie muszę teraz gadać. Szok i dla mnie nieustający.

Asiu, podpiszę się pod wszystkim co napisano przede mną. Piękne słowa, każde prawdziwe, z głębi serca i żadne z nich i tak nie jest w stanie określić naszego podziwu dla Ciebie, dla tej gigantycznej i przecudownej roboty, którą wykonałaś, naszego przywiązania do Twojej Osoby i smutku, że nie będziesz już tutaj tak bliziutko jak dotychczas.

Dzięki Tobie, Asiu, i ja tutaj jestem.

Dzięki Tobie, Asiu, mam przy sobie, w sercu, wszystkie moje kocie miłości, te które są, były i pewnie będą, a na które sama z siebie nigdy bym się nie odważyła.

Dzięki Tobie, Asiu, dotknęłam kociego piekła i kociego nieba. Choć jestem stosunkowo krótko wśród Was, zdaję sobie już niestety sprawę, że to pierwsze jest niezmierzone i nie do wyobrażenia.

Dzięki Tobie, Asiu, spokojniej czytam wszystkie niedobre wieści o losach Naszych Mniejszych Braci; wiem teraz, że są osoby, które zbawiają świat od złego.

Choć wybrałaś cudownych i na pewno godnych siebie następców (Kochani, kciuki wielkie!!!!), to nie wiem jak cztery osoby poradzą sobie z wszystkim tym, co Ty sama jedna ogarniałaś. :wink: Oby moje słowa w g.. się zamieniły :wink:

Asiu, będzie mi Ciebie ogromnie brakowało (kogo wyznaczysz na kopanie mnie w tyłek w celu wyadoptowywania "zalegających" tymczasów? :ryk: wychodzi, że Kachę.. :roll: ). Nawet nie wiesz jak bardzo. Masz to na piśmie. I na wieki. Amen.

Wszystko co sobie umyśliłaś, niech Ci się zrealizuje z nawiązką. Bądź szczęśliwa.

Ps. Kiedy kino?? Jakiś film o kotkach może..? :lol:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon gru 21, 2009 20:19 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

*anika* pisze:

Asiu, widzisz to? :twisted: :lol:

Widzę :evil:

Aniu, zabiję Cię przy pierwszym spotkaniu :twisted: Jopop się NIE odmienia :twisted:

Kaprys2004 pisze:Choć wybrałaś cudownych i na pewno godnych siebie następców (Kochani, kciuki wielkie!!!!), to nie wiem jak cztery osoby poradzą sobie z wszystkim tym, co Ty sama jedna ogarniałaś. :wink:

Ich jest 5 ;) Dadzą radę ;)

Ponieważ zarówno tu, jak i na PW jest trochę pytań o możliwość pomocy w spłacie długu (a pewna forumowiczka w ogóle o nic nie pytała i wprawiła mnie w stan przedzawałowy jak sprawdziłam saldo konta :roll: :1luvu: ) - chyba powinnam to wyjaśnić.

Będzie mi oczywiście bardzo miło jeśli ktoś ma ochotę pomóc mi w spłacie tego długu, nie jest tajemnicą, że moja sytuacja finansowa była, jest i przynajmniej na razie będzie cienka. Bardzo bym jednak nie chciała by odbyło się to kosztem grupy JoKot, tzn. gdybyście swoje chęci i moce pomagania roztrwonili na mnie, a na JoKot już ich Wam nie stało. Sprawne działanie JoKot będzie przecież zależeć również od Waszej pomocy - a właśnie istnienie i działanie JoKot jest dla mnie priorytetem.

JoKot, odwagi ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]