Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Dzień dobry
Bardzo pilnie szukam domu tymczasowego dla znalezionego dziś ok. 5-6 tyg. kocurka z bardzo silnym kocim katarem, świerzbem![]()
Kocurek błakał się dziś przy naszym bloku, został wyciągniety spod samochodu.
Jest oswojony, mruczy, wywala brzusio.
Malec bardzo wyziębiny, ma duży zielony katar, na razie mało co widzi, bo oczka w bardzo złym stanie.
Potrzebny dla niego dom i pomoc.
Ja po prostu zaraz oszaleję...........
Potrzebne dla niego leki i jedzonko. Proszę.
oto maleństwo![]()
Anna Rylska pisze:małemu otworzyło się oczko, ma wrzoda albo coć podobnego na oku, jest duże - mleczna duża plama, z dziurą, jakby naderwana
Bazyliszkowa pisze:Na pewno nie wygląda to dobrze. Tak jakby coś wypychało tę gałkę (nadciśnienie?). Powinien ją zobaczyć dobry wet...![]()
Gibutkowa, wpisz link, jak już będzie wątek.
Gibutkowa pisze:"Zepsułam się... Nie pamiętam jak to się stało... Ktoś mnie kopnął?... Ktoś poturbował?... Nie wiem... Bardzo boli - oczko i moje kocie serduszko. W samotności z chorobą walczy się tak ciężko... Kto będzie moim lekarstwem?"
1,5 roczna koteczka Kosmitka z urazem oka czeka na ratunek w schronisku! Oczko wygląda jakby zaraz miało wybuchnąć! Potrzebny jest pilny zabieg. Czy oczko da się uratować? Pilnie potrzebny jest dla koteczki DT lub choćby szpitalik aby móc ulżyć jej w cierpieniu.![]()
alessandra pisze:kandydaci na październik do wsparcia:
7.Nikoś u delfin 612![]()
viewtopic.php?f=13&t=101699
Gibutkowa pisze:Bazyliszkowa - jesteś jak tornado![]()
Tak jak pisała Alessandra - byle nie schroniskowy. Z resztą pewnie już jest zakwalifikowana do usunięcia "na potem". Jedyna szansa to wyciągnięcie jej stamtąd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości