Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Batka pisze:ja sobie wypraszam obrażanie GabonkaAdria pisze:Jutro jest święto i zamist świętować znowu caly dzien spedzimy zajmujac sie kotami. Najpierw naszymi, pozniej kociarnianymi, pozniej CzarCią rodzinką, pozniej Collinsem a w miedzy czasie zaloze sobie klapki na oczy, zeby po drodze czegoś nie zauwazyc![]()
W niedziele chcialabym sie wreszcie wyspac, ale podejrzewam, ze jak moge dluzej pospac to akurat sila wyzsza blizej niezidentyfikowana mi na to nie pozwoli a w poniedziale jak cza do roboty isc to nie bede umiala sie z wyra zwlec![]()
a tak na marginesie
Libia jest najszczuplejsza, Dakar jest grubawy a Gabon bardziej grubawy tak coś na kształt Zagłoby
raczej na ksztalt hipcia![]()
![]()
OlaLola pisze:No więc ja z takim zapytaniem, czy ktoś może dać Łatkowi i Bezimiennemu DT?? Lub Ado Basiu czy mogą trafić na kociarnię??
Wiem że mamy przepełnienie, ale proszę pomóżmy im...
Ja mam teraz tego gołębia i nie dam rady ich wziąść....
Pracować w Zabrzu będe jeszcze 2 tygodnie, potem nie bedzie miał ich kto doglądać.... Proszę o odpowiedź.
luelka pisze:Ciekawa jestem bardzo szczegółów adopcji Sanama i Safeda - Asiu, podzielisz się z nami?:)
Cichy Kąt pisze:Od rana odbieramy telefony z zapytaniem o Colinssa. Jedna kobieta to nas powaliła. Tłumaczę, że kot jest charakterny, nie da się dotykać, kot jest zestresowany i trzeba mieć dużo cierpliwości zanim kot się całkowicie oswoi. Kobieta przytakuje, mówi, że ma doświadczenie, po czym potwierdza, że kot będzie kotem niewychodzącym, bo ona w ogródku to już ma dachowce, ale tym razem chce przytulanki dla 3 letniej córki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 78 gości