SchronWro - koniec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 08, 2009 14:19

Dziękujemy za każdą pomoc-na pewno się przyda!!!
Najbardziej potrzeba nam teraz stałych domów dla kociąt!!!!
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro lip 08, 2009 14:27

Chciałabym bardzo wziąść chociaż jednego kotka na tymczas... Ale mama jest nieugięta. :(
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Od: Śro lut 13, 2008 14:45

Post » Śro lip 08, 2009 14:27

Czekoladka pisze:Chciałabym bardzo wziąść chociaż jednego kotka na tymczas... Ale mama jest nieugięta. :(
szkoda :cry:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro lip 08, 2009 17:09

Widziałam reportaż o przepełnieniu w schronisku, w TVP Wrocław. Może kogoś to poruszyło, bo mnie miauczące kociaki po prostu rozwaliły. :cry:
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Od: Śro lut 13, 2008 14:45

Post » Śro lip 08, 2009 21:21

No, kochani, wróciłam :) Kasia jest bardzo grzeczna, więc z pewnością uda mi się podgonić z bazarkami. Jednak na moje fotki ze schronu będziecie musieli jeszcze trochę poczekać. Jak ualktualnię wiedzę na temat tymczasów, będę mogła znów zająć się odbieraniem telefonów od chętnych na kotki i weryfikacją domków.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Śro lip 08, 2009 21:32

Kicia_ pisze:No, kochani, wróciłam :) Kasia jest bardzo grzeczna, więc z pewnością uda mi się podgonić z bazarkami. Jednak na moje fotki ze schronu będziecie musieli jeszcze trochę poczekać. Jak ualktualnię wiedzę na temat tymczasów, będę mogła znów zająć się odbieraniem telefonów od chętnych na kotki i weryfikacją domków.

:dance: :dance: :dance: :dance:
:balony: :balony: :balony: :balony:
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Śro lip 08, 2009 22:20

Witaj Kiciu i najmłodsza Wolontariuszko - Kasieńko.
(Też mam Kasię.) :balony: :balony: :balony:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lip 08, 2009 22:25

Kicia_ pisze:No, kochani, wróciłam :) Kasia jest bardzo grzeczna, więc z pewnością uda mi się podgonić z bazarkami. Jednak na moje fotki ze schronu będziecie musieli jeszcze trochę poczekać. Jak ualktualnię wiedzę na temat tymczasów, będę mogła znów zająć się odbieraniem telefonów od chętnych na kotki i weryfikacją domków.

Witamy, witamy :lol: buziaki dla Kasieńki :1luvu:
Może maleńka odczaruje telefony, bo ostatnio taka cisza jak chyba nigdy :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro lip 08, 2009 22:40

cieszę się bardzo, brakowało nam Ciebie! buziaki dla Kasi!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw lip 09, 2009 7:23

i HOP

Agness78

Post » Czw lip 09, 2009 11:13

....wakacje.....w adopcjach nie się nie dzieje :( :(
ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Czw lip 09, 2009 13:13

UWAGA !!!!
Ktokolwiek może wziąć kociaka na DT proszony o pomoc TERAZ!!!!

Mam info od Mruczeńki z ostatniej chwili....
W schronisku jest TRAGICZNA SYTUACJA! W tej chwili w ciasnych klatkach jest 16 maleńkich kociąt z czego marmurek i biało-bury w tragicznym stanie :cry: :cry: :cry:

Bardzo prosimy o pomoc i DT!!!!!
Od wczoraj nikt nie przyszedł do schroniska! :cry:

Agness78

Post » Czw lip 09, 2009 13:22

Jeśli jest ktoś kto chciałby pomóc i dać choć jednemu kociakowi DT a nie ma możliwości np. wyciągnąć kociaka ze schroniska bo pracuje w tych godzinach albo mieszka w okolicach Wrocławia a nie ma transportu... lub są jakieś inne przeszkody - możliwe do pokonania.... prosimy o kontakt.
Ja ze swojej strony oferuję pomoc, wszystko da się jakoś zorganizować - brakuje tylko miejsc w DT! :cry:

Agness78

Post » Czw lip 09, 2009 13:46

W wątku Złamana łapka,nie ma gipsu,nie ma leczenia-schron Wro Mruczeńka1981 napisała między innymi "Szukamy DT odpowiedzialnych i świadomych.Jeśli ktoś nie ma warunków,aby karmić maleńkiego kotka co 6 godzin,bo np jest w pracy,to nie powinien się podejmować takiej opieki.". Nie dziwię się, że nia ma chętnych do wzięcia kociąt. Większość ludzi pracuje i wątpię aby ktokolwiek chciał być piętnowany tak jak Martka za to, że padł mu kociak, za to że kociaki się nie leczą mimo nadzoru wet i podawania leków.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw lip 09, 2009 14:15

mirka_t pisze:W wątku Złamana łapka,nie ma gipsu,nie ma leczenia-schron Wro Mruczeńka1981 napisała między innymi "Szukamy DT odpowiedzialnych i świadomych.Jeśli ktoś nie ma warunków,aby karmić maleńkiego kotka co 6 godzin,bo np jest w pracy,to nie powinien się podejmować takiej opieki.". Nie dziwię się, że nia ma chętnych do wzięcia kociąt. Większość ludzi pracuje i wątpię aby ktokolwiek chciał być piętnowany tak jak Martka za to, że padł mu kociak, za to że kociaki się nie leczą mimo nadzoru wet i podawania leków.

ja nikogo nie piętnuję.Mamy kilka DT i z każdym współpraca układa się wzorowo.Wiem,że branie kociaka jest ryzykowne.Proszę mnie nie oceniać z powodu mojego konfliktu z jedną osobą,o której wiele możnaby tu pisać.
Najważniejsze są koty. Ja już nikogo nie błagam o DT. Jeśli ktoś chce i czuje się na siłach, to proszę o pomoc. Koty, które zostały w schronie potrafią jeść same i nie trzeba ich co 6 godzin dokarmiać. Nie ma co eskalować tego,co było. Ja po prostu zakończyłam współpracę z Martką. Leczenie kotów ma opłacone do końca, więcej nie jestem w stanie już dla jej kotów zrobić.
Każdy, kto mnie zna,wie,że jestem daleka od oeniania i piętnowania. Zawsze pomagam współpracującym DT i koty ze schronu są dla mnie priorytetem.

Jeśli ktoś może, to proszę o ogólne allegro schronowe.
Obrazek

Mruczeńka1981

[poprzednia][następna]