Dziękujemy za każdą pomoc-na pewno się przyda!!!
Najbardziej potrzeba nam teraz stałych domów dla kociąt!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szkodaCzekoladka pisze:Chciałabym bardzo wziąść chociaż jednego kotka na tymczas... Ale mama jest nieugięta.
Kicia_ pisze:No, kochani, wróciłamKasia jest bardzo grzeczna, więc z pewnością uda mi się podgonić z bazarkami. Jednak na moje fotki ze schronu będziecie musieli jeszcze trochę poczekać. Jak ualktualnię wiedzę na temat tymczasów, będę mogła znów zająć się odbieraniem telefonów od chętnych na kotki i weryfikacją domków.
Kicia_ pisze:No, kochani, wróciłamKasia jest bardzo grzeczna, więc z pewnością uda mi się podgonić z bazarkami. Jednak na moje fotki ze schronu będziecie musieli jeszcze trochę poczekać. Jak ualktualnię wiedzę na temat tymczasów, będę mogła znów zająć się odbieraniem telefonów od chętnych na kotki i weryfikacją domków.
mirka_t pisze:W wątku Złamana łapka,nie ma gipsu,nie ma leczenia-schron Wro Mruczeńka1981 napisała między innymi "Szukamy DT odpowiedzialnych i świadomych.Jeśli ktoś nie ma warunków,aby karmić maleńkiego kotka co 6 godzin,bo np jest w pracy,to nie powinien się podejmować takiej opieki.". Nie dziwię się, że nia ma chętnych do wzięcia kociąt. Większość ludzi pracuje i wątpię aby ktokolwiek chciał być piętnowany tak jak Martka za to, że padł mu kociak, za to że kociaki się nie leczą mimo nadzoru wet i podawania leków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Myszorek i 66 gości