Iwetka ja sie cieszyłam, że chleb potrafię upiec ale Ty to jesteś gospocha całą, że tak powiem gębulą

DZIĘKI

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Ja jestem za 19 lipca.Zaczynałyśmy działalnośc jeszcze z Emilą 21 lipca ,w tamtym roku impreza była 19 lipca to w tym też można zrobić w tych okolicach czyli 18 lipca.
Jeszcze oczywiscie w grę wchodzi pogoda bo bedzie to grilowanie.
Czyli dwa terminy do rozpatrzenia to 11.07 lub 18.07.I tu moi kochani zdecyduje matka natura.A wy bądźcie zwarci i gotowi na grilowanie
Filomen pisze:mar_tika pisze:Ja jestem za 19 lipca.Zaczynałyśmy działalnośc jeszcze z Emilą 21 lipca ,w tamtym roku impreza była 19 lipca to w tym też można zrobić w tych okolicach czyli 18 lipca.
Czyli dwa terminy do rozpatrzenia to 11.07 lub 18.07.I tu moi kochani zdecyduje matka natura.A wy bądźcie zwarci i gotowi na grilowanie
19 lipca byłby ok![]()
Nesca38 pisze:Poproszę o jakąś konkretną datę!!!!!! taką ostateczną, bo mam wiele imprez, krtóre muszę ulokować w soboty wśród nich weekend w SPA - mój prezencik od mężusia więc zależy mi aby już coś ustalićTerenia gospodyni powiedz: kiedy???
Iweta pisze:Filomen pisze:mar_tika pisze:Ja jestem za 19 lipca.Zaczynałyśmy działalnośc jeszcze z Emilą 21 lipca ,w tamtym roku impreza była 19 lipca to w tym też można zrobić w tych okolicach czyli 18 lipca.
19 lipca byłby ok![]()
...ale 19 to niedziela, więc nie bardzo dla dojeżdżajacych
Iweta pisze:Nesca38 pisze:Poproszę o jakąś konkretną datę!!!!!! taką ostateczną, bo mam wiele imprez, krtóre muszę ulokować w soboty wśród nich weekend w SPA - mój prezencik od mężusia więc zależy mi aby już coś ustalićTerenia gospodyni powiedz: kiedy???
O matko, ale TŻ , chyba Ci zazdraszczam
Kleo pisze:Potwierdzam przybycie 18.07 moją skromną osóbką z TŻ o ile go zaciągnę![]()
Teraz tylko trzymać kciuki za pogode
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 831 gości