aga9955 pisze:Etko mam dwa testy i zostawie je w lecznicy.
dobrze, najlepiej u Andrzeja lub Oli, ja sobie od nich odbiore.
Kiedy najlepiej do nich uderzyc?
jak dasz znac ze zostawilas, to ja podjade odebrac by sie nie zawieruszyly w lecznicy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Etko mam dwa testy i zostawie je w lecznicy.
Etka pisze:aga9955 pisze:Etko mam dwa testy i zostawie je w lecznicy.
dobrze, najlepiej u Andrzeja lub Oli, ja sobie od nich odbiore.
Kiedy najlepiej do nich uderzyc?
jak dasz znac ze zostawilas, to ja podjade odebrac by sie nie zawieruszyly w lecznicy.
Etka pisze:jej dziewczyny, potwierdzcie mi ze Gangster jest mily i przytulasty...bo dom chce by spal z nimi w lozku i byl garnacy sie do czlowieka.
Tak mi sie wydaje ale wole sie upewnic ze tak wlasnie jest
Ogolnie kotek bedzie mial jak paczus w maselku
Etka pisze:jej dziewczyny, potwierdzcie mi ze Gangster jest mily i przytulasty...bo dom chce by spal z nimi w lozku i byl garnacy sie do czlowieka.
Tak mi sie wydaje ale wole sie upewnic ze tak wlasnie jest
Ogolnie kotek bedzie mial jak paczus w maselku
aga9955 pisze:Asiu jedna z nich ma przepukline ale nie bedzie operowana tutaj tylko juz u Beaty. To dla jasnosci.
jerzykowka pisze:aga9955 pisze:Asiu jedna z nich ma przepukline ale nie bedzie operowana tutaj tylko juz u Beaty. To dla jasnosci.
wlasnie dowiedzialam z rozmowy telefonicznej, ze rano wersja o przepuklinie byla diamatralnie rozna![]()
![]()
![]()
moze weci cos zle sobie przekazalija uslyszalam, ze obejrzał chirurg i stwierdzil, ze to nie przepuklina tylko bardzo zle zrobiona sterylka
Mam nadzieje, ze wet Beaty zajmie sie Misia wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: bettysta.2005, Google [Bot], makrzy, włóczka i 221 gości