TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc! II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 07, 2009 19:26

aga9955 pisze:Etko mam dwa testy i zostawie je w lecznicy.

dobrze, najlepiej u Andrzeja lub Oli, ja sobie od nich odbiore.
Kiedy najlepiej do nich uderzyc?
jak dasz znac ze zostawilas, to ja podjade odebrac by sie nie zawieruszyly w lecznicy.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw maja 07, 2009 19:29

Etka pisze:
aga9955 pisze:Etko mam dwa testy i zostawie je w lecznicy.

dobrze, najlepiej u Andrzeja lub Oli, ja sobie od nich odbiore.
Kiedy najlepiej do nich uderzyc?
jak dasz znac ze zostawilas, to ja podjade odebrac by sie nie zawieruszyly w lecznicy.

Dokladnie tak. Co prawda jeszcze zaden zostawiony lek w tej lecznicy mi nie zaginal ale nalezy dmuchac na zimne.
Zostawie Oli lub Andrzejowi i powiem ze Ty odbierzesz. Dam Ci znac ze juz sa i czekaja.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw maja 07, 2009 19:32

jej dziewczyny, potwierdzcie mi ze Gangster jest mily i przytulasty...bo dom chce by spal z nimi w lozku i byl garnacy sie do czlowieka.
Tak mi sie wydaje ale wole sie upewnic ze tak wlasnie jest :)

Ogolnie kotek bedzie mial jak paczus w maselku :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw maja 07, 2009 19:33

Etka pisze:jej dziewczyny, potwierdzcie mi ze Gangster jest mily i przytulasty...bo dom chce by spal z nimi w lozku i byl garnacy sie do czlowieka.

Taki jest:)
Obrazek

aga9955

Post » Czw maja 07, 2009 19:46

Etka pisze:jej dziewczyny, potwierdzcie mi ze Gangster jest mily i przytulasty...bo dom chce by spal z nimi w lozku i byl garnacy sie do czlowieka.

Gangster jest miły i przytulasny i rozrabiaka :lol:

aoi neko

Od: Śro cze 18, 2008 16:44

Post » Czw maja 07, 2009 20:03

Witajcie, zaczne od bardzo dobrych wiesci- otoz obie czarnulki znajdujace sie w lecznicy nie maja przepukliny i ponowny zabieg nie byl potrzebny:))) Nie sa leczone, bo wyniki maja bardzo dobre (jedna ma lekko podwyzszone leukocyty, ale wetka twirdzi, ze to raczej z powodu stresu). Czekaja na odbior:) Podobno Misie odbierze Aoi Neko i zapewni jej dowoz do DT w Warszawie :D :D :D Podczas wstrzasajacej rozmowy kolezanka oznajmila mi, ze drugiego kota nie odbierze osoba, ktora go przywiozla. To logiczne, zabiora go osoby jadace do Przyborowka w sobote, a potem moze DT sie znajdzie!!! Kwota za zrobienie testow, biochemii, morfologii to 150zl, ale podobno Aga postanowila uregulowac to ze swoich pieniedzy.

A teraz dwa slowa o wstrzasajacej rozmowie. Gratuluje Paniom, ktore postanowily zale i pretensje za wczorajsze rozmowy w watku przelac... na moja osobe. Zwlaszcza, ze bylam w lecznicy z umierajacym kotem, wiec bylam wdziecznym celem. Pozytek z tego taki, ze na pierwszej stronie watku sa absolutnie zaktualizowane wplaty i wyplaty pieniedzy, ktore do mnie trafily. Bardzo prosze Kochanych Darczyncow o przekazywanie wszelkich pieniedzy na konta fundacji:))) Dziekuje, ze Wy okazaliscie mi zaufanie:))) Niestety czesc grupy wspolpracujacej nie ("masz to wpisac dzisiaj, zanim Cie ktos zapyta co sie dzieje z tymi pieniedzmi", bo "nie wiadomo co sie z nimi dzieje", "a i tak nie spisz"). Rzeczywiscie wszystko powinno byc przejrzyste (od czasu mojego ostatniego wpisu wplynela jedna wplata- dzisiaj... Natomiast powinnam byla rowniez aktualizowac wydatki, niestey splot tragicznych wydarzen dotykajacych moje koty spowodowal, ze to zaniedbalam. Za to wszystkich przepraszam! Juz na poczatku tej akcji chcialam przelac wplaty z mojego konta na konto FKP, poniewaz jednak fundacja musi wszystko ksiegowac trudniej byloby wreczac np. finansowe wyprawki dla DT. Poproszone mnie by pieniadze zostaly u mnie, dziekuje za zaufanie. Teraz jednak przesle calosc zgromadzonej kwoty na konta wspolpomagajacych eksmitkom fundacji (jutro, po przeslaniu napisze ile dokad przeslalam).
Wracajac do rozmowy - reszta hasel zaczynajacych sie od "masz"(juz nie zwiazanych z finansami) byla juz tak na miejscu, ze nie ma sensu nawet o tym wspominac... Zabers, Twoje fanty bazarkowe jutro Ci podwioze, bo niestety nie moge sie teraz zajac nawet wystawianiem swoich bazarkow, na leczenie Anielki- jestem zajeta walka o jej zycie i potwornie to przezywam. Ale Ty juz sie swietnie poruszasz na forum, wiec na pewno zrobisz to znakomicie.
Jeszcze raz dziekuje, ze zamiast napisac to wszystko w watku przekazano mi to zaplakanej i zdruzgotanej sytuacja Anielki pod drzwiami lecznicy. Ale na forum przeczytaliby to wszyscy, a zdaje sie, ze nie o to chodzilo... Jesli czyjes samopoczucie dzieki temu sie poprawilo, to ciesze sie bardzo. Jeszcze raz gratuluje!!!

Najmocniej przepraszam za zasmiecenie watku tym postem, ale niestety Panie przebraly miare... Aha, rozmawiala ze mna jedna Pani, ale rowniez czy tez glownie w imieniu drugiej Pani;-) Jeszcze raz przepraszam za ten brud.

A teraz juz zajmijmy sie kotami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 07, 2009 20:19

Asiu jedna z nich ma przepukline ale nie bedzie operowana tutaj tylko juz u Beaty. To dla jasnosci.
Obrazek

aga9955

Post » Czw maja 07, 2009 20:20

Panie czyli kto???? bo nie rozumiem?
Obrazek

aga9955

Post » Czw maja 07, 2009 20:31

dziewczyny jaka karme i ile potrzeba ??
od zamówienia do dostarczenia zawsze minie troszke czasu ;)

wszystkie ewentuale wydatki o których zostałam poinformowana sa ujęte w rozliczeniu na 1 stronie wątku, i z rozliczenia wynika, że 'Wilczakowskich" pieniędzy jest ok 1 300 zł.
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw maja 07, 2009 20:36

[size=7]
aga9955 pisze:Asiu jedna z nich ma przepukline ale nie bedzie operowana tutaj tylko juz u Beaty. To dla jasnosci.

wlasnie dowiedzialam z rozmowy telefonicznej, ze rano wersja o przepuklinie byla diamatralnie rozna 8O 8O 8O
moze weci cos zle sobie przekazali :roll: ja uslyszalam, ze obejrzał chirurg i stwierdzil, ze to nie przepuklina tylko bardzo zle zrobiona sterylka :?
Mam nadzieje, ze wet Beaty zajmie sie Misia wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Ostatnio edytowano Pt maja 08, 2009 5:16 przez jerzykowka, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 07, 2009 20:40

Dostałam 3 opakowania pasty DOU-MALT :arrow: http://www.e-petshop.pl/beaphar-duo-mal ... -1388.html

Ma krótki termin ważności, do czerwca br.
Czy przyda się eksmitkom? Bo jak nie, to daję na bazarek.
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Czw maja 07, 2009 20:42

rano informacja o Misi była taka, że przepuklina jest ale jeśli kotka ma jechać do Warszawy to lepiej by było żeby zabieg był przeprowadzony tam.Rozmawiałam BeataB i takie informacje jej przekazałam.

aoi neko

Post » Czw maja 07, 2009 20:51

organizacyjnie
BeataB pokrywasama koszty zabiegu czy bedzie potrzebna pomoc finnsowa?
jeżeli tak, to z tych 1300 zostaje 1150 (licze jakieś 150 zł na zabieg, leki i inne niezbedne sprawy)
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw maja 07, 2009 20:54

jerzykowka pisze:
aga9955 pisze:Asiu jedna z nich ma przepukline ale nie bedzie operowana tutaj tylko juz u Beaty. To dla jasnosci.

wlasnie dowiedzialam z rozmowy telefonicznej, ze rano wersja o przepuklinie byla diamatralnie rozna 8O 8O 8O
moze weci cos zle sobie przekazali :roll: ja uslyszalam, ze obejrzał chirurg i stwierdzil, ze to nie przepuklina tylko bardzo zle zrobiona sterylka :? Mam nadzieje, ze wet Beaty zajmie sie Misia wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem co weci sobie przekazali ale osobisciee rozmawialam z wetem i wspolnie podjelismy decyzje ze Misia nie bedzie operowana jezeli ma jechac do Wawy z Justyna. Duzo bezpieczniej ja przewozic przed niz po zabiegu.
Kotki maja wyniki biochemii ok i morfologie rowniez w normie. Druga kotka nie ma przepukliny ale mocno przebudowane zbliznowacenie ktore wygladalo na przepukline. Sa niegatywne obie. Zmiany skorne u Misi najprawdopodobniej sa starymi bliznami po pogryzieniu przez psa.
Za kotki w zwiazku z dyskusja wczoraj na temat finansow i dysponowania nimi (mimo ustalenia wczesniej zabrania kotek) zaplacilam za ich pobyt w lecznicy do niedzieli oraz za wszystkie zabiegi ktore byly i beda przy nich wykonywane.

To tyle
Obrazek

aga9955

Post » Czw maja 07, 2009 21:13

AniaZ to ja rozmawiałam z Beatą i przyznam, że nie pomyślałam aby zapytać o stronę finansową. Napiszę do Beaty, dowiem się i jak tylko będę mieć odpowiedź dam znać.

aoi neko

[poprzednia][następna]