Moderator: Estraven
Zofia&Sasza pisze:Dlaczego małe, urocze kotki nie mogą poprzestać na rozsypaniu na pół pokoju kilograma cukru? Dlaczego muszą jeszcze wylać na to wodę z pełnej psiej miski?![]()
Jak się cukier rozpuści w wodzie to powstanie taka piękna przezroczysta skorupka i podłoga będzie pięknie błyszczała jak lakierowana. kocurzyca41 pisze:Zofia&Sasza pisze:Dlaczego małe, urocze kotki nie mogą poprzestać na rozsypaniu na pół pokoju kilograma cukru? Dlaczego muszą jeszcze wylać na to wodę z pełnej psiej miski?![]()
Wiem,wiemJak się cukier rozpuści w wodzie to powstanie taka piękna przezroczysta skorupka i podłoga będzie pięknie błyszczała jak lakierowana.
Zofia&Sasza pisze:kocurzyca41 pisze:Zofia&Sasza pisze:Dlaczego małe, urocze kotki nie mogą poprzestać na rozsypaniu na pół pokoju kilograma cukru? Dlaczego muszą jeszcze wylać na to wodę z pełnej psiej miski?![]()
Wiem,wiemJak się cukier rozpuści w wodzie to powstanie taka piękna przezroczysta skorupka i podłoga będzie pięknie błyszczała jak lakierowana.
Nie będzieJa mam dwa psy
M.in. collie długowłosego. Ma w tej chwili sierść "postawioną na cukier"...
Małe koteczki biznes chca zrobic na fryzurach kocich 

ellza1 pisze:Dlaczego moi bandyci otwierają wszystkie szafki z ubraniami o 5 nad ranem i do tego bawią się żeluzjami , no dlaczego![]()
Bys dala im śniadanko? ellza1 pisze:Dlaczego moi bandyci otwierają wszystkie szafki z ubraniami o 5 nad ranem i do tego bawią się żeluzjami , no dlaczego![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Bizkopt, Google [Bot] i 46 gości