Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 06, 2009 11:02

I Jacus Karmelek pojeeechal z Piotrem.
Wielkie :ok: :ok: :ok: za nowy Domek i Duzych Karmelka,
a Karmelek wcale nie chcial jechac bo nie wiedzial pewnie ze
go spotka samo dobro.
I oby tak bylo :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto sty 06, 2009 13:50

Wiesiu wielkie dzięki :) Jacuś-Karmelek bezpiecznie już dotarł do domku dzięki Piotrowi, który dowiózł go do samego nowego domku :D No to czekamy na jakąś relację jak tam mały rudy strachulec się sprawuje :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto sty 06, 2009 14:44

Trzymam kciuki za Jacusia :D Oby mu dobrze bylo w nowym domku!

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto sty 06, 2009 15:04

wlozyli mu sluchawki i kazali sluchac....
Obrazek
po kilkunastu minutach....
Obrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Wto sty 06, 2009 16:39

witam!melduje sie nowy domek Karmelka.kotek sie jeszcze troche boi.najchetniej siedzi pod kaloryferem schowany za firanką.ale chodzi juz niesmialo po mieszkaniu,zaglada w kazdy kąt.ociera sie o nogi,przytula-jest bardzo miziasty, chociaz czasami nagle sie wystraszy i zmyka za firanke

megyy

Od: Śro lis 12, 2008 22:49

Post » Wto sty 06, 2009 17:34

Kropeczka13 pisze:wlozyli mu sluchawki i kazali sluchac....
Obrazek
po kilkunastu minutach....
Obrazek

:lol:

Karmelku-powodzenia śliczny kocie :ok:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Wto sty 06, 2009 17:49

terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki trzymać kciuki :) jutro rudy Jacuś Karmelek jedzie do stałego domku, kciukasy potrzebne - wszystko juz ustalone z rana TŻ czyli Piotruś od Ewci wyrusza z Jacusiem w trasę :) trzymać kciuki :) będziemy czekali na relację z nowego domku - on strachliwy jest, a jutro jeszcze bedzie miała wielkiego stresa, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży dobrze :?: oby

a jak się darł całą drogę, jak opętany :D ale juz na szczęście w domku

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto sty 06, 2009 18:30

witam!melduje sie nowy domek Karmelka.kotek sie jeszcze troche boi.najchetniej siedzi pod kaloryferem schowany za firanką.ale chodzi juz niesmialo po mieszkaniu,zaglada w kazdy kąt.ociera sie o nogi,przytula-jest bardzo miziasty, chociaz czasami nagle sie wystraszy i zmyka za firanke
Filomen pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki trzymać kciuki :) jutro rudy Jacuś Karmelek jedzie do stałego domku, kciukasy potrzebne - wszystko juz ustalone z rana TŻ czyli Piotruś od Ewci wyrusza z Jacusiem w trasę :) trzymać kciuki :) będziemy czekali na relację z nowego domku - on strachliwy jest, a jutro jeszcze bedzie miała wielkiego stresa, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży dobrze :?: oby

a jak się darł całą drogę, jak opętany :D ale juz na szczęście w domku

I to sa super wiadomosci.
Dzieki Ewo i Piotrze :ok:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Wto sty 06, 2009 18:43

Filomen pisze:....a jak się darł całą drogę, jak opętany :D ale juz na szczęście w domku...

To było trzeba Jacusiowi mordkę zaklajstrować plastrem - bąźbandażemcoby się taknie darł. :twisted:
Ale skoro tego nie zrobiliście.....to znaczy że tak źle nie było :1luvu:
No i oczywiście serdeczne dzięki za transport dla kocia. A tu koci taniec Karmelka dla wujostwa z Katowic
:dance: :kitty: :catmilk: :kotek: :partygirl: :aniolek: :dance2:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Wto sty 06, 2009 18:45

megyy pisze:witam!melduje sie nowy domek Karmelka.kotek sie jeszcze troche boi.najchetniej siedzi pod kaloryferem schowany za firanką.ale chodzi juz niesmialo po mieszkaniu,zaglada w kazdy kąt.ociera sie o nogi,przytula-jest bardzo miziasty, chociaz czasami nagle sie wystraszy i zmyka za firanke

Super, że jesteście DOBRZY LUDZIE :D Karmelek ty szczęściarzu :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Wto sty 06, 2009 18:45

megyy pisze:witam!melduje sie nowy domek Karmelka.kotek sie jeszcze troche boi.najchetniej siedzi pod kaloryferem schowany za firanką.ale chodzi juz niesmialo po mieszkaniu,zaglada w kazdy kąt.ociera sie o nogi,przytula-jest bardzo miziasty, chociaz czasami nagle sie wystraszy i zmyka za firanke

Trzymam kciuki za rudzielca pokochajcie Jacusia to kochane kocisko ,choć wypłoszek niestety :wink: Ale i takiego wypłoszka trzeba kochać :love:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sty 06, 2009 18:57

Dziękujemy wujkowi Piotrowi i za profil psychologiczny nowego domku i za transport :wink:

A ja dziś miałam powalony dzień.Ledwo wyszłam z domu a tu na smietniku siedzi cos kociego i prawie zamarzniętego.No to dyla do domu po saszetkę.Jak dziki to nakarmię i pójdze sobie .

EEE tam dziki mizasty ,zmarzniety i wygłodniały.Nakarmiłam i dyla do domu po transporter.Wlazł do transportera bez problemu.Wziełam na kociarnię,a co miałam zrobić :?

Wsadziłam do boksu osobnika który okazał się kocurem nieodjajczonym .Dostał robocze imię Franek .
Franek jest posznitowany ,coś ma niechalo z uszami i niestety katar
:?

Narazie dałam mu spokój jutro go dokłanie obejrzę.

Ledwo dotarłam do domu z kociarni ,a tu telefon od Państwa co mieli wczoraj przyjechac po koteczke ,ale ich zasypało :wink:
I dyla na kociarnię.Przyjechali duzi i pokochali Kasię :love:

Nasza Kasia gorolka ,zostala Kasią ślązaczką :wink:

Badź szczęsliwa koteczko:)

mar_tika

Post » Wto sty 06, 2009 19:40

mar_tika pisze:

Trzymam kciuki za rudzielca pokochajcie Jacusia to kochane kocisko ,choć wypłoszek niestety :wink: Ale i takiego wypłoszka trzeba kochać :love:

ale my już kochamy jacusia!i to bardzoooo! :D :1luvu: jest cudownym kotkiem.

megyy

Od: Śro lis 12, 2008 22:49

Post » Wto sty 06, 2009 19:49

megyy pisze:
mar_tika pisze:

ojjj megyy, nie ma wiecej takich domków u was w Brzegu :wink:

mar_tika

Post » Wto sty 06, 2009 21:21

megyy pisze:
mar_tika pisze:

Super się cieszę :lol: Magda resztę doślę pocztą, książeczkę Jacusia mam już w domu właśnie przywiozłam ją z kociarni. Tylko muszę zobaczyć czy wszystko jest uzupełnione.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]