AWARYJNY "Serce na Dłoni" po raz ostatni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 01, 2007 11:22

ziemowit pisze:hmmm... są różne koty...
Obrazek

Deniska ! :love: :love: Jaki udany portrecik..... I nawet już z tą obróżką co to Jej dopiero co kupiłam w środę, żeby dzwonek ostrzegał inne koty, że nadchodzi ZłO...... I te rzęsy, i norweskie M na czole...... :love:
ziemowit pisze: a może się do wojska zapisz, hę?

Do wojska nie pójdę bo tam wiesz: "KOMPANIA POPRAWIA REJONY !!!!!! nO kUBUSIE...." I takie tam...... Chociaż gdyby Kozłowski był moim majorem w stopniu majora to może.... :wink: Ale... Szpicrutę mam w domu- myślisz, że powinnam TŻ oćwiczyć? :wink:
Femka pisze: poszperaj w tym mądrych księgach coś na temat Szczypiorów

Znak towarowy Szczypiory jest do wzięcia..... To jak? Piszemy wnioseczek o prawa ochronne na 10 lat? :lol:
Bungo pisze: Oto anielska Femcia Twisted Evil
Obrazek

Jako osoba, która zna Femkę zdecydowanie najdłużej- Matko !!!! :strach: :strach: :strach: 17 LAT !!!!! - oświadczam, że nigdy nie chodziła w takich obdartych ciuchach, powierzchowność ma miłą dla oka a nie taką jak to Bungo nam tu przedstawia, nie ma takiej nikczemnej postury, nie oblepia się pajęczynami i czaszkami, nie jest sino- zielona na twarzy a coś słyszałam ostatnio z pewnych męskich ust na temat Jej udek a zatem to raczej apetyczny kąsek a nie taka wiedźminka...... A anielskość????? No cóż..... No body's perfect!- że za Jackiem Lemonem powtórzę :wink: :lol: :lol: :lol:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw lis 01, 2007 11:26

Slonko_Łódź pisze: Szpicrutę mam w domu- myślisz, że powinnam TŻ oćwiczyć? :wink:
ech...
"szanuj męża swego, bo możesz mieć gorszego" - jak mówi staropolskie przysłowie 8)

:lol: :lol: :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Czw lis 01, 2007 11:41

Jako osoba, która zna Femkę zdecydowanie najdłużej- Matko !!!! :strach: :strach: :strach: 17 LAT !!!!! - oświadczam, że nigdy nie chodziła w takich obdartych ciuchach, powierzchowność ma miłą dla oka a nie taką jak to Bungo nam tu przedstawia, nie ma takiej nikczemnej postury, nie oblepia się pajęczynami i czaszkami, nie jest sino- zielona na twarzy a coś słyszałam ostatnio z pewnych męskich ust na temat Jej udek a zatem to raczej apetyczny kąsek a nie taka wiedźminka...... A anielskość????? No cóż..... No body's perfect!- że za Jackiem Lemonem powtórzę :wink: :lol: :lol: :lol:

o matko kochana :strach: po tym, co Ci zrobiłam :s1: tyle dobrych słów. :crying: wzruszyłam się
ale gdybyś jeszcze usunęła to, co pogrubiłam, bo nijak sie ma do obrazu idealnego :smiech3: :smiech3: :smiech3: Niejaki JL nie jest w tych kręgach uznawany za autorytet moralny :ryk: :ryk: :ryk:
No i te plotki nieco mnie zaniepokoiły, że się mówi :oops: Wolałabym, żeby obmawiający skupili się na moich uszach, które Matce Naturze udały się najlepiej. :spin2: :spin2: :spin2: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :spin2: :spin2: :spin2: żeby nie powiedzieć: WYłąCZNIE :crying: :crying:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 01, 2007 14:20

Femka pisze:ale gdybyś jeszcze usunęła to, co pogrubiłam, bo nijak sie ma do obrazu idealnego :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Ideały są nudne.... Pikanterii dodają właśnie te drobne skazy w diamencie..... Indywidualizują, nęcą..... Ergo- nie mogę usunąć :))))

Femka pisze:No i te plotki nieco mnie zaniepokoiły, że się mówi :oops: Wolałabym, żeby obmawiający skupili się na moich uszach, które Matce Naturze udały się najlepiej. :spin2: :spin2: :spin2: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :spin2: :spin2: :spin2: żeby nie powiedzieć: WYłąCZNIE :crying: :crying:

No proszę! Muszę się przyjrzeć zatem chociaż uszom...... Bo na uda to nie liczę :wink: :lol: :lol: :lol:

Matko DykTekturko, Melduję, że

PUśCIłAM PRZELEW :)))

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Czw lis 01, 2007 14:24

Slonko odhakowałam :D

pixie65 pisze:Lista, lista....:D
Niech nam się rozwija

Koty pani Danusi Adamczyk:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=55 ... &start=285

CoToMa
Amika6
Femka
Bungo
Wilebłądzio
pixie65
Gagatek
TyMa
Zosia&ziemowit

Kot Ani z Poznania:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66 ... c&start=60

Slonko_Łódź
Femka
Bungo

Wielbłądzio

Jeśli kogoś nie odhakowałam - proszę się upominać...
Ostatnio edytowano Wto lis 27, 2007 20:48 przez pixie65, łącznie edytowano 2 razy

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lis 01, 2007 15:34

Slonko_Łódź pisze: Pikanterii dodają właśnie te drobne skazy w diamencie..... Indywidualizują, nęcą.....
no, widzisz... a tak płaczesz na swojego TŻ'ta :P

ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Czw lis 01, 2007 16:22

upominam się - za kota Ani z Poznania :D
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 02, 2007 7:27

ziemowit pisze:
Slonko_Łódź pisze: Pikanterii dodają właśnie te drobne skazy w diamencie..... Indywidualizują, nęcą.....

Zaznaczyłam fragment, który mi się nie zgadza......

Slonko_Łódź

Post » Pt lis 02, 2007 9:25

Przepraszam za OT w tym bardzo ciekawie rozwijającym się wątku :wink:

Melduję posłusznie wpłatę po dyszce na oba konta! Proszę o zieloność i baloniki :D
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt lis 02, 2007 10:43

Już uzupełniam listę, a żebyś nie przegapiła zieloność i :balony: :balony: :balony: masz tutaj :D

pixie65

Post » Pt lis 02, 2007 10:47

pixie65 pisze:Lista, lista....:D
Niech nam się rozwija

Koty pani Danusi Adamczyk:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=55 ... &start=285

CoToMa
Amika6
Femka
Bungo
Wilebłądzio
pixie65
Gagatek
TyMa
Zosia&ziemowit
Boo77

Kot Ani z Poznania:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66 ... c&start=60

Slonko_Łódź
Femka
Bungo

Wielbłądzio
Boo77

Jeśli kogoś jeszcze nie odhakowałam - proszę się upominać...
Ostatnio edytowano Wto lis 27, 2007 20:48 przez pixie65, łącznie edytowano 2 razy

pixie65

Post » Pt lis 02, 2007 10:52

Boo77 pisze:Przepraszam za OT w tym bardzo ciekawie rozwijającym się wątku :wink:
nie szkodzi, nie przejmuj się 8)
:mrgreen:
Slonko_Łódź pisze:
ziemowit pisze:

Zaznaczyłam fragment, który mi się nie zgadza......
a Ty jak ten Ernst Stavro Blofeld wciąż...
to kwestia proporcji 8) mały diamencik - malutka skaza, duży diament... 8)

ziemowit

Post » Nie lis 04, 2007 16:13

Melduję, że wczoraj puściłam przelew na koty pani Danusi, sorki, że tak późno :oops:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Nie lis 04, 2007 19:42

gagatek pisze:Melduję, że wczoraj puściłam przelew na koty pani Danusi, sorki, że tak późno :oops:
Nie późno gdyż zawsze wpłacamy do 5 :D :D
Dziękujemy pięknie :1luvu: :balony:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto lis 06, 2007 13:24

niezwykle uprzejmie proszę o wskazanie na kogo ja (absolutnie zagapiona realka :oops: ) mam wpłacić?
wiem, że po terminie :(

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

[poprzednia][następna]