ziemowit pisze:hmmm... są różne koty...

Deniska !

Jaki udany portrecik..... I nawet już z tą obróżką co to Jej dopiero co kupiłam w środę, żeby dzwonek ostrzegał inne koty, że nadchodzi ZłO...... I te rzęsy, i norweskie M na czole......

ziemowit pisze: a może się do wojska zapisz, hę?
Do wojska nie pójdę bo tam wiesz: "KOMPANIA POPRAWIA REJONY !!!!!! nO kUBUSIE...." I takie tam...... Chociaż gdyby Kozłowski był moim majorem w stopniu majora to może....

Ale... Szpicrutę mam w domu- myślisz, że powinnam TŻ oćwiczyć?
Femka pisze: poszperaj w tym mądrych księgach coś na temat Szczypiorów
Znak towarowy Szczypiory jest do wzięcia..... To jak? Piszemy wnioseczek o prawa ochronne na 10 lat?
Bungo pisze: Oto anielska Femcia Twisted Evil
Jako osoba, która zna Femkę zdecydowanie najdłużej- Matko !!!!

17 LAT !!!!! - oświadczam, że nigdy nie chodziła w takich obdartych ciuchach, powierzchowność ma miłą dla oka a nie taką jak to Bungo nam tu przedstawia, nie ma takiej nikczemnej postury, nie oblepia się pajęczynami i czaszkami, nie jest sino- zielona na twarzy a coś słyszałam ostatnio z pewnych męskich ust na temat Jej udek a zatem to raczej apetyczny kąsek a nie taka wiedźminka...... A anielskość????? No cóż..... No body's perfect!- że za Jackiem Lemonem powtórzę

Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker