Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sierra pisze:Za to stoicie przepięknie! Widać ślicznie i doskonale! Możliwe, że Frida z bólu (pęcherz, jelita) zaczęła mocniej suwaczkować i teraz dojdzie do siebie. Pewnie lekki problem wam zostanie, ale trzymam kciuki żeby było już tylko lepiej
Hanig pisze:No wzięłam, bo nie moglam spać, cały czas miałam ja przed oczami leżącą w oborze i z myślami , że w najlepszym razie będzie kotem leżącym. Schiza jakaś. Ja już dlugo o niej myślałam , ale jakby to powiedzieć, nie miałam wsparcia. Teraz jest tak, że jeśli będzie niepełnosprawna, zostanie u mnie. Jeśli będzie chodzić, będę szukac jej domku lub kto wie... Rodzina mówi, że szykuje się kolejna Violetta Villas i bynajmniej nie o głos tu chodzi.
Sierra pisze:Hanig pisze:No wzięłam, bo nie moglam spać, cały czas miałam ja przed oczami leżącą w oborze i z myślami , że w najlepszym razie będzie kotem leżącym. Schiza jakaś. Ja już dlugo o niej myślałam , ale jakby to powiedzieć, nie miałam wsparcia. Teraz jest tak, że jeśli będzie niepełnosprawna, zostanie u mnie. Jeśli będzie chodzić, będę szukac jej domku lub kto wie... Rodzina mówi, że szykuje się kolejna Violetta Villas i bynajmniej nie o głos tu chodzi.
Włosy... twojej rodzinie na pewno chodzi o te piękne włosy, z których Violetta Villas słynęła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości